פרק 11

dorit73

New member
נראה לי שכן.

נכנסתי לראות אם עוד מישהו חושב כמוני...

לא נראה לי ../images/Emo141.gif

נראה לי שהוא סתם גבר שכילד נאלץ להתמודד עם אמא דומיננטית, שלא לומר שתלטנית.

עוד לא הספקתי לראות את הפרק

היינו בסופ"ש עם הילדים (אפילו יואבי נהנה בדרכו שלו והשתלב יפה בסה"כ). אני אראה היום ואכתוב את הרשמים שלי
מיכל

השתלב יפה. נקודה.

ולגבי גברי של אריאלה - משהו ללא ספק לא בסדר איתו לאיזשהו כיוון.

bajura

New member
גם אני שמתי לב שמשהוא מוזר

אבל לא יודעת אם אפשר להגיד אספרגר עליו. מקווה שלא ישאירו אותנו עם הספק.

קשה לדעת

אבל אם נראה אותו במהלך הסדרה - כנראה שהוא באמת על הספקטרום, כי לא סתם יתמקדו בו. מה שבלט לי זה שרק אחרי שהוא הלך, הוא התקשר לאמא שלו ואמר לה "אני אוהב אותך". זה נשמע כאילו עד היום הוא לא אמר לה את זה, והאקט של להתקשר אליה רק כדי להגיד את זה נעשה כדי להדגיש את זה. אולי הרעיון של התסריטאים כאן הוא להדגיש את הקושי להביע רגשות - תכונה אופיינית של האנשים שעל הספקטרום. נושא אחר ששמתי לב אליו בפרק - שוב איילת נאלצת להתמודד עם ההסתרה והפעם בעליית מדרגה. במעצר של טסאני הסוהר אומר לה "יש לך ילד אוטיסט". זה היה יכול לעזור לה לשחרר את טסאני, אבל היא רגילה להסתיר באופן אוטומאטי את זה שיש לה ילד אוטיסט, ולכן היא אומרת לו שזה לא ממש חשוב. יותר מזה - אם היא לא הייתה מנסה להסתיר את זה מכל העולם, היא הייתה שולחת אותו לגן מיוחד, ולא הייתה צריכה את טסאני בבית. טסאני הייתה נוסעת לחו"ל לבן שלה ולא הייתה נעצרת עכשיו...

1אילת2

New member
אריאלה אמרה לגברי לפי שעזב:

"רק תתקשר מידי פעם להגיד כמה אתה אוהב אותי". אז הוא התקשר. טסאני נמצאת בארץ באופן לא חוקי. הדרכון שלה מזויף. היא הגיעה לארץ באופן לא חוקי כי בתאילנד היא הסתבכה עם העולם התחתון (או משהו כזה) אין לזה בכלל קשר למשפחת אוחיון. ההחלטה של איילת לטפל בעמרי בבית היא החלטה מאוד אמיצה, גם אם שגויה. בעניין ההסתרה.. טוב, אני חושבת שזה מיותר אבל הדמות של קצת מטורפת ממילא.

למעלה