פרק 114!!

DinaLiza13

New member
פרק 114!!../images/Emo41.gif

אני מקווה שיהיה פרק טוב!!!! מעניין מה דייגו יעשה לרוברטה.............. מעניין מה יהיה אם אלמה וקרלו................ מעניין מה יהיה בכלל בפרק היום!!!
צפייה מהנה לכולם!

שמתם ../images/Emo23.gif שלמיה יש שיער חום

כהה בים?? לא אהבתי אותה ככה.. יותר יפה לה בלונדיני!

סוכריה16

New member
חח כן הוא היה מדהיםםםםםםםםםםםםם

ברור שבלונדיני יפה יותר אבל האי יפה בכל מצב.. זה מדהים לה אני יותר אוהבת שהוא ככה מדהים.. ארוךךךךך כזה... ואהבתי תגוף שללה!! היה לה מהמם! פונצ'ו גם, ממתי יש לו כזה גוףףףףףף?!!!!??!

soy rebelde

New member
אני דווקא אהבתי אותה אתמול

זה היה מראה נטורל והראה עד כמה שהיא יפה בצורה טבעית.. שתהיה לכולנו צפייה מהנה!!

shucina

New member
תהנו כולםםםם :)

שיהיה פרק טוב אמן ! מעניין מה יהיה.. עזבו מה דיאגו יעשה לרוברטה הוא עוד צריך אותה .. מעניין מה המסדר יעשה לתאו ...

אני לא התכוונתי לשיער-תלתלים טבעי

אלא לצבע אבל לא משנה אני יותר אוהבת אותה בבלונד! ופונצוווווווווו אהההה לא מספיק יפה מושך גוף מדהים עוד שזוף!!!!!!!

DinaLiza13

New member
איזה פרק מצחיק!!../images/Emo41.gif

איזה צחוקים היה אם קרלו ורוברטה! אך הוא אמר: "שניהם מושלמים" נקרעתי!! ואך לופה ולחון הסתכלו!! איזה חמודה מיה! היא מנסה לעזור למיגל ולא יודעת את האמת... חבל לי עליה... ואיזה הופעה הם דפקו היא הייתה מצוינת!! היה פרק מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעתם מיה אמר שלום!!! איזה מאמיי

פרק פיצוץ הם שרו היום היא יפה איזה זבל דיגו מה הוא אמר לרוברטה חראאאא אוף למה מיגל ככה עם מיה רק שהם לא יפרדו ג'ובני מה יש לו מאמא שלו ומיה אמר שלום איזה חמודה סמתם לב בקיצור פרק יפה

shucina

New member
טוב ... פרק מוזר וחסר התקדמות...

הקטע האחרון עם מריצה היה פשוט פתטי (ככה נכון?) שזה עצוב... הקטע עם הלהקה זה היה מזה מצחיק שמב באה למקום עם כל הצעירים כולם נראים ילדים ולמרות שכל הזמן ליד לאון היא נראת צעירונת פתאום היא כבר לא כל כך נראת צעירה.. ואיזה אמא חמודה "נו נראה מה נעשה לאבא שלך חחח" ההופעה הייתה פשוט מוזרה... דבר ראשון שעה עד שראיתי שזה ניקולאס על התופים ולא הבנתי כי 3 בנים על הבמה מיה עם תוף ביד רוברטה עם גיטרה ולופה על הקלידים אז התופים מנגנים את עצמם ?! והבנים לא ממש הצליחו לזוז שם ... שזה היה לא משו כי דייגו קפץ כאילו תקוע לו משהו איפשהו ... והם גם לא ממש התאימו לפלייבק .. בקיצור ההופעה לא הייתה משו ... הסיוט של מיגל היה עצובבבב ואיך הוא קפץ ... ומיה חמודה כל כך שהיא מנסה לעזור לו .. אבל בעקרון כל הפרק נראה כאילו חסרים קטעים באמצע קטעים רגועים כי פתאום יש סצינה עצבנית , מפחידה או מלחציה או משו אבל אין קטעים ביניים רגועים כאלה שזה מוזר... בקיצור פרק לא משו משו אבל ס22ה...

soy rebelde

New member
פרק טוב!! ../images/Emo127.gif

מיה כזאת מתוקה שהיא מנסה לעודד את מיגל ואיך היא עלתה על ניקו חחח וה"שלום" גם היה גדול חח [היא כבר מוכנה להופעה בארץ חח
] רוברטה בפעם השנייה [ע"ע מאורו] נדלקת על מבוגר שנסתכל בכלל על אמא שלה; היא בטח תהיה ממש מבואסת כשתגלה את זה
יפה שאמא של דיאגו לא תספר לאבא שלו
וקרלו מדבר ממש מוזר לעומת ליאונרדו ב-406..לא?

סוכריה16

New member
איזה פרק קרועעע../images/Emo6.gif

חח רוברטה.. (לדולסה מגיע ח"ח על המשחק היפה הזה!) איך היא התאהבה דווקא.. דווקא במי ששם על אמא שלה!! שוב, כמו עם המדריך ההוא! אווצ'! חח.. מסכנונה יפההההההההה ! איך היא צעקה שנה, לא שם עלייה פתחה תחולצה חח והוא "שניהם מושלמים" חחח... איך אני שונאת את אמא של דייגו.. כאילו מצד אחד שונאת ומצד אחד היא אחלה כי היא אמרה לו להמשיך עם זה! וזה סתם עצבן אותי הרי היה ברור שהוא יעלה לשיר... וזה סתם מושך ת'זמן! השיר futuro x novio יצא מכל החורים. פעם ראשונה אהבתי. שנייה גם. שלישית גם. רביעית כבר דיי אין לי כח לשמוע אותו! אוףףףףףףףף! איך הצטערתי שלא היה שיר עם אנהיייי!! אתם לא יודעים... אממ.. וואי וואיאיאיאיאיאייא ווווווואייייייייי ואאאאאאאייייימ אתם ראיתם את פונ'צו שהוא שר 1??!?! איזה ש=ל=מ=ו=ת@! דיי אני יודעת שתמיד אני אומרת אבל אבל!! דיייייייייייייייייייי אוףףףףףףף הוא כבר שובר שיאיםםםםםם! איזה גוף... שהוא חלם סיוט והזיע ררררררררר ושהוא שר וחיוך אחד שלו פפשוט עשה לי תשיר!! כמה שלמות יש בו בלאט מיה- יפיופית שילי! ראיתם איך הוא מתייחס אלייה!? דיי 1 מה זה המצביי- רוח האלה?!?! לא יפה!! והיא מנסה לשמח אותו חמדמדה!! חח .. ואני גם זוכרת מהמקורי מה יקרה עכשיו .. ואחרון חביב- ג'ואבה! אוקיי.. אז אני מתה עליו.. והוא שר יפה, והוא שקסי.. אבל למה!??! למהההההה להיות זבל!? יש לו אמא קרועה- אחלה שחקנית אגב. חח... "הייתי המשרתת" חחחחח קיצר! לא יפה בכלל פשוט שחיטות מה שהוא עושה לה

Dulce Maria13

New member
הופעה ..

ההופעה מזה הרגה אותי ודייגו קופץ כמו קנגרו.. ההופעה הזאת לא היתה טובה!

סוכריה16

New member
כי אנהי לא שרה, דולסה לא שרה!

חחח .. ברור שהיא תצא לא טוב! הדבר היחיד שהיה שווה את זה זה החיוכים שפונצ'ו זרקקקק כלומר: השלמות

ג ב ש ו ש

New member
עוד מעט אני יראה בשידור חוזר../images/Emo88.gif

מרוב שלא הרגשתי טוב רק ישנתי.. אוףףףף

bigmomentom

New member
היה פרק חלש

לא אהבתי! אין לי כח אפילו לפרט למה... אבל מחר יהיה פרק הרבה יותר מוצלח.

היה נחמד לא משהוא

היא יפה עם אנהי תמיד אהבתי שהיא אמרה שלום כזה פתאום . חולה עליההההההה אין אני לא יכולה לחיות בילדיה אני מכורה עליה

למעלה