פרק 12 - דיון...

פרק 12 - דיון...

וואי איזה מתח...
, ראיתם את הפרסומת, אני לא יכול יותר...

ס ת י ו 5

New member
אפשר

אפשר היה לחוש את הקינאה מהמסך ועד לנימים הקטנים בנשמה הוא הוא ראובן . . . . .. מ א ו ה ב

מעניין...

היי, אני חדשה פה :) יותר נכון, חדשה בכתיבה-עד עכשיו רק קראתי... הפרק היום היה ממש מוצלח לדעתי ! גם אני עד היום לא טרחתי לעקוב אחרי ידין פשוט כי הוא הכי פחות עניין אותי (וגם כי זה קצת תובעני לראות כל יום ויום עם חוסר הזמן שלי ...) אבל כמו שציינו פה כבר לפניי - אחרי הפגישה עם נעמה זה פשוט בלתי נמנע - צעד חכם של ההפקה !!! היה ניתן לראות בקלות שראובן מקנא. חד וחלק - זו הייתה ההרגשה - קנאה מטורפת על הקלות שבה ידין חי את חייו - עוזב את הבית בלי נקיפות מצפון ותוך כמה ימים כבר יוצא עם נעמה ומעוניין בה... נראה שהיה קשה לו לשמוע עליה דווקא מידין ועם זאת הוא שאל והתעניין... מעניין איך יתפתח כי אחרי הכול נעמה גם ככה מסובכת עם ההתאהבות בראובן והחתונה עם אברי.. היא לא צריכה גם את ידין על הראש... מה אתם חושבים? לילה טוב... ליאל.

כן הא... ראובן מה זה לחוץ...

כל פעם שידין מדבר על נעמה, הוא לא רוצה לדבר איתו על דברים אחרים. איזה לא קשוב הוא היה בחלקים מהשיחה...

פרק משעשע ../images/Emo6.gif

ידין כזה "דפוק"! עם המכונת קפה שלו
וראובן איבד שליטה לגמרי כשהוא הגיע לנעמה. התסביכים של כולם מסתבכים אחד עם השני. ממש צחקתי

למעלה