פרק 12 עונה 5!

פרק 12 עונה 5!

אויש קנלי קנלי כמה אני רוצה שתסבלי ולא תעברי לבריאנט פארק. על מי היא עושה רושם, בלה בלה בלה כמה אפשר לדבר .עשתה שמלה לדרקון ההוא משרק. ליאן וג'רל ממש הדהימו, חבל שלא היו גמור, לא מאשימה אותם - חוסר זמן.

MR Lordi

New member
קנלי-הביתה!

אני פשוט לא סובל אותה! ולא הבנתי איך השמלה שלה קשורה לפרחים... כל כך קיוויתי שהיא תלך ובסוף היידי הרסה לי את המצב רוח! אני מקווה שליאן תהיה בגמר.

IkMfNiY

New member
אכתוב תגובה יותר מאוחר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל בינתיים- מה הסיפור עם זה שהם לא יכלו להחליט מי יגיע לבריאנט פארק?! כמעט כל עונה זה ככה! בעונה ה4 רמי וכריס היו בהולד, בעונה ה3 [אם אני לא טועה]- הם היו 4. אז פשוט שיעשו 4 וזהו, די כבר עם כל הסיפור הזה. דווקא בעונה ה1, שבה לאוסטין הגיע להיות בגמר, היו רק 3. יעל

לאוסטין ברור שהגיע.. אבל

אני יכולה להבין למה הם מתקשים, כי הרמה עולה מעונה לעונה, וכמעט תמיד אני מסכימה איתם בסוף. אתגר הפיינל 4 תמיד זוועה, כולם כבר מתים להצליח אבל הם כבר עייפים וכל הרעיונות שלהם אובר דה טופ מה שנקרא ולא תמיד יוצא יפה, אז שולחים אותם לאתגר נוסף.

MR Lordi

New member
אולי...

אמרת שהרמה עולה מעונה לעונה. לדעתי, הרמה הגבוהה ביותר הייתה בעונה 4. בעונה 5 היא קצת ירדה, אבל יש אנשים שהשאירו אותה ברמה גבוהה (ליאן, ג'רל). ונראה לי שהם שולחים אותם לאתגר נוסף כי הם לא רצו להעליב את קנלי

IkMfNiY

New member
אממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הרמה הכי גבוהה באמת הייתה בעונה ה4 [אם כי היה ברור שרמי הוא ברמה יותר גבוהה מכריס]. דווקא בעונה הזו, השופטים כן יכלו להתאמץ ולבחור שלושה שיעלו לגמר. בעונה ה3 [שוב, אני לא טועה?], נראה היה שפשוט השופטים לא רצו להחליט, אז הם העלו את כולם. אם לשופטים כ"כ קשה להחליט, אז פשוט במקום אתגר אחרון, שיבקשו מכל אחד ליצור משהו כמו 3 בגדים לזמן ארוך כלשהוא ואז יבחרו את השלושה שעולים לגמר. האתגר עכשיו גם לא היה כזה מעניין כאתגר אחרון, האתגר של העונה הקודמת היה הרבה יותר יצירתי, אז פשוט הם היו צריכים לוותר על זה וזהו. יעל

מורןן123

New member
בהתחלה ממש אהבתי את קינלי והתחברתי לעיצובים

שלה. אבל מפרק לפרק שמתי לב שהיא יוצרת רק סגנון אחד של קו לבוש והיא חשה עליונות מעל כל שאר המשתתפים. ממש רציתי שהיא תעוף היום

MR Lordi

New member
כמו שאמרתי...

*בבקשה תגיבו בשרשור של מי אתם שונאים*

מורןן123

New member
אבל אני לא שונאת אותה ../images/Emo2.gif

חחחח זה קצת מוגזם להתחיל לשנוא פה כל אחד. היו לה עיצובים יפים בסך הכל, אמנם לא כל התוכנית צריכה להתבסס על אותו הסגנון. אם מוציאים את העיצובים מהתוכנית והמשימות הם בעצמם דיי יפים. אז שונאת אותה? ממש לא.... רק שהאישיות שלה לא משהו..

IkMfNiY

New member
אני גם חושבת ככה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל לג'רל באמת הייתה חסרת העקביות. לפי דעתי קורטו וליאן הן הכי טובות שם.

מורןן123

New member
אבל ג'רל התאים את עצמו כמעט לכל משימה

מעניין אותי לראות איך תיראה הקולקציה שלו. לגבי ג'רל-קורטו-ליאן - לכל אחד מהם היו רגעי משבר אבל הם הוכיחו עצמם כל פעם מחדש. כרגע עוד אין לי ממש העדפה למנצח... הפעם אני באמת מחכה לפרק הבא...

just orka

New member
לגבי הפרק הבא../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

ראיתם שאין פרק איחוד???
זה הפרק האהוב עליי בכל העונה!

אולי אחרי שיבחרו את הפיינליסטים

אני ממש מקווה שימשיכו עם המסורת, גם עליי זה הפרק הכי אהוב בכל התכנית

למעלה