אתה טועה ובגדול, היו לא מעט פעמים בריאליטי שפייבוריטים שלי
הפכו בעיניי למוקצים מחמת מיאוס בעקבות התערבות בולטת של ההפקה לטובתם לכל אורך העונה (כמו למשל עם נעמה קסרי מהישרדות, שבתחילת העונה היתה הפייבוריטית הכי גדולה שלי, אך אחרי התערבות ההפקה לטובתה ובת בריתה ליהיא שהורגשה היטב ובאופן הכי בולט, היא הפסיקה להיות הפייבוריטית שלי), כי אני קודם כל בעד משחק הגון ובלי הנחות ופריבילגיות לאף אחד. מי שלא מתאים לתוכנית ואתגריה שלא ישתתף בה מכתחילה. לא ייתכן שגלל שניסים ואוראל מעט מצחיקים ההפקה מקדמת אותם, או צמד המבוגרות שמקבלות העונה אין ספור הנחות, פטורים ממשימות שלמות והדרכות, ובכל פעם שמשימה קשה להן הן טורחות להזכיר שהן נשים מבוגרות. ועוד יש הטוענים שהן תותחיות.
אמרתי ואני חוזר ואומר, מאז ומתמיד הייתי עם האנדרדוגים, אלה שמגיעים מאחור ובדקה ה 90 דוהרים קדימה אל קו הגמר. ואת אלה תמיד עודדתי ותמיד אעודד. אך יש הבדל בין מי שבאמת גרוע ורק בגלל שההפקה עוזרת להם ומקדמת אותם מכל מיני סיבות שאינן קשורות בכלל למשחק והתחרות, מתקדמים, ולעומתם יש מי שבאמת מפתיעים לטובה ומראים יכולות חדשות שלא היכרנו בתחילה אצלהם.
צמדים חזקים, ובעיקר של בנים, אף פעם לא עשו עלי רושם, כי האובביוס לא מדבר אלי, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בצמד מעצבן עם דיבור מעצבן או בדיחות קרש מעצבנות, או כאלה שרבים כל הזמן ביניהם, כמו האם ובתה והתאומים האוחצ'ות שאפילו בנות אמיתיות לא מדברות ככה ולא מתנהגות כמוהם. וזה כבר עבר כל גבול אפשרי שעכשיו הם כבר מדברים על השופטים שלהם בגוף נקבה ואף מחליטים שהם "הומואיות", כמו עם שופט הריקוד השבטי במאוריציוס.