פרק 12

1אילת2

New member
פרק 12

אני מבינה שיניב רוצה עוד ילד. עוד סצינת סקס אחת ואני מקיאה. היה שוה לסבול את כל הפרק רק בעבור סצינת החיזור הלא תאמן של הרופא... איילת מטורפת. מסתבר שיניב הוא היחיד הנורמלי שם. איפה התאילנדים? נגמרה להם האשרה? אכן, גברי הוא אספרגר.

netab02

New member
אולי אני קטנונית ואולי אני פנאטית, אבל...

הפרק היה דוחה בעיני! מעבר לסצינת הסקס (שלא ראיתי - קפצתי לאמצע הפרק) ומעבר לזה שכולם שם שוכבים עם כולם (ויונתן דלוק על יעל), הם היו חייבים לציין שמה שיונתן הכין לאכול זה חזיר?! בעיני זה שיא חוסר הרגישות. אז אני יודעת שאף אחד לא הכריח אותי לצפות, אבל אני חייבת לציין שהתאכזבתי קשות. זה בכלל לא תכנית על אוטיזם. האוטיזם זה סתם תירוץ. הם גם הפכו את האוטיזם לסוף העולם. אפשר לחשוב שנגמר העולם ונשפך הים! זה הפך להיות טלנובלה זולה ודוחה.
עכשיו אם אנשים יחשבו על משפחות עם אוטיזם, הם ישר יחשבו על משפחות מסכנות, שבורות לב ובלי כסף. זה אולי נכון לגבי חלק מהמשפחות, אבל יש הרבה משפחות שזה ממש לא המצב שלהן! גני תקשורת הם מעולים! אולי הם לא מתאימים לכולם, אבל הם לא הופכים ילדים ליותר אוטיסטים ממה שהם כבר. אם לא יהיה שינוי קיצוני בפרק האחרון, אז הסדרה הזאת היא פספוס בעיני.

nola18

New member
מה קרה ? כולם נהיו א-מיניים פתאום ?

אני לא מבין מה הבעיה בסצינת סקס ? גם ככה לא ראו שם כלום. חזיר זה טעים והם ממש לא מייצגים משפחה מסכנה. יש להם אחלה בית וחממות. התאילנדים אמורים להיות בפרק האחרון אלה אם הורידו אותם בעריכה .... שבת שלום ולא כשר לכולנו

smorss

New member
אני לא חושבת שנהינו א-מיניים

אין לי בעיה עם סצנת סקס וגם עירום מלא אם הוא נדרש והכרחי. אבל הסצנה השניה בפרק האחרון בהחלט לא היתה נדרשת, הבנו שהם מקיימים יחסי מין והבנו שיניב רוצה עוד ילד אבל הסצנה הזאת גם אם לא ראו בה כלום לא שירתה את התוכנית ולא באה לחדש משהו שלא ידענו. דרך אגב הסצנה הראשונה למרות היותה וולגרית בעיניי אני חושבת שהיא היתה הכרחית ולכן אין לי תרעומת כנגדה. ולגבי החזיר, אני מאמינה שזה היה איזה ניסיון של יונתן להרשים את יעלי, אם היוצרים חשבו שזה הכרחי אז סבבה. ודרך אגב אני מסכימה חזיר זה אכן טעים אבל עדיין אני יכולה להבין את האנשים שזה מפריע להם ופוגע ברגשותיהם. אני דרך אגב דתיה בעצמי (ולשאלתך אז פעם לא הייתי)

ZOE281

New member
מסכימה איתך לגמרי!

ממש לא הבנתי מה היה הקטע הדפוק הזה להדגיש דווקא שהם אוכלים חזיר. מה היתה הנקודה?? לא אכפת לכם? אתם מגניבים? כאילו מה? בתור שומרת כשרות הגעיל אותי לראות את זה. וגם פגע בי. ובכלל לא הבנתי מה העינין לחזור על זה שוב ושוב סבבה הבנו אכלת חזיר! ובקשר לקטעי הסקס ובכלל, התוכנית באמת קצת יצאה מפוקוס כך יצא שהילד הפך להיות הדבר הכי פחות מענין שם.....

NmNl

New member
טוב, לגבי החזיר...

זו אמורה להיות מדינה דמוקרטית, לא? אני חושבת שהמטרה של הדגשת הסיפור עם החזיר הייתה להראות צדדים שונים בחברה שלנו. ושצריך לכבד את כל הצדדים. גם אם הם שונים מאיתנו או מההשקפות שלנו. הדת לא צריכה להיות השולטת במדינה ומי שדתי צריך להיות כך כי הוא רוצה ולא כי כפו עליו, ולכבד את האנשים האחרים. גם את אלו האוכלים חזרים. אני אגב, לא אוכלת חזיר-סתם כי זה לא טעים לי...אם זאת אני מאד מכבדת את אלו שכן דתיים, ביום כיפור אני תמיד אשמור על שקט וכו', ואני מצפה שיכבדו אותי גם בחזרה. לדעתי יש מקום בסדרה להראות את השוני של האנשים שגרים בארץ ואת הרב-גווניות.

חזיר הוא סמל

ולכן הוא כל כך פוגע. לא רוצה להעמיס כאן תכנים דתיים, אבל מספיק שתהיו קצת מחוברים להסטוריה שלכם ושל העם שלכם, כדי שתבינו את הפגיעה. ואגב, אם צריך לכבד את כל הצדדים, למה לא לכבד את הרב, שהוא שומר כשרות ובודאי נמנע מאכילת חזיר?

ZOE281

New member
נכון

נכון...יש משהו בחזיר שהופך את זה לפוגע. לא יודעת למה אבל אם זה היה איזה שרימפס זה לא היה אותו דבר........

אני באופן אישי מאוד נפגעתי מכך שאיילת מעשנת

זה מנוגד לעקרונות שלי ולדרך החיים שלי ואני ממש לא מבינה למה יוצרי הסדרה החליטו לפגוע בציבור כל כך נרחב שלא מעשן ולבחור דמות שמעשנת. (NOT!)

למעלה