פרק 13 בעונה ה2

P o i s o n ivy

New member
פרק 13 בעונה ה2 ../images/Emo58.gif

ראיתי שאף אחד לא פתח שרשור אז ההיתי חייבת
טוב אני רק רוצה להגיד שלינדזי פשוט דבר יללני ומעצבן. שתעוף היא וקיילב. ריאן כזה אומלל, כאילו סוף סוף הוא סיים עם הדרמות של מריסה וג'ולי. עכשיו יש לו את לינדזי וברקע ה*יוני שכל של סת' (שדרך אגב, מה זה בכלל מה שהוא עובר עם סאמר לעומת כל מה שריאן עבר?). חוצמזה המשלוש של המבוגרים לא מעניין. אני מתגעגעת לימים שהסדרה היתה מתרכזת ברביעייה הפרקים עכשיו ממש מפוזרים. אלכס+מריסה
- אהבתי... אני מקווה שזה יתפתח ולא 3 דקות בכל פרק.

213

אוף למה כולם שונאים את לינדזי ??? היא כזו חמודה לדעתי (ובטח עדיפה ממריסה) !! טוב לפרק: היה באופן מפתיע פרק דיי טוב, חשבתי שדיי ימרחו את הפרק הזה, בגלל ספויילרים שקראתי לפני שצפיתי בפרק. ג'ולי
היא כל כך רעה ומרשעת שפשוט אי אפשר שלא לאהוב אותה
כאילו, שתי הפרקים האחרונים שהיא לפתע חזרה, היו the best !!! אבל איך שהיא התלבשה היום, היה פשוט מזעזע!!!, מה זאת החליפת נמר המכוערת הזו ??????? ואח"כ השמלה הסגולה עם הפרח הענקי והמזעזע על הראש ???? !!!! ריאן+לינדזי
זה פשוט עצוב, כל העולם נגדם פשוט, והם כאלה חמודים ביחד, כל כך ריחמתי עליה שהיא ישבה במשרד של קיילב ובכתה. קיילב הזה
, הוא כל כך חסר חוליות, לא הגיוני בכלל בעייני שהוא איש עסקים אם אפשר לתמרן אותו בצורה כזו. והקטע שהם(ריאן ולינדזי) דיברו מול המזח, היה כ"כ עצוב, וראיין היה כל כך חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
. סת+סאמר+זאק
"אהבתי" את מה שעשו עם השיער של ס'ת( ג'ו-פרו) חחחח הוא נראה כל כך אומלל ומסכן, למרות שלדעתי זה קצת צביעות של התסריטאים של התוכנית שלא נתנו לסאמר וזאק לשכב ביחד, כי ס'ת ואלכס כן שכבו אז למה לא סאמר וזאק ???. רוב הקטעים עם ס'ת היו דיי טיפשיים למען האמת, למרות שהוא עדיין הצליח להצחיק אותי אולי חוץ מהקטע שהוא יושב עם ראיין בסלון והם מדברים על המסיבה בבית של קיילב, ס'ת אומר לו שם, "הדם שלי יהיה על ידך" משהו מטופש כזה.... בקיץ קץ טיפשי !!! מריסה+אלכס
אני לא יכולה להתגבר על הרגשת ה-
בכל פעם שאני רואה את מריסה ואלכס ביחד, אולי זה בגלל שהדמות של מריסה לא היתה במקור לסבית, אז קצת קשה להתרגל לזה, בכל מקרה אהבתי שמריסה סיפרה לסאמר ואהבתי את התגובה של סאמר. סנדי+קירסטין
הסיפור הזה קצת נימרח יותר מידיי (או שאני רגילה מהעונה שעבר לקצב קצת יותר מהיר...), האמת אין לי הרבה מה להגיד בנושא הזה, חוץ מאשר שאני חושבת שרבקה די תחמנית ואני לא אתפלא בכלל הם היא אשמה בכל מה שהאשימו אותה והיא הולכת לסבך לסנדי וקירסטין את החיים. מעניין מתי היא עפה...??? אאהה והסצנה האחרונה שראיין ס'ת וסנדי ישבו ביחד על הספה, היתה חמודה, מזמן לא ראינו אותם ביחד.

אמממ../images/Emo58.gif

צודקת, רשמתי צביעות והתכוונתי "התחסדות". כאילו, לס'ת מותר וסאמר צריכה לחכות כמו ילדה טובה וחסודה ???
ובנושא אחר: יש לי שאלה- נכון שהיה את הקטע, שראיין אומר לס'ת ללכת להתקלח כי הם צריכים ללכת לביה"ס והוא מסריח, וס'ת כזה יושב על הספה ובוהה בטלויזיה, אז היה שיר כזה בצרפתית. נראה לך שהם רומזים שהצרפתים מסריחים ??

noy13pour

New member
../images/Emo58.gif-דעתי על לינדזי

אממ נראה לי ראיתי אותה בפרק 10 כשריאן אמר לה שהוא מכיר משהו שלא צריך לדבר בו ואז ראו אותם משחקים בווידאו אז היא ממש חמודה ואני חושבת שהיא באמת עדיפה על מריסה המטומטמת הזאת יש לה פרצוץ שדורש סטירה

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifעל הפרק 213...

מה אומר ומה אגיד, ג'ולי פשוט ענקית. שני הפרקים האחרונים לאחר שהיא חזרה הוסיפו פלפל שהיה דרוש ביותר, לתוכנית שקצת נהייתה רגישה ואפילו מעט בכיינית באיזשהו מובן...אני מכריזה על ג'ולי כמרעננת הרשמית של העונה. קשה לי מאוד, מאוד מאוד לחכות לפרק הבא והסיבה היחידה היא ס'ת וסאמר, הדמות של סאמר פשוט משתפרת מתוכנית לתוכנית היא יותר ויותר אדג'ית, כלומר עוקצנית, מקסימה ומרגשת. ניתן היה לראות את זה במיוחד בפרק של השבוע, בשיחה עם מריסה ואפילו בשיחת טלפון ("האיו" שלה גדול) זה מגיע האיחוד המרגש.... כמו שכבר ציינתי בעבר הדמות של לינדזי של הילדה הקטנה והרגישה קצת מעצבן אותי והכינוי שלי עליה "יבשושית" פשוט מתאים לה, הדמות שלה פשוט לא מצליחה לרגש אותי, החיבור עם ראיין קצת מעיק וגורם לו להיראות כמתחסד (איפה, איפה ראיין הפאנצ'ר) לשמחתי גם זה עוד מעט נגמר... אלכס ומריסה קצת קשה לי עם הזוג הזה וללא שום קשר למינם. אני מניחה שפשוט בפרק הזה לא עורר בי הרבה עניין, אבל וזה אבל גדול ראיתי פרומו לפרק הבא בו מריסה מספרת לג'ולי שאלכס היא הגירלפרנד שלה... והפרצוף על פניה של ג'ולי פשוט מ ד ה י ם ! קשה לי לחכות כמו שכבר אמרתי לפרק הבא ...

למעלה