213
אוף למה כולם שונאים את לינדזי ??? היא כזו חמודה לדעתי (ובטח עדיפה ממריסה) !! טוב לפרק: היה באופן מפתיע פרק דיי טוב, חשבתי שדיי ימרחו את הפרק הזה, בגלל ספויילרים שקראתי לפני שצפיתי בפרק. ג'ולי
היא כל כך רעה ומרשעת שפשוט אי אפשר שלא לאהוב אותה
כאילו, שתי הפרקים האחרונים שהיא לפתע חזרה, היו the best !!! אבל איך שהיא התלבשה היום, היה פשוט מזעזע!!!, מה זאת החליפת נמר המכוערת הזו ??????? ואח"כ השמלה הסגולה עם הפרח הענקי והמזעזע על הראש ???? !!!! ריאן+לינדזי
זה פשוט עצוב, כל העולם נגדם פשוט, והם כאלה חמודים ביחד, כל כך ריחמתי עליה שהיא ישבה במשרד של קיילב ובכתה. קיילב הזה
, הוא כל כך חסר חוליות, לא הגיוני בכלל בעייני שהוא איש עסקים אם אפשר לתמרן אותו בצורה כזו. והקטע שהם(ריאן ולינדזי) דיברו מול המזח, היה כ"כ עצוב, וראיין היה כל כך חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
. סת+סאמר+זאק
"אהבתי" את מה שעשו עם השיער של ס'ת( ג'ו-פרו) חחחח הוא נראה כל כך אומלל ומסכן, למרות שלדעתי זה קצת צביעות של התסריטאים של התוכנית שלא נתנו לסאמר וזאק לשכב ביחד, כי ס'ת ואלכס כן שכבו אז למה לא סאמר וזאק ???. רוב הקטעים עם ס'ת היו דיי טיפשיים למען האמת, למרות שהוא עדיין הצליח להצחיק אותי אולי חוץ מהקטע שהוא יושב עם ראיין בסלון והם מדברים על המסיבה בבית של קיילב, ס'ת אומר לו שם, "הדם שלי יהיה על ידך" משהו מטופש כזה.... בקיץ קץ טיפשי !!! מריסה+אלכס
אני לא יכולה להתגבר על הרגשת ה-
בכל פעם שאני רואה את מריסה ואלכס ביחד, אולי זה בגלל שהדמות של מריסה לא היתה במקור לסבית, אז קצת קשה להתרגל לזה, בכל מקרה אהבתי שמריסה סיפרה לסאמר ואהבתי את התגובה של סאמר. סנדי+קירסטין
הסיפור הזה קצת נימרח יותר מידיי (או שאני רגילה מהעונה שעבר לקצב קצת יותר מהיר...), האמת אין לי הרבה מה להגיד בנושא הזה, חוץ מאשר שאני חושבת שרבקה די תחמנית ואני לא אתפלא בכלל הם היא אשמה בכל מה שהאשימו אותה והיא הולכת לסבך לסנדי וקירסטין את החיים. מעניין מתי היא עפה...??? אאהה והסצנה האחרונה שראיין ס'ת וסנדי ישבו ביחד על הספה, היתה חמודה, מזמן לא ראינו אותם ביחד.