RossieL
Active member
המצב קשה
הסיטואציות שיש להתמודד איתן הם בהחלט מצבי קיצון, אצל כל המתמודדים. ועדין, ההתנהגות שלה, בעיני, היא מוגזמת.
אפילו בטסטות, כשרגועים יותר, שים לב לשפת הגוף שלה, למבטים המזלזלים, להבעות הפנים, נדמה כאילו היא לא סופרת אותו כי הוא בלתי ספיר בעיניה.
'צטערת, אבל אני לא מקבלת את ההסבר "היא היתה בקריזה".
זה יכול היה להיות נכון במשימה אחת, אבל לא בכל המשימות.
הוא עושה את המשימה והיא מהצד נובחת עליו, מעבירה עליו ביקורות ופשוט מבזה אותו.
לגבי האודם/ ליםסטיק [אותו דבר
], אז כן, רק לעיתים נדירות נראה אותה כשהוא אינו מרוח על שפתיה במושלמות. הפך להיות סימן ההכר שלה ובלעדיו, נו, אני עוד עלולה להתבלבל
ובכל מקרה, אני באמת מקוה בשבילה שהיא תרגיע.
אמנם, היא הגיבה לשלל התגובות שקיבלה בעקבות הפרק האחרון וכתבה:
שהטוקבקים לא משפיעים עליה "היד כל כך קלה על המקלדת. כשיצאתי למירוץ למיליון ידעתי שיהיה לאנשים קשה לעכל אותי וזה בסדר, אני בחורה חזקה שכבר למדה להתעלם מאנשים בעלי דעות שליליות לגבי. החברים הקרובים והמשפחה שלי מכירים אותי היטב וזה מספיק עבורי. הזוגיות שלי ושל אביעד חזקה, איתנה, מצחיקה ומלאה באהבה, יודעת לסנן תגובות רעות ולשנייה זה לא חודר אותי. בתקופה הזו אני לא מפסיקה לחשוב על ילדים שעוברים התעללות ברשתות החברתיות ולילד שעדיין לא פיתח חוסן נפשי כלפי החברה זה עלול להוביל לאסון. אנשים , תחשבו עוד שנייה לפני ה – send".
אבל גם ציינה שהדבר גרם לה למחוק את התגובות הרעות ולהפעיל אופציה בה היא צריכה לאשר הופעת תגובות חדשות.
https://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-714863
עדן יקירה, את לא בחורה רעה, את רק צריכה להאריך את הפתיל.
כאמור, תמשיכי כך, ואת עלולה לאבד הרבה יותר ממיליון שקל [אם בכלל זכיתם בהם]
הסיטואציות שיש להתמודד איתן הם בהחלט מצבי קיצון, אצל כל המתמודדים. ועדין, ההתנהגות שלה, בעיני, היא מוגזמת.
אפילו בטסטות, כשרגועים יותר, שים לב לשפת הגוף שלה, למבטים המזלזלים, להבעות הפנים, נדמה כאילו היא לא סופרת אותו כי הוא בלתי ספיר בעיניה.
'צטערת, אבל אני לא מקבלת את ההסבר "היא היתה בקריזה".
זה יכול היה להיות נכון במשימה אחת, אבל לא בכל המשימות.
הוא עושה את המשימה והיא מהצד נובחת עליו, מעבירה עליו ביקורות ופשוט מבזה אותו.
לגבי האודם/ ליםסטיק [אותו דבר
ובכל מקרה, אני באמת מקוה בשבילה שהיא תרגיע.
אמנם, היא הגיבה לשלל התגובות שקיבלה בעקבות הפרק האחרון וכתבה:
שהטוקבקים לא משפיעים עליה "היד כל כך קלה על המקלדת. כשיצאתי למירוץ למיליון ידעתי שיהיה לאנשים קשה לעכל אותי וזה בסדר, אני בחורה חזקה שכבר למדה להתעלם מאנשים בעלי דעות שליליות לגבי. החברים הקרובים והמשפחה שלי מכירים אותי היטב וזה מספיק עבורי. הזוגיות שלי ושל אביעד חזקה, איתנה, מצחיקה ומלאה באהבה, יודעת לסנן תגובות רעות ולשנייה זה לא חודר אותי. בתקופה הזו אני לא מפסיקה לחשוב על ילדים שעוברים התעללות ברשתות החברתיות ולילד שעדיין לא פיתח חוסן נפשי כלפי החברה זה עלול להוביל לאסון. אנשים , תחשבו עוד שנייה לפני ה – send".
אבל גם ציינה שהדבר גרם לה למחוק את התגובות הרעות ולהפעיל אופציה בה היא צריכה לאשר הופעת תגובות חדשות.
https://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-714863
עדן יקירה, את לא בחורה רעה, את רק צריכה להאריך את הפתיל.
כאמור, תמשיכי כך, ואת עלולה לאבד הרבה יותר ממיליון שקל [אם בכלל זכיתם בהם]