כן, אריק, הם שמעו לפני המון זמן. בסדר, בן אדם וחייזרית זה לא מוזר כמו אנשים מזמנים שונים, אנשים מגילאים שונים בטורבו טיים, ולאהוב סודה. סתום, מקס. מסכנה סקיי. בנים מכדור הארץ, חייזרים מווגה. אריק בוודאי זרם עם הבדיחה, ברור. רק עוד שישה ימים... או עשרה אצלנו.
אז זה מה ששלי עושה בבוקר. מרתק. את יכולה לערוך את העניין הזה בדיוק כמו שרבות לפנייך (דפני) עשו ואז לנסות להשיג את הדוש. אבל להשיג דושים זה לא כזה נחמד, את יודעת. דפני גם יודעת.
לפעמים אתה רוצה שמישהו לא יצא ממחלה. נו, נמחק בקלות.
אז רונה ויותם? לא מבין למה רונה נחוצה. אנחנו לא יודעים מי היא. ויותם תמיד היה מעצבן. עוד בחממה. בן אדם, אפילו רון היה יותר חשוב ממך.
מסכנה סקיי. עצוב על שלי. וליאור כרגיל חוזרת על כל מה שהיא שומעת. מחכה לרגע שהיא תפסיק. ברור שלליאור אין מה להגיד, אולי עד המחצית הבאה לא יהיה לה. יפריד בינהם... יו, זה יותר דביק מאדם ואיה. אדם הלך לשירותים והם לא היו דקה ביחד...
ליאור, זה רעיון נפלא. למחוק ולפנות מקום. אוי... העתקת מ... שלי, רוני תתבייש בך, והרי עכשיו את לבושה עם משבצות כמוה. לאבא של שלי יש תפקיד צבאי? הייתי מגזים ואומר שמדובר בפינטו, אבל השם שלה הוא שלי שטיבל.
אבל ברוש, אתה חבר טוב של שלי במציאות. אכן זה מתחיל. ליאור, אין ג', אל תהדהדי. שלי, היית אומרת למורה לחכות איזה שנה, והעבודה לא הייתה רלוונטית יותר. למה? ברוש, אבל היא חברה טובה!
מוזר לי כמות הזמן שהם נותנים לרונה. אם היינו מכירים אותה מקודם... אולי היא בת משפחה של מישהו?
הנה גדעון. אה... אוקו.
מסכנה סקיי. אני חושב שהשבוע היא תנסה לשנות את מצבה של מילי ודווקא כן להיות עם אריק. אנשי לטאות הם אלו ששולטים בעולם. עצוב.
אימא עסוקה בלהיות היסטרית. היא לא מכירה את לנשנש? טוב, עכשיו סקיי תבין יותר איך להיות מילי. והיא שונאת להתנשק, מסתבר. אולי אריק ילמד אותה.
שלי, מה יש? זה המשטר הדמוקרטי, העבודה הזאת לא תהיה רלוונטית בכלל עוד מעט.
הוא יבין את ההצעה שלנו? לך תדע, אחרי עשור מסתבר ששרים חוזרים לפרויקטים סודיים. אם אריה דרעי יכול...
רמת רוני? מי מהמר ששלי לא מחקה? אבל הוא לא יאמין, שלי. את יודעת את זה. הוא דביל. ואנשי לטאה שולטים.
יוני הזה משעמם.
מסכן אריק. אין ברירה.
רונה עפה. נו. לא שממש אכפת לי, אני לא מכיר אותה. אפסנאות? תגידי תודה שלא השלישות. יופי, יותם.
כמה? אה, מאה. אוי. סקיי מתחמקת.
אריק?
תני לו עוד אגרוף. אריק רוצה להפריד ביניהם? לא יפה. או שסקיי רצתה?