פרק 134- יוגורט תות

פרק 134- יוגורט תות

אז מה יעלה בגורל השכונה של סוזי?

האם ויקי ועמרי יצליחו לגלות את החושן?

האם לירון פוטר?

ולמה אני אשמח מאוד הפרק?

rubmwue1234

New member
לא בטוח שהבנתי את סצינת הסיום

רוי נכנס לחדר הסודי ובתוך המזוודה שהוא נגע בה יש בעצם את אבני החן?

ליטמן אצן נהדר! איך הוא רץ מכנען לפה כל כך מהר?!

עדיין לא, מגי. מה זה לא חוזר? לא מוכן או פוטר? אל תהיה תוקפני, לירון.
&nbsp
קנאות נוסח ליטמן. לירון הלא מלך! לירון הליטמן!
&nbsp
נו, מה למדתם בחממה בנוגע לחיפושים? כן, תכנית גרועה נוסח רון אשכנזי.
&nbsp
את זה אפילו רום לא יאכל. אני חושב שג'וני שחקן כדורגל כזה כושל כי הריצות מכנען לכנסת לשכונה פשוט הורגות אותו. פלא שהרגל חלשה? נמרוד, אל תאשים אותו, הוא לא חושב כל כך בסדר. חה חה חה חה חה!!!!!!!!! "על מה אתה נופל ושובר רגל". אגב ליטמן, אני מציע לנו כיבוד בישיבת הדחת מגנא, סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים, אבל אתה תנסה לפני כדי שלא ניפול על סוכריות קיא או סוכריות שעוות אוזניים...
&nbsp
למה מקשיבים? ליפתח? לא ידעת, דיקלה, על המזל והשכל? המצב הוא שהוא במלון נופי מואב. איך הסיסמה שלנו הולכת? בנופי מואב היית, איזה כיף חיים וואלק רק יוסי שיחק במשחק הזה... יש עין גדולה מיטה מלמעלה, הרס"ר.
&nbsp
נמרוד, אתה רוצה שנסביר עד כמה אתה התקרבת לשכונקים? כן, אתה יודע מה הסגיר אותך? שלא אמרת "לאנדן". סוכריות הן מלאנדן. מצליח, זה לא פררו! "שהכול נהיה"... אלוהים. וכולם ביחד: ג'וני כישלוני!
&nbsp
הבחור ממש עובד קשה, זה הגיוני. פלא שאין לו זמן עם לילה? וזה שהוא רשם הלל לשכונקית, זה ממש מקל עליו. אוקיי, זה לא ג'וני כישלוני, זה מצליח שמצליח... מה תרגיל, רק חזרתם ללמוד!!!!! איך לא קלטו את הכיתוב? טוב, בסדר, הוא עדיין כישלוני. הוא הסתיר את זה בצורה מה זה גרועה! תשמעו, אני לא מבין את כוחותיי. גם כשהוא כמעט מצליח אזעקה, כמעט נשיקה עם לילה וצלצול... תגידו שזה לא אני. רק תגידו. רום, קודם כל יש לה, גם בת זוג יש לה, אבל עוד בחורה לליטמן זה כבר יותר מדי. אבל שילך לרחלי, אני מת לראות את רועי מתפלץ, אולי לירון גם ינחם את ללי כאיזון.
&nbsp
ויקי תכשיל את המשימה, השמאלנית. בדוסדוס! ברור.
&nbsp
העיקר הקפה. סוכריות ביוב... סתווית קורעת. שוב רחלי מושעית... טוב, לא קשה להעיר את הדוב.
&nbsp
בדוסדוס, למה את מצה"ל? מי עזב? בן עזב?!
&nbsp
מה בונה מגלשות, אין מצב! אולי זאת ויקי שהרסה. כן, זה ביזיון, ואתה הרס"ר, תעשה את ההצגה שלך מחשבות של קלופס, ותמצא את הוואזה של פריצי או שנשלוק לך את הפופיק!!!!!!!!
&nbsp
ההיסטוריה מתקנת את עצמה כי רחלי שוב מושעית. נכון, לירון, רחלי חכמה מאוד. כן, גם זה. איך קוראים למתווכת, אפשר לדעת כבר?!
&nbsp
אבל למה הם מנקים? נמרוד והחצ'קונים? והנה הם מגלים.
&nbsp
כן מיטל. יפה. איזה חייבים כסף?! זאת תכנית יותר גרועה משל עמרי!!!! היי, ויקי, מה את מאמינה לצה"ל?!
&nbsp
הוא שחקן ויש לו קפריזות. ויקי, עזרת לצה"ל.
&nbsp
בכל מקום יש גלית שמשמשת כמזכירה. האקר. זה הדאוס, כן? אה... המפות של פריצי...

שיתנהג כמו בן אדם ואז אני אזהר!

עונה שנייה ברציפות הוא יוצא אהבל.
&nbsp
ולא שיר, דורי לא חשודה בכלל. אני מבין שאת ורועי מנסים לעשות את זה, אבל הגיע גם תורכם לסבול מזוגות מתפרקים ולא רק לצחוק על זה שליטמן "גנב לי" את לילה (במרכאות, כי הוא לא באמת גנב לי. הוא לא עושה איתה כלום).

שיר m

Well-known member

אף אחד לא צוחק מליטמן, הבחור רציני ביותר.
&nbsp
לירון לא אהבל, לא מוכנה לשמוע! זוגות מתפרקים? מה אתה אומר! לא מספיק סבלנו אותו עם אגם? לא מספיק הוא מת? מת! לא מספיק לקחו לנו אותו כמה פרקים שלמים?
&nbsp
אז עכשיו הוא חושד בדורי וכן הוא מלך. חכה ותראה.

שיר, די, דורי כולה דורי

וכן, כשלירון תוקף אותה סתם, הוא אהבל!
&nbsp
חוץ מזה, הוא חזר לרחלי אז. הגיע הזמן שתסבלו סופית! כמו שמירי סובלת מדניאללי כל יום.
&nbsp
אני מבין שדורי זה שם של בוגדים (השמינייה, גאליס) אבל לא הפעם!
&nbsp
והפעם ליטמן נתון למרותי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מזל שליטמן בורח ללונדון
לא לפני שישתתף בעונה השלישית של כדברא כאהובה של לילה ....
ליטמןן בורח ללונדון והוא כבר לוהק!!!!
המכה האחרונה הכי כואבת אה?
חוץ מזה דורי זה שם של בוןגדים שמדובר בבנים מבחינתך אה? הבנות חסודות..
אין מצב לא להחלפות בין הזוגות ולא לבנות שקוראים להן בשם דו מיני שיפרקו את
הקשרים!!!! דניאללי ורחלירון לנצח!!!!!!!!!
&nbsp
&nbsp

ובסוף הסדרה המצב יהיה ככה

שיר: בוכה כי לירון נשאר לבד.

רועי: בוכה כי אחד מה"נסיכים" שמשחקים משחקי כדור איבד בחורה.

יוסי: שמח כי אגם ואודי ביחד וגם רגוע למרות לוק כי הוא זוכר את החיוך היפה של אביה, בדיוק לפני 49 שבועות...

המכה האחרונה הכי כואבת! בסוף אני זה שמחייך ואתם סובלים.

שיר m

Well-known member
לא התקדמנו הרבה

פרק חביב.
&nbsp
תזכרו שלירון היה הראשון לחשוד בדורי. מלך נשאר מלך.

למעלה