ליטמן אצן נהדר! איך הוא רץ מכנען לפה כל כך מהר?!
עדיין לא, מגי. מה זה לא חוזר? לא מוכן או פוטר? אל תהיה תוקפני, לירון.

קנאות נוסח ליטמן. לירון הלא מלך! לירון הליטמן!

נו, מה למדתם בחממה בנוגע לחיפושים? כן, תכנית גרועה נוסח רון אשכנזי.

את זה אפילו רום לא יאכל. אני חושב שג'וני שחקן כדורגל כזה כושל כי הריצות מכנען לכנסת לשכונה פשוט הורגות אותו. פלא שהרגל חלשה? נמרוד, אל תאשים אותו, הוא לא חושב כל כך בסדר. חה חה חה חה חה!!!!!!!!! "על מה אתה נופל ושובר רגל". אגב ליטמן, אני מציע לנו כיבוד בישיבת הדחת מגנא, סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים, אבל אתה תנסה לפני כדי שלא ניפול על סוכריות קיא או סוכריות שעוות אוזניים...

למה מקשיבים? ליפתח? לא ידעת, דיקלה, על המזל והשכל? המצב הוא שהוא במלון נופי מואב. איך הסיסמה שלנו הולכת? בנופי מואב היית, איזה כיף חיים וואלק רק יוסי שיחק במשחק הזה... יש עין גדולה מיטה מלמעלה, הרס"ר.

נמרוד, אתה רוצה שנסביר עד כמה אתה התקרבת לשכונקים? כן, אתה יודע מה הסגיר אותך? שלא אמרת "לאנדן". סוכריות הן מלאנדן. מצליח, זה לא פררו! "שהכול נהיה"... אלוהים. וכולם ביחד: ג'וני כישלוני!

הבחור ממש עובד קשה, זה הגיוני. פלא שאין לו זמן עם לילה? וזה שהוא רשם הלל לשכונקית, זה ממש מקל עליו. אוקיי, זה לא ג'וני כישלוני, זה מצליח שמצליח... מה תרגיל, רק חזרתם ללמוד!!!!! איך לא קלטו את הכיתוב? טוב, בסדר, הוא עדיין כישלוני. הוא הסתיר את זה בצורה מה זה גרועה! תשמעו, אני לא מבין את כוחותיי. גם כשהוא כמעט מצליח אזעקה, כמעט נשיקה עם לילה וצלצול... תגידו שזה לא אני. רק תגידו. רום, קודם כל יש לה, גם בת זוג יש לה, אבל עוד בחורה לליטמן זה כבר יותר מדי. אבל שילך לרחלי, אני מת לראות את רועי מתפלץ, אולי לירון גם ינחם את ללי כאיזון.

ויקי תכשיל את המשימה, השמאלנית. בדוסדוס! ברור.

העיקר הקפה. סוכריות ביוב... סתווית קורעת. שוב רחלי מושעית... טוב, לא קשה להעיר את הדוב.

בדוסדוס, למה את מצה"ל? מי עזב? בן עזב?!

מה בונה מגלשות, אין מצב! אולי זאת ויקי שהרסה. כן, זה ביזיון, ואתה הרס"ר, תעשה את ההצגה שלך מחשבות של קלופס, ותמצא את הוואזה של פריצי או שנשלוק לך את הפופיק!!!!!!!!

ההיסטוריה מתקנת את עצמה כי רחלי שוב מושעית. נכון, לירון, רחלי חכמה מאוד. כן, גם זה. איך קוראים למתווכת, אפשר לדעת כבר?!

אבל למה הם מנקים? נמרוד והחצ'קונים? והנה הם מגלים.

כן מיטל. יפה. איזה חייבים כסף?! זאת תכנית יותר גרועה משל עמרי!!!! היי, ויקי, מה את מאמינה לצה"ל?!

הוא שחקן ויש לו קפריזות. ויקי, עזרת לצה"ל.

בכל מקום יש גלית שמשמשת כמזכירה. האקר. זה הדאוס, כן? אה... המפות של פריצי...