פרק 139 =]

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

שניה, להתחרפן עכשיו? או עוד חמש דקות?! זה היה פרק כל כך טובבבבבבבבבבבבבבב גאאאדד! זה היה הבליץ' הטוב,הישן, המקורי *-* לופי כזו מגניבה והיא נראית מעולה, אורהרה בכניסה מרשימה[כיאה למזרוב הזה], איצ'יגו ב"עוד11 דקות"[זה רק אני או שזה הרגיש כמו נארוטו "עוד דקה ועשרים לנוגדן"ס.ס''] אולקיי *___________* הוא כזה מגניב! ושובניסט <: אהבתי לגמרי את הפרק בהחלט פרק, אחד -ה-טובים
תביאו עוד בוחעחעחע D: מוחעחעחחעחע ^_^

../images/Emo58.gif!!!!!

וואו, איזה פרק מצויין! כל דבר הם העבירו מהמנגה בצורה מושלמת!!! אפילו על המראה הקצר של קלוד רינרין ונובה סלחתי להם XD בהתחלה המוזיקה הספרדית היתה קצת תקועה (אפילו שכל האספאדה קשורים לספרדית עם המספרים שלהם, של השחרורים שלהם ושל המקום שלהם) אבל בקטע האחרון לדוג' עם אולקיורה זה היה ממש במקום. אני מרוצה [= הם עשו את הקול המגניב הזה לאיצ'יגו במסכה *.* כ"כ קיוויתי לזה! זה אחד הדברים שיותר חיכיתי לראות באנימה, והם עשו את זה מעולה מעולה מעולה! איצ'יגו הישן והטוב~
ולופי!!! אני זוכרת שכשהוא הופיע במנגה בכלל חשבתי שהוא בת, ולא הסתדרה לי כל השיחה שלו עם רנג'יקו XD בתכלס, בהתחלה לא אהבתי אותו אבל עכשיו אני פשוט אוהבת אותו, נרקסיסט קטן שכמותו 3> ומגניב שהם הראו בסוף הפרק שגין חושב שהוא דווקא מסתדר איתו XDDD אורוהרה
אם יש מישהו שאני רוצה לראות את הקרב שלו מונפש, (אחרי הקרב של איצ'יגו) זה את הקרב שלו ^-^ וגם את ההמשך של הקרב של גרימי ואיצ'י D: בינתיים זה פשוט שולט, ואין ספק שזה ימשיך ככה *grin* ואולקי!!!!! אוקיי, קולם חוזרים אחריי: אולקי+אוריהימה=
!
ווהו! זה היה פשוט מצויין!!! בפרוויו לא הראו את ההם שבאו איתה, אז חששתי שהורידו את זה כי במנגה זה היה דיי אלים מה שקרה שם.. אבל בסוף שמחתי לראות שהשאירו אותם ובסה"כ לא הראו בפירוט את הפגיעות (לא נעלם לשני הראש >: אבל היה דיי ברור שלא יעבירו את זה לאנימה >.>) ובכלל, סוף סוף ציירו את אולקי לא עקום. בפרקים האחרונים חשבתי שקובו צייר לו את הקווי-דמעות הירוקים כסמל לעתיד לבוא שאולקי ירצה לבכות ממה שהאנימציה עשתה לו... פרק מצויין, והבאים הולכים להיות מ~ע~ו~ל~י~ם~! אני מחכה

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

לופי זה בן?Oס איבדתי אותך שם ס_ס זה לא בת?ס.ס בחייאט כאילו...זה בת O_O

XD ../images/Emo58.gif

זה בן
הוא דיי שטוח אם תשים לב... וכולם מתיחסים אליו כבן הוא גם קורא לרנג'יקו "אחות" אאל"ט (לפחות במנגה) ככה שאני בספק שבת היתה אומרת את זה... אוף, אבל עכשיו עשית לי ספקות XD

Noya Nyan

New member
המוזיקה~ ../images/Emo58.gif

אני ממש אוהבת שהם שמים את המוזיקה הספרדית ברקע, בגלל שזה דיי מסמל שיש אוייבים חדשים עכשיו - אספדה - וכן, הם ספרדים. XDD אז זה כאילו... עושה את הארק הזה קצת שונה מסול"ס. [: עושה הפרדה בין האויבים. [: וחוצמזה, המוזיקה ממש עוזרת לייצור אווירה XDD בהתחלה חשבתי שזאת הייתה רק המוזיקה של גרימג'ו אבל אחרכך הבנתי שהם שמים אותה לכל האראנקרים.
אוה~ ואם תשימי לב תראי שגם לוויזארדים יש מוזיקה ספרדית, אבל יותר 'עליזה' מאשר של האראנקרים. XDD אוה, ובקשר ללופי ולגין~ XD זה הולך להיות ספוילר למנגה אז,
למנגה
יותר מאוחר במנגה, גין מספר לאולקי שמשעמם לו מאז שלופי... את-יודעת-מה. אז זה דיי רומז שגין ולופי כן הסתדרו ביחד XDDD אני חושבת שזה מגניב שהראו את זה גם באנימה. XDD
סוף ספוילר
אולקי+אוריהימה=
!!!! WORD ^___^ וכן, הפרקים הבאים הולכים להיות מצויינים DDD: בהחלט יש למה לצפות

../images/Emo45.gif XD ../images/Emo58.gif

באמת המנגינה דיי עליזה XD אבל מתרגלים, זה באמת דיי מתאים להם 3: ועם גין ולופי- כן, אני יודעת XDDD לכן זה כ"כ הצחיק אותי שהם הכניסו את זה לעלילה בעקיפין כבר עכשיו XD אולקיהימה~

Noya Nyan

New member
רק הולך ומשתפר ^_^ ../images/Emo58.gif

האנימציה
גררר. 3> פרק טווובבבבב. 3> הקטע שבו המסכה של איצ'יגו נשברה? XDD חהחהחההה. זה היה כלכך מצחיק. XD שניהם נראו כלכך רציניים. XD לול. נעצו מבטים אחד בשני. XD גרימ/איצ'י
לופיייי~ אני אוהבת אותוו~ >0< ואורהארה הוא גם מגניב ביותר. DD: אוה, אהבתי שהם הוסיפו את הקטע של רוקיה ורנג'י {: זה היה כלכך חמווד. רנרוקיייי~
אבל הסוף. הססססווףף. היה הכי טוב! פרק 139 יהיה זכור לעד בתור הפרק שהתחיל את אולקיהימה.
"Come with me, women" אולקיייהימההההה~
.... *פאנגריל DD:*

../images/Emo45.gif!!! ../images/Emo58.gif למנגה

טוב, סוג של... בעיקרון ראו כבר את הבגדים החדשים שלה בפתיחה אבל הו וול~ תמונת סג של אולקיהימה XD

Noya Nyan

New member
סגג ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif

גמלי יש תמונהה~ XDD
חמודייים X3

למעלה