../images/Emo58.gif!!!!!
וואו, איזה פרק מצויין! כל דבר הם העבירו מהמנגה בצורה מושלמת!!! אפילו על המראה הקצר של קלוד רינרין ונובה סלחתי להם XD בהתחלה המוזיקה הספרדית היתה קצת תקועה (אפילו שכל האספאדה קשורים לספרדית עם המספרים שלהם, של השחרורים שלהם ושל המקום שלהם) אבל בקטע האחרון לדוג' עם אולקיורה זה היה ממש במקום. אני מרוצה [= הם עשו את הקול המגניב הזה לאיצ'יגו במסכה *.* כ"כ קיוויתי לזה! זה אחד הדברים שיותר חיכיתי לראות באנימה, והם עשו את זה מעולה מעולה מעולה! איצ'יגו הישן והטוב~
ולופי!!! אני זוכרת שכשהוא הופיע במנגה בכלל חשבתי שהוא בת, ולא הסתדרה לי כל השיחה שלו עם רנג'יקו XD בתכלס, בהתחלה לא אהבתי אותו אבל עכשיו אני פשוט אוהבת אותו, נרקסיסט קטן שכמותו 3> ומגניב שהם הראו בסוף הפרק שגין חושב שהוא דווקא מסתדר איתו XDDD אורוהרה
אם יש מישהו שאני רוצה לראות את הקרב שלו מונפש, (אחרי הקרב של איצ'יגו) זה את הקרב שלו ^-^ וגם את ההמשך של הקרב של גרימי ואיצ'י D: בינתיים זה פשוט שולט, ואין ספק שזה ימשיך ככה *grin* ואולקי!!!!! אוקיי, קולם חוזרים אחריי: אולקי+אוריהימה=
!
ווהו! זה היה פשוט מצויין!!! בפרוויו לא הראו את ההם שבאו איתה, אז חששתי שהורידו את זה כי במנגה זה היה דיי אלים מה שקרה שם.. אבל בסוף שמחתי לראות שהשאירו אותם ובסה"כ לא הראו בפירוט את הפגיעות (לא נעלם לשני הראש >: אבל היה דיי ברור שלא יעבירו את זה לאנימה >.>) ובכלל, סוף סוף ציירו את אולקי לא עקום. בפרקים האחרונים חשבתי שקובו צייר לו את הקווי-דמעות הירוקים כסמל לעתיד לבוא שאולקי ירצה לבכות ממה שהאנימציה עשתה לו... פרק מצויין, והבאים הולכים להיות מ~ע~ו~ל~י~ם~! אני מחכה