פרק 14-ספויילר

MAAYANAH

New member
פרק 14-ספויילר

אוקיי...פרק נחמד. ציפיתי לקצת יותר אקשן. וממש לא בא לי שהמקוריים ימותו הם אלה שעושים תסדרה למעניינת אני כבר מחכה שסטפן ואליינה יתנשקו חבל שהסצנה הסופית לא היה של אליינה וסטפן. וקרוליין וקלאוס היה מעניין, ובאמת מעניין מה יהיה איתם. בסה"כ היה נחמד. מה אתן חושבות??

Reut Mor

New member
לינק

אני אף פעם לא מצליחה למצוא לינק של צפייה ישירה.. אשמח לקישור! הספוילר שלך סיקרן :) המון תודה !!

D e l i l a h

New member
ספויילר

דווקא אהבתי את הפרק!! אומנם זה לא היה מהפרקים מלאי האקשן שאני בדרך כלל יותר אוהבת אבל היה מעניין מאוד! דווקא הייתי שמחה אם סופסף היו מחסלים את מאט, כזאת דמות משעממת מאוד מאוד אהבתי את הסצנות של קרוליין וקלאוס!! הם ממש חמודים ואני אוהבת את העוקצנות שלה כלפיו אבל זה בדרך חמדה כזאת.. ולקלאוס באמת איכפת ממנה שזה נחמד לראות אני לא יודעת מה לחשוב על התוכנית של אסתר!! כאילו אם היא באמת תצא לפועל או לא, כי אם היא לא תצא לפועל זה יהיה "כ שקוף... בכל אופן אני כבר לא יודעת למה הם רוצים כ"כ להרוג את קלאוס, כאילו כבר אין לו שום דבר נגדם [אלינה, דימון, סטפן] הסצנה בסוף הייתה כזאת סטימי!!! איאן הורס

תמונות מהפרק

ENJOY

Maverick Spirit

New member

פרק מאכזב לעומת הפרק הקודם. למה אלינה, למה?
מבין כל המקוריים אלייג'ה הכי נורמלי, והכי טוב (חוץ מקלאוס כמובן
) והיחיד שמגיע לו להישאר בחיים. אה, הדמות של רבקה כ"כ מעצבנת. מותי כבר, מותי.

קצת מבולבלת מהפרק הזה

מצד אחד, אין יותר ממני שרוצה שדיימון ואלנה יהיו ביחד.. והקטע שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה המיס אותי לגמרי
מצד שני, כל הקטעים של סטפן ואלנה המיסו אותי גם.. לרגע רציתי שהם יחזרו
לא החלטתי עדיין מה מי ומו... על כל אופן,אני מקווה שהמקוריים לא באמת ימותו
יהיה משעמם מאוד בלעדיהם! ורבקה ודיימון?! WTF?! לא

תחושתיי זהות לשלך

אבל בקשר לדיימון, זה ידוע שהוא מזדיין כל פעם שהוא עצוב... אז זה לא ממש מפתיע

noam239

New member
התגובה שלי

טוב לדעתי היה פרק נחמד ממש נהנתי מענייןלאן יילך כל הכיוון של קלאוס וקרוליין למרות שלא ממש אהבתי שהוא התאהב פתאום הערפד הכי "רע" שיש. אהבתי שדיימון אמר לאלנה אי לוב יו זה היה כזה לא צפוי . אך הרגע שהכי אהבתי היה ללא ספק הרגע של אלנה וסטפן אוף ממש קיוותי שהם יחזרו אני רוצה סטלנה כבר!!! אני ממש מקווה שאלנה סתיים אם סטפן ולא אם דיימון.. היה צפוי שיקרה משהו בין רבקה לדיימון בסוף הפרק אהבתי.. יהיה מעניין לראות לאן מתפתח כל התהליך של אסתר להרוג את הילדים שלה למרות שאני חושבת שהם צריכים להשאיר את המקוריים הם ממש מוסיפים לסדרה.

MAAYANAH

New member
נכון-ספויילר

את צודקת גם לי זה קצת מוזר שקלאוס פתאום מראה צד אחר, כי הוא הכי רע שיש, ואם קרוליין תהיה איתו אז כאילו כל המעשים שעשה לפניכן-זה נסלח ונשכח. וזה לא כל כך ברור הרי הוא ניסה להרוג את אליינה ובוני, הוא אחראי להרג של ג'נה ושל ג'ולס. לא לא ברור בכלל. לדעתי לא היה ביניהם כלום זה סתם כי ג'וזף רצה שניקלאוס יראה צד אחר בסדרה. אני מקווה שלא יעיפו את המקוריים כי הם בינתיים הכי מעניינים בסדרה. וסטפן ואליינה-שיחזרו כבר!

SharoNofit

New member

אלנה פשוט אוהבת את סטפן ושוב בוחרת בו. חח זה הדבר הכי חשוב שלמדתי מהפרק הזה
בסופו של דבר לא יעזור דיימון היה רק הממלא מקום בזמן שסטפן נעדר ואלנה אולי כעסה אבל לא הפסיקה לאהוב אותו וזה היה כ״כ יפה הסצנה האחרונה בינהם. מתה על סטפן
המקוריים הולכים למות... (כאילו שהם לא היו מתים עד עכשו..) אממ אני מאוד אוהבת אותם והם שווים והכל אבל בסדר כל עונה יש נושא ואם עונה הבאה יהיה משהו אחר יפה אני לא יתגעגע יותר מידי כי גם בטח עד סוף העונה כבר יראו ויעשו איתם את כל הדברים המעניינים ונמצה.
מאט היה חמוד בפרק הזה. והיה נראה כאילו קרוליין עדיין לא הרפתה ממנו. או מטיילור ועכשו מקלאוס שאגב הקטע היה לדעתי נחמד אבל לא הכי התלהבתי.. זה מוזר. רבקה ודיימון זה היה מתבקש חח הנה עוד בחורה שדיימון לוקח אחרי שסטפן זורק...

פרק יפה..מעניין אותי לדעת אם התוכנית של אסתר באמת תצליח ואם היא באמת רוצה להרוג את קלאוס.. ואני מחכה כבר שטספן ואלנה יחזרו!!!

mikej007

New member
ספוילר

סופסוף דיימון חזר לעצמו...אם עוד פעם אחת הוא היה זורק את עצמו על אלנה כדי לקבל בעיטה בתחת הייתי מפסיקה לצפות בסדרה ברצינות... הם בחיים לא יהיו ביחד והם גם לא מתאימים... היא מתאימה לסטפן יחד עם כוס תה וסרט בהולמרק... לגבי קלאוס וקרוליין גם זיווג משונה וחשבתי לעצמי אבא של קרוליין לא מת לפני שעה שהיא הולכת לחגוג בנשפים.. מה אם קצת זמן אבל?? מוזר האחים והאמא נראים מאוד מסקרנים ומטורפים כול סצנת הנשף הזכירה לי קצת את משפחת קאלן מדימדומים... הפקה שמתאים לאליס לארגן...מקווה שהם לא ימותו...

noam239

New member
ספוילר

חח נכון באמת מה נסגר אבא שלה מת ממש פרק לפני וכבר הולכת לחגוג.. טוב נו ככה זה בסדרות חחחח

MAAYANAH

New member
חחח קרעת אותי

כוס תה וסרט בהולמרק...חחח לגמריי!!! ונכון זה באמת כבר מתחיל לעייף שדיימון רודף אחרי אליינה. בכלל כל הרעיון שקת'רין ואליינה זה אותה הדמות...לא קרן לי מההתחלה כי איפה הייחודיות של לאהוב את אליינה בזכות מי שהיא, ולא בגלל את מי מזכירה...הרי בגלל זה האחים נמשכו אליה מלכתחילה. בכל מקרה אליינה עושה עבודה מצויינת לשחק את שתיהן אבל הדמות של אליינה מאסה עליי. ולגמריי מזכיר את הקאלנים, במיוחד אסתר חחחח

noam239

New member
וואי מסכימה איתך לגמריי!!

באמת נמאס כל הסיפור שדיימון רודף אחרי אלנה חאלס הבחורה לא מאהבת בך תיתעורר!! אני בעד שקתרין כבר תחזור והיא ודיימון אולי יהפכו לזוג (כן הם מתאימיםלא?) ושסטפן כבר ייצא מהדיכי של הרגשות אשם ויחזור לזרועותיה של אלנה

למעלה