פרק 14!

פרק 14!

נא לשים לב לסמן ספויילרים

../images/Emo58.gif

אני בהלם מהאנשי זאב המסריחים האלה!!! אני שונאת אותם!!! איך הם התעללו בדיימון
מסכן
אלנה וסטפן זוג זקנים חסרי כל מתח מיני בוני וג'רמי... הו וול מאט עדיין מסכנון קרוליין.... אוח
וטיילר... אוף
למה הוא נסע??
המשך יבוא אחרי צפיה נוספת

כל מילה בסלע!הפרק אכזב אותי,אין לי כוח אפילו

לסכמש... נקודות אור יחידות:
-דיימון/אלאריק ברומנס..בייחוד היציאה של אלאריק"ELIJAH IS A ONE CREEPY DUDE,BUT WITH NICE HAIR!"
זה היה ענק!! -הסצנה של אליז'ה הבאד-אס קורע את אנשי זאב המעיקים..ודיימון ממש התרשם מהיכולות!
-אלנה דוקרת את בראדי המעפן
-למרות שאני שונאת את בוני,הנשיקה הייתה מגניבה,קצת נחת לג'רמי המסכן.
-טיילר..ממש עצבן אותי בהתחלה,אבל היה לי נורא עצוב שהוא עזב..מעניין מתי יחזור!!!
הפרומו לפרק הבא נראה לוהט מתמיד...סוףסוף מגלים את פרצופו הטבעי של סטפן-הוא אשכרה הרג את משפחת גילברט!

../images/Emo58.gif

גם אני לא מאמינה זה פשוט עיצבן אותי כל הקטע עם אנשי הזאב !! ונמאס לי קצת מסטפן ואילנה . יש להם מתח מיני עצום ... שתעזוב ת'זקן הבכיין הזה ותילך לדימון ! הוא אשכרה בפרק הבא מוכן להסתכן בשבילה -כמו תמיד זה בכלל לא מפתיע פה אף אחד והיא כיאלו יורקת לו בפנים ! הוא פשוט מסכן הוא יכול להיות כ"כ אכזרי אבל עושים אותו כ"כ מסכן :( אוף .

mikej007

New member
לדעתי הפרק היה טוב טיפה משעמם עד הסוף../images/Emo58.gif

ממש אהבתי שסידרו לדיימון מישהי חמודה ונורמלית לשם שינוי, לדעתי היא אוהבת אותו גם בלי כול ההיפנוטים, גם אני אהבתי את הבונדינג שדיימון עשה עם אלאריק...צריך שמישהו יודיע לכותבי הסדרה שאנחנו יודעים שסטפן או דיימון לא ימותו בזמן הקרוב אז מספיק עם כול ההתעללות עם כול מיני חפצים מעץ
אלנה וסטפן כרגיל משעממים...סטפן גם ממש נפגע כשהוא ראה את כול המסתור נשק נגד ערפדים שמשפחת גילברט שומרת בארון..ואהבתי שהוא שלף לבחור ההוא את ה
לאלנה היו מגפיים ממש יפות
ג'ון הזה נחש שונאת אותו ממש
סופסוף נפטרנו מהזאבים הבהמות האלה, הם כאלה חיות, אין להם בכלל את התחכום הערפדי. שמחתי שגם טיילר עזב הוא מתוסבך עך כול הראש ממש התחלתי לחבב את א'לייזה, הוא טיפה מבוגר אבל חתיך וחזק ולדעתי דיימון פשוט מקנא שהוא כזה חזק חפירה אחרונה על דיימון- שמתם לב לחדר המדונדש שלו ואיך הוא ניקה את הבית אחרי הטבח בזאבים, נראה לי שיש לו כאן מישהו בארון..סתם.. והפרומו לפרק הבא http://www.youtube.com/watch?v=ncu8NDTW66c

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

יש לי וידוי- שכחתי מהטבעת של אלאריק! היה זמן שחשבתי שהוא מת סופית... אלנה וסטפן
טיילר נע בין מאוד לעצבן אותי ללהתחבב עליי... אבל למה נראה שאלנה פשוט סלחה לו על מה שקרה לסטפן? החברות של דיימון ואלאריק ממש חמודה לדעתי. אה, ויש לי שאלה- חוץ מאלנה, כדיי לבול את הקללה לא צריך להקריב גם ערפד ומכשף\ה?

lady blah blah

New member
חחח.. לגמריי ההיילייט של הפרק ../images/Emo6.gif

דינר פארטי, הולך להיות מעניין

Twilight Girll

New member
סופסוף פרק טוב!! ../images/Emo58.gif

נהנתי ממנו הרבה יותר מהשניים הקודמים. נראה לי שאני היחידה.
דיימון החזיר לעצמו קצת מהדיימוניות שלו, והוא ואלאריק ממש חמודים יחד
D: גם אהבתי את הסצנות של סטפן ואלנה יחד! בפעם הראשונה! חחח הם היו דווקא חמודים :) [יותר בקטע של ידידים, אבל בסדר..
] והסצנות של בוני, ג'רמי וקרוליין(
!!!) היו ממש טובות! :) בקיצור אחלה פרק=]!

lady blah blah

New member
איייזה פרק ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

פעם ראשונה מאז תחילת העונה השנייה שממש אהבתי את סטפן, ופעם ראשונה בכל הסדרה מאז שני הפרקים הראשונים, שאהבתי את סטפן ואלנה ביחד.. לא יודעת מה בדיוק, אבל היה בהם משהו ממש חמוד בפרק הזה, פשוט היה כיף לראות אותם ביחד.. ומשהו בסטפן ממש עשה לי את זה הפרק
דבר שני, בוני וג'רמי.. וואו
הם פשוט מדהימים ביחד.. וג'רמי כזה מתוווק.. והסוף, עם טיילר.. פשוט התאהבתי בו, כנראה שמאוחר מדי
מעניין אם הוא יהיה עדיין בסדרה.. אבל מה שהוא אמר למאט ואיך שהוא עזב ככה, זה היה אחד הקטעים הכי יפים ועצובים בסדרה. קיצר אחרי תקופה שדי התאכזבתי מהסדרה, היה פרק ממש ממש טוב :)

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gifכן משהו השתנה

בסטפן בפרק הזה!!! חחחח. הוא עדיין לא עושה לי את זה, אבל ראיתי בו איזה משהו אחר.. בעיקר כשאלנה דיברה על זה שהיא רוצה למות בשביל להציל את האהובים עלייה בלהלבלהבלה ומה שעבר לי בראש זה "וואו די לשחק אותה קדושה מעונה" ואז סטפן אמר לה את זה
. ממש אהבתי אותו באותו רגע מסכימה ממש בקשר לטיילר. הוא שיעמם אותי ממש בעונה הזאת, אבל יצא חמוד בסוף. =) ומסכימה בעיקר עם "קיצר אחרי תקופה שדי התאכזבתי מהסדרה, היה פרק ממש ממש טוב :)"

למעלה