פרק 140 יצא

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

וואו, שינג'י חזק למדי אפילו בלי שיחרור הזנפאקטו. איך יכול להיות שהוא מהיר כמו איצ'יגו בבנקאי? והסרו, לפי מה שזה נראה המסכה נותנת גישה לכל סוג התקפה הולוהית. זה אומר שגם איצ'יגו טכנית יכול לירות סרו? ויאמי אכל אותה נגד הורוארה XD זה היה נראה כאילו אורוארה היה משחק איתו תופסת D: והכי טוב, אינציקלופדית הארנקרים XD

JeeChan

New member
פרק טוב D: ../images/Emo58.gif

קרבות לא רעים, נזכרתי קצת יותר במה שקרה עד כה. שינג'י נלחם לא רע <: נראה לי פרק הבא זה הפרידה של אוריהימה מאיצ'יגו :/

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifואו!

זה היה פרק מעולה! הקרבות היו מעולים, אני לא זוכר את כל הדברים האלה למרות שקראתי את המנגה, אחלה אבל אחלה של פרק! איצ'יגו וגרימג'ו בהקפצת איצ'יגו[אבנים] ההתקפה השניה של סודה נו שיראיוקי *-* פוררררר זה רק אני או שההתקפה של היטסוגאיה הייתה דומה מ-א-ו-ד לשחרור בנקאי של ביאקויה?! וגם! לופי! סוף סוף, הוא בן, אפשר לנוח בשקט, יש קול גברי עכשיו! מחכה לפרק הבא כבר ._.''

Noya Nyan

New member
איזה פרק!~ ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif

וואו. נראה לי שהפרקים רק משתפרים משבוע לשבוע DD: אני כבר לא יכולה לחכות עד ש-זה- יגיע... אהמאהמ >_>" בכל מקרה, סודה נו שיראיוקי!
הזאנפקטו הזאת פשוט מדהימה. 3> המתקפות שלה כלכך יפות. 3> ואני מאוד מאוד מרוצה מאיך שהם עשו את הריקוד השני, האקורן, באנימה. 333> ובכלל, רוקיה!!
התגעגעתייי. כמה שאני אוהבת אותהה. ;;;;" אוה. ושינג'י. 33> אהבתי איך שעשו את הכניסה שלו דרמטית כלכך. XDD עם גרימג'ו והעיניים &___&" ואמממ. האריכו את הקרב שלו עם גרימג'ו, מגניב DD: קובו צריך לתת לנו עוד שינג'י. ;;; בקיצור, פרק כלכך טובבב. 33> ויגיעו עוד פרקים טובים אחר כך. הרבה פרקים טובים. DD: אני כבר לא יכולה לחכות~

למעלה