פרק 143 ^_^

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifנייייס

הפרק הזה היה טוב, אורהרה היה מעולה איצ'יגו סאדו ואישידה יוצאים לדרך. אוריהימה מראה את הכוחות האמיתיים שלה, משהו לפנים D: ונראה לי שהבנתי למה אייזן רוצה אותה, לא נראה לי שהוא יכול לנצח את ה"אלוהים" אז הוא פשוט יגרום לאוריהימה לנצח אותו באיזושהי דרך כי היא יכולה לבטל אפילו החלטות של אל, אבל זה סתם ככה השערות באוויר P= אחלה פרק, פרק הבא מתחילים פילרים חח אבל אלה יהיו פילרים טובים!D: ואישידה ואישין,גאד, שכחתי כמה הדיאלוג הזה היה טוב P: מקווה לראות אותם בהואקו מונדו חחח

JeeChan

New member
פרק טוב ם: ../images/Emo58.gif

סג הם לא מודעים לזה שהם נכנסים לסאגה העלילתית הכי גרועה [אבל אולי באנימה ייצא להם טוב]. שכחתי שאבא של איצ'יגו פגש את אבא של אישידה [סג הקטע עם הסיגריה XD בשיניגאמיז קאפס]. היה נחמד לראות את טטסוקי והשאר רואים את איצ'יגו עוזב להאקו מונדו. גרימג'ו חזר להיות בריא ולהמשיך להיות גאר <: שבוע הבא אין פרק, שבוע אחרי כן סיום ופתיחה חדשים

Ihavenonick

New member
פרק באמת טוב

אבל למה לחכות עכשיו שבועיים? למה?

נחמד ביותר ../images/Emo58.gif

אוף, כל פעם שאני רואה ששמים איכשהו את רינרינ קלוד ונובה בפרק זה עושה לי רע. עוד יעשו פילרים מקבילים בעולם האמיתי איתם, ותזכרו שאמרתי את זה -_-; אבל איזה פרק טוב! עשו את אורוהרה מצויין. גם ממש חיכיתי לקטע שלופי נעלם XDDDDDDDDD אוי זה פשוט כיף XD אפילו שבמנגה עשו את זה יותר מדמם
וגם הצחוק של גרימג'או לא נשמע לי מטורף מספיק. אבל בסה"כ יצא טוב <: הקטע במעבר שמה עם איצ'יגו ואי'ידה היה מצויין X3 התגעגעתי להומור הזה 3> ואני לא חושבת שהפרק הבא הוא פילרים ם.ם הרי היו שני ארנקרים מוזרים שצ'אדו ואישידה נלחמו איך שהם הגיעו להאקו מונדו. מה שכן, מוזר לי לראות את אישידה מראה את הדברים החדשים שלו שיש לו בחגורה (נמנעת מספויילרים). זה לא בא רק בשלב יותר מאוחר?... אבל יש מצב שאני פשוט לא זוכרת טוב ^^"

Serf SaN

New member
עשו פילרים עם קון והאחיות של איצ'יגו

בזמן שהם היו בסול סוסייטי. זה ברור שיעשו כאלה גם עם רינרין, קלוד ונובה. XD לא צריך להתערב על זה. XDD

אבל הם דמויות פילרים! ;-;

לא אכפת לי פרקים שמפתחים דמויות, אבל כשהדמויות הם דמויות פילרים שרק לראות אותם עושה לי רע העתיד נראה שחור ;-;

Goggle Girl

New member
...ולפילרים אין זכויות קיום?

כפית, בבקשה. בואי לא ניכנס שוב לכל הדיון של "פילרים זה טוב או רע".

לא נכנסתי לדיון בכלל ם.ם;

אני גם ראיתי פילרים (עד גבול מסויים) ואני מבינה שהם נצרכים לפעמים, ושיש כאלה שאוהבים אותם. הבעיה שלי היא ספציפית עם 3 הדמויות שציינתי -קלוד, רינרין ונובה. טוב, אולי נובה לא, אבל קלוד ורינרין כן. גם אם הם היו דמויות במנגה לא הייתי סובלת אותם. נגיד הפילרים עם קארין ויוזו היו בסדר מבחינתי, והלוואי שיעשו עוד פילרים עליהם. אבל אני *יודעת* שהם הולכים לעשות פילרים על קלוד רינרין ונובה, והרעיון שאני אצטרך לראות אותם מפזזים על המסך כל פרק עושה לי רע ;-; ועם ההתקדמות המפלצתית של האנימה לעבר הפרקים הנוכחיים במנגה (לא יקח להם הרבה זמן להדביק את המנגה בקצב הזה, והם יהיו חייבים פילרים) העתיד של האנימה -מבחינת פילרים אפשריים של השלישיה- נראה שחור ;-; אני יודעת שיהיו פילרים. זה לא מפריע לי. רק שבבקשה, יתמקדו בדמויות אחרות, ולא בשלישיה. אבל לצערי זה נראה לי מה שהולך לקרות T__T

Goggle Girl

New member
אם כך

אני מבטיחה לצפות ולהזהירך מפני פרקים שכאלה. מוסכם? <:

Noya Nyan

New member
זה לא היה פילרים ../images/Emo58.gif

האירועים בפרקים האלו הופיעו באייורים שקובו צייר בין פרק לפרק בווליומים של המנגה. אז תכנית, זה קאנון.

Tiger Eye16

New member
פרק טוב ^__^ ../images/Emo58.gif

אהבתי כל זה דבר בפרק הזה!!. אורהרה,אישין וריוקן,אשידה ואיצ'יגו.. ואפילו ה"פילר" עם טאטסוקי,קייגו ומיזורו.. הכל היה פשוט עשוי מצויין!!!!! יאללה האקו מונדו!!!! |גרימי....|

Noya Nyan

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

סופסוף, הואקו מונדו ארק מתחיל!! ^_______^ זה הולך להיות כלכך טוווב.
דרך אגב, שמתם לב שבחלק מהפרק האנימציה הייתה לא משהו? P: כמו הפרצוף של טאטסוקי בקטעים הפילריים. O: נו, טוב. אני לא מתלוננת. ^___^ אה. הקטע עם אישין וריוקן FTW. אני כבר רוצה שאיצ'יגו יגלה שאישין הוא שיניגאמי, נו. P: העלילה כלכך איטית... >_>"

Brain Dead

New member
העלילה לא איטית.

זה איצ'יגו שאיטי... אפילו ברמה שלו הוא היה אור להרגיש רייאטסו ברמה של קפטן(אולי גבוה יותר) של מישהו שהוא לא מכיר.ואז להבין שזה בא מאבא שלו... הוא מפתיע אותי כל פעם מחדש. פעם הוא מצליח לגלות רייאטסו של רוח שאפילו רוקיה לא הייתה מצליחה למצוא ופעם הוא אפילו לא יודע להבדיל בין רייאטסו של הולואו לזה של שיניגאמי(זה לא נכון.זה נמצא כאן רק כדי להבהיר עד כמה מטומטם איצ'י יכול להיות) לפחות אישידה היה יכול לספר לו שאבא שלו שיניגאמי.או לפחות לשאול אותו אם הוא יודע. אישידה:"איצ'יגו שמת לב שאבא שלך פולט רייאטסו של קפטן?" איצ'יגו:*רץ בדרך להואקו מונדו.מאבד ריכוז וכמעט נופל*(עוד לא חשבתי מה איצ'יגו יענה.אם מישהו רוצה לעשות את זה במקומי. בי מיי גסט)

Tiger Eye16

New member
אבל הוא "מסתיר את הרייאסטו שלו..

מישהו ברמה שלו מסוגל לעשות את זה..

למעלה