פרק 144

burhtk1

New member
פתיחה וסיום חדשים D: ../images/Emo58.gif

מצידי אהבתי יותר את הפתיחה הישנה, אבל הפתיחה החדשה לא רעה בכלל 3: רואים את אייזן והאספדה בשחור לבן XD ואת נל וחבורתה D: מה שאומר שנראה אותם לפני תחילת הפילרים (אם יהיו). אהבתי את הפריצה של איצ'יגו בבנקאי הולו לתוך החדר עם אייזן והאספדה בסוף הפתיחה D: ועכשיו לפרק עצמו: די משעמם בהתחלה. אבל הקרבות היו די טובים D: במיוחד כאשר מכים את איצ'יגו כאשר הוא רוצה לעזור XD (סאדו נותן מכת מרפק לאיצ'יגו זה מצחיק P: ) וזה רק אני או שסאדו נהיה סופרמן? Oם להרוס אבן מתגלגלת רק עם אגרוף זה די..לא רגיל D: אישידה קיבל צעצוע חדש ונראה שהוא די חזק :) והמתקפה החדשה של סאדו נראת גם משהו לא קטן.

MR Lordi

New member
גם אני אהבתי יותר את הפתיחה הישנה../images/Emo69.gif

לא שראיתי אחד מהפרקים האלה...אני רק בפרק 14 -_-

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

היה שווה לחכות את השבועיים האלה של הפרק :) אחלה פרק, אהבתי את הפתיחה החדשה[אני אף פעם לא רואה סיומות XD''] הפרק היה בהתחלה דיי מצחיק ואז זה נהיה ממש קורע כשהם התחילו להילחם, איצ'יגו כשק חבטות :D נראה לי פרק הבא נל :)) או עוד 2 פרקים ממש אהבתי!^^ אחלה פרק =] אחלה סאגה[לאמשנה מה תגידו!]

Goggle Girl

New member
כואב לי להגיד את זה ../images/Emo58.gif

אבל אישידה, יצאת אונדר XD;;; זה היה פרק חביב, אבל אחד שצריך לראות ברצף כי לא באמת קורה בו כלום. חוץ מהקטע עם האומאקה בקשר למשפחה של הסגן של סוי פונג XD;;;

JeeChan

New member
היה פרק טוב ^_______^ ../images/Emo58.gif

הפתיח החדש חביב ^^ וראיתי אותו בלופים כל הבוקר XDDD או יותר נכון שמעתי, כי עבודה וכל זה ^^; מצחיק שלא נשאר להם כבר כמעט מה לספיילר, אז לא ממש קורה משו בקליפ XDD לא יודע למה אבל האנימה עושה לי רק תזכורת ללמה אני אוהב בליץ'. זה מצחיק שהסאגה אשכרה נראית טובה למרות שאני יודע שהיא לא, אבל התגעגעתי לחלק של איצ'יגו, אישידה וצ'אדו ביחד ;; הקטע בסוף היה משעשע מאוד XDDD

Amie Lala

New member
נכון^^

הפרק הוא פרק טוב והשירים ממש מגניבים^^ השיר פתיחה טיפלה מעצבן אבל..=.=

Ihavenonick

New member
פרק נחמד מאוד ../images/Emo58.gif

אז אישידה וצ'אדו לא סתם התרוצצו ושיחקו תופסת בזמן האחרון. הם אשכרה התחזקו
זה היה ברור שיראו את השיפור אצל כל אחד מהם. ובאמת התגעגעתי לזה. כבר התחלתי קצת להשתעמם עם כל הקרבות של השיניגאמי למיניהם. ועוד משהו: איצ'גו! שב בצד! יש עוד דמויות בסיפור חוץ ממך ושם הסידרה הוא לא "איצ'יגו" אלא בליץ'. אם נארוטו למד מדי פעם לעמוד בצד, אז כך גם אתה

למעלה