פרק 147 יצא~

פרק 147 יצא~

וואו, זה ממש מוקדם מהרגיל! מסכנים אלה שעבדו על הפרק, בטח הם עבדו על זה בלי הפסקה עד עכשיו ם.ם; כמה חבל שלא ראיתי עדיין את הפרק הקודם XD בכל מקרה, הפילרים מתחילים מואעאעאע

JeeChan

New member
פרק מעניין <: ../images/Emo58.gif

דמות חדשה לפילרים ם: ורעים חדשים ם: לא ציפיתי שיהיה שינגאמי חדש @_@ אבל זה היה מאוד מעניין ומסקרן לדעת למה הוא שם ם: גם האנימציה לא הייתה רעה בכלל ם: ונל כזאת מותק חמודה 333333333333> הקטע בסוף עם התמונות של היטסוגאיה היה משעשע XD

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

נל פשוט חמודה, אין לי מה להגיד, זו דמות שפשוט רוצים לחבק למוות ><'' אה כן..הפרק, היה פרק חביב כזה, הרבה מנוס גרנדה D: הקטע עם רוקיה ובאווה באווה היה דיי מצחיק האמת, היא באמת דוחפת את החרב שלה XD שיניגאמי חדש[Place your bets now people, good or bad?] עם חרב של KWAAAAYAAAA כן נו, אחלה פרק למרות שזה פילרים P: ~ספוילר מנגה~ מישהו באמת מחכה לקרב של איצ'יXגרימי? או שאני היחיד?ס.ס

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif למנגה בתחתית ההודעה מעלי~

להבא שים את סימן הספוילר לפני הקפיצה של ה20 שורות בכדי שאנשים לא סתם יגלגלו למטה ואז בנוסף יספילרו לעצמם P:

ShimiChan

New member
סליחה, אבל בכלמקרה, אני עדיין רשמתי את זה

כ~ספוילר למנגה~ גומןגומן._.''

Goggle Girl

New member
לא לזה התכוונתי

התכוונתי שהסימון היה קרוב מדי לספויילר עצמו, ככה שעד שמבינים שמדובר בספויילר כבר קראת את התוכן והלך עליך

ShimiChan

New member
אוקיי...סליחה

חשבתי שזה כזה "ספוילרלמנגה" <OMG ספוילר *סוגר חלון*> בלהבלהבלהבלהבלה

Pandora4411

New member
../images/Emo58.gif

יש לי הרגשה שהפילרים האלו יהיו טובים יותר מכל הפילרים שהיו עד עכשיו. בעיקר כי, נו, נל נמצאת בהם
זה שהם נזכרו שרוקיה לא איתם רק אחרי איזה חצי פרק לא התאים כל כך. זה לא שהיא שקטה במיוחד כשהיא נמצאת, אז איך אפשר שלא לשים לב שהיא לא שם? o_O הו, והשיניגמיז קאפ היה גדול. XDDD

Guid

New member
פרק יפה!

סופסוף הבנתי מי זו נל. והיא ממש חמודה!! עכשיו הפילרים מתחילים, אז אני אמשיך במנגה. עכשיו האנימה היא מס` 2 אצלי... /tapuzforum/images/emo4.gif

למעלה