פרק 152. בלי תרגום-עם תרגום במילה אחת - BANKAI. במילה שניה - הולואיצי.
C c881 New member 13/12/07 #1 פרק 152. בלי תרגום-עם תרגום ../images/Emo58.gif במילה אחת - BANKAI. במילה שניה - הולואיצי.
J JeeChan New member 13/12/07 #3 פרק מעולה *____* ../images/Emo58.gif האנימציה הייתה טובה לכל אורך הפרק ם: והקרב D: איצ'יגו בבנקאי ואיצ'יגו שולף את המסיכה עם הקטע של הרגע 3> והריר של נל XDDDDD נל 333> פשוט פרק כיפי וטוב ובליץ' כזה ^______^
פרק מעולה *____* ../images/Emo58.gif האנימציה הייתה טובה לכל אורך הפרק ם: והקרב D: איצ'יגו בבנקאי ואיצ'יגו שולף את המסיכה עם הקטע של הרגע 3> והריר של נל XDDDDD נל 333> פשוט פרק כיפי וטוב ובליץ' כזה ^______^
B burhtk1 New member 13/12/07 #4 ../images/Emo58.gif פרק חזק D: הולואיצ'י בהופעה של שנייה זה משהו חזק מסכן, נל לא הפסיקה להקיא עליו 3:
../images/Emo58.gif פרק חזק D: הולואיצ'י בהופעה של שנייה זה משהו חזק מסכן, נל לא הפסיקה להקיא עליו 3:
R Reyoga New member 15/12/07 #5 אחד הפרקים עכשיו יהיה כל פרק קרב, איזה טוב!. וגם בנרוטו. וואו!! פעם הבאה שאני חוזר מהצבא יהיה לי איזה 2 פרקים בבליץ' ו3 בנרוטו. כאילו יש לי יומולדת...
אחד הפרקים עכשיו יהיה כל פרק קרב, איזה טוב!. וגם בנרוטו. וואו!! פעם הבאה שאני חוזר מהצבא יהיה לי איזה 2 פרקים בבליץ' ו3 בנרוטו. כאילו יש לי יומולדת...