פרק 162 באנימה

burhtk1

New member
וואו O: ../images/Emo58.gif

כנראה הפרק הכי טוב גרפית עד היום, הקרב של איצ'יגו עם אלקיורה היה כל כך מצוייר יפה (וגם של רנג'י)! אלקיורה מופתע אך יוצא ללא שריטה אחרי התקפת חרב + גטסוגה דנשיו עם המסיכה, מעניין מה יוכל לפגוע בו; בלי לדבר שהוא האספדה הרביעי וישנם עוד 3 יותר חזקים ממנו. מה זה? זה נראה כאילו אייזן מפתח סופרמנים במעבדה שלו, לא ארנקרים. איצ'יגו גוסס >: יהיה מוזר אם אוגיצ'י לא יופיע, זו ההזדמנות הכי טובה שלו בכדי לחזור והוא הרי הבטיח חזרה אם איצ'יגו יתן לו אפילו "הזדמנות קטנה". רנג'י בצרות, בצורת השיקאי הוא לא יכול לפגוע הרבה באספדה; טוב שאישידה אוריו בא לתת עזרה. מסכנה אוריאימה, כאילו לא הספיק לה לדעת שכל מי שבא להציל אותה מת, היא גם צריכה לקבל מכות מפאן גירלס של אייזן >: מעניין אם זה מה שאייזן רוצה לעשות, שתהיה מוכה קשות עם יחס גרוע \:

JeeChan

New member
מה O___________O מדהים ;; ../images/Emo58.gif

האנימציה הייתה בשיאה, כל פרט ופרט הודגש בקרב בין איצ'יגו לאולקיורה, פשוט תענוג ויזואלי ;-; איצ'יגו T_T מסכן לא מצליח להתחזק מספיק כדי לנצח את היריבים שלו :/ והמבט אכזבה כשהוא מגלה שאולקיורה זה מספר 4 ם: סוף סוף אישידה מגיע ופאק זה מרגיש לו כמו אתמול כשקראתי על מה שקורה בפרק הבא באנימה O_O אנחנו טסים מהר מהר X________X מתי הם יעצרו @@ לפחות פרק הבא נראה גם עם אנימציה מעולה 3: לפעמים קשה לי לרחם על אוריהימה, שהייתה יכולה לחזות מראש שכל זה יקרה, אבל יושבת בחדר ובוכה ב"התפלאות" שזה קורה. האנימה נותנת לי הרבה יותר הערכה לסאגה הזאת, ממה שהרגשתי במנגה. זה חיקוי ברמה מסויימת או רמה רבה של סול סוסייטי, אבל פה קובו מראה שנס לא קורה פעמיים ומה שהצליח פעם אחת לא יחזור שנית, ורואים איך רוקיה, צאד'ו ועכשיו איצ'יגו נופלים אחד אחד, כמול כוח שלא מספיק כמה אימונים הם עברו, לא יעזור להם. זה יפה לראות שאיצ'יגו הוא דמות שונן, שעם כל האימונים והכוח והרצון, לא מצליח בסאגה הזאת להשיג את הכוח שנחוץ לו להציל את חבריו. הקטע בסוף היה ענק XDD שיורואיצ'י קורעת לו את הבגדים XD סגגגגגג ענק.

זה לא חיקוי, זו השוואה ניגודית.../images/Emo58.gif

ואיך אוריהימה הייתה יכולה לחזות מראש שכל זה יקרה? היא מאמינה בחברים שלה, ויותר מכל אחד אחר מבינה כמה הכח של איצ'יגו יכול להיות מפלצתי.

JeeChan

New member
נו ברצינות ../images/Emo58.gif

מה היא ציפתה שיקרה, היא ידעה כמה האויבים שלהם חזקים, זאת הסיבה העיקרית למה היא הסכימה לתנאים של אולקיורה ועזבה. ואז מה היא חשבה לעצמה, שכולם שונאים אותה ולא ישימו לב, זה אימואיות, זה לא אומר שבתוך תוכה היא לא הייתה מודעת לעובדה שאיצי'גו יבוא בעקבותיה, יש לה מספיק שכל על הראש לדעת את זה. ועצם העובדה שהיא כל כך פחדה מאולקיורה וראתה כמה קשה לכולם היו הקרבות, היא הייתה צריכה מראש להבין שגם אם איצ'יגו חזק ברמות, קיים סיכוי גבוה שהם יפצעו קשה ואולי אפילו ימותו, רק בשבילה, כי היא לא יודעת לעמוד על שלה.

Goggle Girl

New member
אה אז היא הייתה אמורה לתת להם למות קודם

אני משערת? היא דמות תמיכה, לא התקפה, ודווקא יפה שמישהו בסדרה הארורה אשכרה חושב לא רק על לשרוד את הרגע (שרבים גם לא חושבים על זה), אלא להמשיך לחיות ולהגיע לעתיד. היא ניסתה לשמור אותם בחיים כמה שהיא יכולה ועכשיו התקווה שלה שיתנו לה ללכת בלי שיבואו אחריה התנפצה. יותר מאשר תדהמה ניראה לי זה פשוט התעוררות מהכחשה והתמודדות עם המציאות. הרבה יותר יפה מרוקיה שהיה צריך כל כך הרבה בשביל לסחוט ממנה טיפת רגשות אנושיים אמיתיים. אוריהימה לא אימו, אוריהימה מדוכאת ובפאניקה. רוקיה בסול"ס, עכשיו זה אימו. היא לא רצתה שיצילו אותה בגלל שהיא חשבה שמגיע לה למות. אוריהימה לא רוצה בגלל שקורה מה שקורה עכשיו וכולם נפגעים וגוססים בגללה. אדרבא, אמרת שכולם נופלים? אוריהימה שיותר מכולם מאמינה בכולם רואה עד כמה הם חלשים באמת וזה מנפץ גם כן חלק בתפיסה שלה. בייחוד אחרי סול"ס שהם הצליחו איכשהו, ועדיין היא זאתי שיצאה הכי פגועה נפשית מכל העניין. להגיד "אה לול היא סתם אימו" זה לזלזל בכל מה שהיא עברה עד עכשיו בסדרה.

מאוד ברצינות. ../images/Emo58.gif

בטח שהיא ידעה שאיצ'יגו יבוא אחריה. אבל היא ידעה גם שאם היא לא הייתה הולכת עכשיו הוא היה מת 100%. אם הוא יבוא להציל אותה היא לא יודעת בעוד כמה זמן זה יהיה, כמה הוא יתחזק, מה ישתנה. ככה שכן באמת יש לה מספיק שכל על הראש לדעת את זה, וגם אם לא היה לה זה לא בדיוק מדע טילים. אני לא רואה שהייתה לה ממש ברירה אחרת. ככה שהיא יכולה לצפות לכל הסיכויים מכל הסוגים אבל זה מגוחך לחשוב שזה לא אמור לדכא אותה שהחברים שלה מתים כי "היא ידעה שזה אפשרי" ס_O. ומה בדיוק הקשר שהיא לא יודעת לעמוד על שלה? או מתי זה קרה בכלל?

yefetk

New member
../images/Emo58.gif קצת אכזבה ש...

שאולוקיורה רק מספר 4. נראה לי שיש פרוטקציה בחלוקת הדירוגים. בטח צביקה פיק קיבל מספר 1.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifOMG

לא ראיתי את כל הפרק[קצת קשה לי לעקוב, אין לי מחשב, נדפק באיזשהו שלב השבוע[יום שלישי T_T]] וראיתי רק חצי מVEOH אמ...OMG?! איזה חלק טובבבבב איצ'יגו נגד אולוקיורה, אחד הטובים, רק התאכזבתי קצת למה במנגה ממש מראים שהוא מזיז לאיצ'יגו את החרב עם הבגדים שלו ומראה את המספר. אבל בכלמקרה, חוץ מהפרט הטכני הקטן הזה, אני לא מאמין, הפרק הזה יוצר בצורה כלכך מושלמת שזה מפחיד, הקטע של איצ'יגו עם נל והנזלת אחרי גטסוגה טנשו[שדרך אגב היה פשוט מדהים] המבט של אולוקיורה אחרי שאיצ'יגו הרים את הראש והיתה לו את המסכה זהב אני אומר לכם,זהב.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifLOL!!!

עכשיו ראיתי את המשך הפרק[הייתי צריך ללכת למתכונת באנגלית, G מזדיין], אישידה בכניסה מעניינת, פרררר שיניגאמיס קאפ, OMG! הרג אותי, אני הייתי על הרצפה!! אחד הטובים "sorry *clikc* sorry *click* sorry *click*@ "should I get he's pants aswell?" ROFLOLMAO!!!

למעלה