פרק 17

vladik56

New member
פרק 17

היה פרק קצת מאכזב...אבל עדיין מעניין חחח חשבתי שזה יהיה פרק מלא אקשן.. ד"א איגור השתמש בPSG-1 שהוא רובה צלפים גרמני שנחשב לרובה המדויק ביותר שיש...אבל קצת לא הגיוני כי הוא נראה כמו שכיר חרב שהתרגל לדרגונוב שהוא רובה צלפים רוסי מעולה אך לא מדויק כמו הגרמני....(בטווחים ארוכים של 2 ק"מ וכדומה) כי הבנאדם נראה כמישהו ששירת בצבא הרוסי כקלע כי הוא שם את הכובע בדיוק כמו ששמים הקלעים הרוסיים

לא ראיתי../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

זה כבר פרק 2
אני אראה באתר..

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה בסדר.. גם אני

רואה רק באתר... אין לי בכלל זמן לראות טלויזיה, אני חוזרת כל יום מהעבודה בשעה שבע או תשע (תלוי מתי יוצאים) ואני מתה מעייפות.. גם כשאמא מקליטה אין לי בכלל זמן לראות...

shiratel

New member
שוב פעם בנדה קרע אותי מצחוק D=

אבל... אני לא מאמינה שאביתר זרק את מאיה! ח=צ=ו=ף!!!!!!!!! נקרעתי גם בקטע של הגן שעשועים... איזה הזוי... ונראלי שהצלף הרוסי הזה הוא שתול או משו!!! מפחיד... באופן כללי = ממש ל-א פרק מאכזב!

vladik56

New member
הוא לא שתול ...

הם כנראה רוצים להזכיר את הפרשה שהביאו 3 צלפים רוסיים ששירתו באפגניסטן,צ'צניה הצלפים האלה הצטיינו אך את המפקדים זה הפחיד...אז הם אמרו ש.."אין תקציב" אם הייתה לי פה את הידיעה הייתי מביא...

PSG-1 *IGOR

שלום חבר ! טוב לדעת ש ב פורום הזה יש אנשים שמבנים ב נשק קטלני כמו PSG-1 ו דרגונוב - אתה צודק, זה רובה צלפים המדויק ביותר, יותר מדרגונוב.. ו אל תדאג ב פרק 19 אתה תקבל מלא ACTION! - איגור

למעלה