פרק 18-ספויילר

MAAYANAH

New member
פרק 18-ספויילר

היה פרק טוב, אבל דיי צפוי. עוד הפעם יש תוכנית להרוג את קלאוס,עד הפעם משהו משתבש ועוד הפעם
קלאוס חיי. שלא תבינו אותי, אני רוצה שקלאוס יחיה, פשוט שכבר לא יהיה הרע. שיהיה מישהו רע יותר ושישתפו
כוחות אחד עם השני כי זה מתחיל להימשך כבר כל העונה!!!
ולדעתי עוד הפעם הם יוצאים לפגרה..נמאס כבררררר
תגידו שמתם לב שמאט נראה חתיך בפרק הזה? נראה לי הוא צבע את השיער...חמודי.
התחלתי לאהוב את הדמות שלו, הדמות הנורמלית לחלוטין בסדרה הזו.

מבאסים
, הפרק הבא ב 19.4

פרק נחמד

אהבתי את החלום של דיימון על אלנה! אבל די..נמאס שהיא לא מתקדמת לשומקום לא עם סטפן ולא עם דיימון.. שתהיה כבר עם מישהו!

00נטע00

New member
פרק 18

אממ היה פרק טוב, אם הסיפור הזה לא היה נמאס כבר כל כך..
דיי, כמה פעמים יש פיתרון איך הורגים אותם ובשנייה האחרונה הכול משתבש? זה היה ברור שהם לא יצליחו..אני מקווה שלפחות זה שהם יודעים יגרום להם לעזוב את הסיפור של המקוריים..יאללה שיעברו הלאה, זה באמת כבר משעמם..
והסיפור של סטפן ואלנה.אוף. זה מה שיש לי להגיד עליו, עד שסטפן מתעורר סוף סוף אלנה עושה בעיות? דיי יאלה מיצינו.. הם צריכים להיות ביחד ושתגיע סכנה חדשה לגמריי, לא יותר מידי הזויה שתכניס קצת חיים.. זה הרגיש לי כמו מסטיק שלעסתי יותר מידי זמן..

ובוני ממש עיצבנה אותי, אבל ממש!
קרוליין הייתה סבבה..ולאן נעלמה ד"ר פל? בא לי שהסדרה תיכנס לקצב ותכניס קצת חיים חדשים, היא כל כך כבדה..איפה כל הבדיחות של דיימון? והקלילות המטומטמת של קרוליין? והפרחת נוצות של בוני?..

noam239

New member
ספויילר

היה פרק נחמד.. ממש מעצבן שהעלילה עדיין נשארת תקועה ולא מתקדמת לשום מקום.. הם בעצם לא חידשו שום דבר את המקוריים כרגיל הם לא הצליחו להרוג תמיד צץ איזה משהו (לי נראה שרק בסוף העונה בפרק האחרון יצליחו להרוג אותם) אלנה כרגיל מעצבנת בטירוף! יותר מידי טובה ורגישה ומתחשבת עד שסטפן סוף סוף אומר לה שהוא אוהב אותה היא פתאום לא יודעת מה היא מרגישה זה כזה מרגיז!!
לי יש הרגשה שבסוף היא לא תבחר באף אחד.. בגלל שהיא טובת לב ובלה בלה היא לא תרצה לפגוע באף אחד מהם ותרצה להיות אם עצמה. זה מה שהכי מרגיש לי שהיא תעשה כי היא יודעת שברגע שהיא בוחרת בסטפן דיימון ייפגע והיא כמובן לא תרצה זאת.
בקיצור הכי יפה בפרק היה הקטע של אלנה וסטפן!
הפגרות האלה ממש מעצבנות!!!! מה עכשיו עד ה19 לאפריל מה הם רצינים?!?!?

ספויילר

באמת נמאס כבר מזה שיש תכנית גדולה להרוג את קלאוס ואז הכול משתבש, אני עדיין לא סולחת על הקטע המטומטם הזה שעשו שסטפן יציל את קלאוס כי אולי ההיברדים של קלאוס יהרגו את דיימון.
אלנה וסטפן צריכים להתקדם כבר! והאוריזינלס לעוף, שיהיה כבר אקשן חדש

למעלה