פרק 18

Freemee

New member
פרק 18 ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב. כזה עצוב לי על טד, מסכן, גם רובין עכשיו כועסת עליו וגם ויקטוריה נפרד ממנה
. הקשר עם ויקטוריה היה ברור שיגמר אבל ממש חבל על רובין... ברני כרגיל עם השטויות שלו
מעניין מי תהיה הבחורה הבאה. למרות שכרגע אני לא רואה איך הסדרה מתקדמת כל כך הרבה.. היא סדרה חמודה ומצחיקה אבל מבחינת עלילה מתחיל להיות קצת משעמם.. הרי ברור שעכשיו תבוא בחורה אחרת לטד ואז עוד אחת ועוד אחת ושוב.. יש כאלה שהשוו לחברים אבל בחברים היה הרבה יותר דברים להרחיב ופה קצת קשה.

redsoxland

New member
רק אני מאוהב בויקטוריה ???

למה שהקשר יגמר ???? אני רוצה עוד ועוד ויקטוריה

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

מסכים בקשר לטד. אכן מסכן. דווקא קיוותי שישאר יותר עם ויקטוריה, היא הייתה חמודה ממש. ואהבתי את כל הקטעים של ויקטוריה התת מודעית של טד, משעשע ומקורי.
בקשר לרובין... כן, טוב, הוא דביל. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הוא היה צריך להקשיב לאמא שלו. NOTHING GOOD EVER HAPPENS AFRER 2AM.
בקשר למה שאמרת על הסידרה באופן כללי, אני לא ממש מסכים. הסיפור פלאשבק לעבר על איך הוא פגש את אמא שלהם זה רק עיקרון, אבל מבחינת עלילה ותוכן הם כמו כל סידרה אחרת, חברים עוד כל דבר. כשתסתיים הסידרה, אני מנחש, בטח אז נכיר את האמא. עד אז, שיספרו על כל השאר... החתונה של לילי ומרשל וחייהם כזוג נשוי, חיי ההוללות של ברני, הקריירה של רובין וכו'... לא חסר.

למעלה