פרק 18

פרק 18

היי לכולם,
אני לא כותב קבוע בפורום (כמו שאתם מן הסתם יודעים) אבל מת על הסדרה הזאת. היא ללא ספק אחת הטובות כרגע בטלוויזיה, לדעתי לפחות.
הפרק שיצא אתמול/היום הוא פשוט מדהים!!! לדעתי, BEST EPISODE EVER!!!!!!!!!!!!!! הכל משתנה, כולם משתנים, והכותבים מאחדים לתוך פרק אחד את הכל ואת כולם. פשוט מדהים ברמות חדשות. לגמרי גאוני, וקליפהאנגר מטורף לפרק הבא ולספין אוף של המקוריים גם כן.
מבחינתי- פשוט וואו ה"וואווים"

אז מה אתם חשבתם על הפרק???

יעלי1232

New member
סוף סוף פרק טוב. אין ספוילר מעליי וגם כאן

היה פרק טוב, מעניין לכל אורכו. לא היו לי רגעי פיהוק (כמו שהיו ב 5 הפרקים האחרונים או יותר)
הוא היה כיפי.

Ballerina 4ever

New member

הסצינה שקתרין אמרה: When I say friend, I mean FRIEND וכולם צחקו, הרג אותי.

אלייז'ה כזה מושלם. הכל הוא עושה בסטייל.

אהבתי את הסצינות עם קלאוס וקרוליין.

אליינה כאת ביצ'ית אבל לא אכפת לי, הפרקים רק הולכים ומשתפרים!

noam239

New member
וואוו פרק טוב לשם שינוי..

היה פרק ממש טוב!!! איזה כייף שהראו את קתרין סוף סוף!! היא ואלנה ביחד היה קטלני שתי רעות!! בהתחלה שרבקה לקחה את התרופה היה מלחיץ אני רוצה שיתנו את זה לאלנה מעניין אייך היא תיהיה אנושית.. אבל יפה שאלנה רעה סוף סוף אחרי שהיא הייתה טובה ומעצבנת שינוי מרענן..
איזה קטע שקתרין נתנה את התרופה לאלייג'ה כנראה באמת יש לה רגשות אליו לא מתאים לה לתת לו את הדבר היחידי לחופש שלה הם יכולים להיות דווקא זוג יפה..
בסך הכל פרק ממש טוב אחרי פרקים משעממים ..

silverMoon1

New member
לא נכון.

היא נותנת לו את הדבר היחידי לחופש שלה, רק בגלל שהיא פוחדת להביא לקלאוס את התרופה באופן אישי, כי היא פוחדת שהוא יפגע בה.
אם אני זוכרת נכון, היא אמרה לאלייג'ה "אני לא יכולה לעשות את העסקה הזאת בלעדייך".

בסך הכל פרק מעפן חוץ מכל הקטעים של קרוליין עם קלאוס.

יעלי1232

New member
חייבת להוסיף
לנינה דוברב

בפרקים שיש את קת'רין ואלנה יחד היא עושה משחק כל כך אמין, שפשוט מטון הדיבור והפנים אפשר לזהות מי זו מי, ואפילו עם השינוי בדמות שקת'רין עוברת, היא ממש לא אלנה . וזה מעולה.

היא שחקנית אדירה. וזה כיף לראות את זה גם ב US. אני רגילה לשחקנים אדירים בבריטניה , אבל כאן היא מפתיעה לטובה וזה כיף גדול

HADARYY1

New member
פרק מצויין!

נהנתי פשוט מכל השחקנים ומכל הסצנות..סופסוף חזרו לפרקים טובים, עכשיו נשאר רק לקוות שזה ישאר ככה!

silverMoon1

New member
זה החיים של קת'רין פירס? באמת?

הרסו את הדמות שהכי אהבתי בסדרה. תודה רבה באמת.
היא אמורה להיות מגניבה בטירוף. ובמקום זה, היא ילדה בודדה שמהפנטת אנשים כדי שהם יהיו חברים שלה. אני, לתומי, חשבתי שהיא שמה זין על אנשים. שהכי בטוח זה שהיא גרה בעיר גדולה ונהנית מהחיים.

והיא כל כך מפגרת - היא חושבת שאם היא תתן לו את התרופה, אז הוא יעזוב אותה? גברת קת'רין, תתעוררי למציאות:
הוא בחיים לא יעזוב אותך. הוא חיפש אותך מאות שנים בלי להתייאש. הוא ישמיד את התרופה וישקר לך שהוא מפסיק לחפש אותך, ושאת יכולה להפסיק להתחבאות - ואז את תצאי מהמחבוא שלך, והוא יהרוג אותך!! אהבלה.
מה, זה לא ברור? באמת...?

ואליינה, תסתירי את הכוס שלך. די כבר! (סליחה על המילה הבוטה).
ותתאבדי. תתאבדי. תתאבדי. בבקשה. בבקשה. רוצי אל השמש כמה שיותר מהר.

וסטפן - תנסה למצוא לך חיים ותפסיק להיות באובססיה כלפי ילדה שלא שווה אפילו את הציפורניים שלך.

silverMoon1

New member
אוי, רק עכשיו קלטתי ששמתי ספויילר בכותרת

לא משנה, ממילא פרק מפגר. (חוץ מכל הקטע עם קלאוס)

MAAYANAH

New member
חחחחח הרגת אותי-ספויילר

שאליינה תתחיל להסתיר את הווג'יינה שלה חחחח
זה אכן נכון. אני לא מבינה חושבים שמשהי כוסית רק בגלל
שהיא חושפת קצת עור??!!??!
מלבישים את קת'רין בצורה סקסית מאוד והיא לא חשופה כלל...
אז מה זה המייקאובר הזנותי שעשו לאליינה?
אדם לא יכול להשנות מקצה אחד לקצה השני בזמן קצר
גם לא ערפד. בקיצור הסדרה צריכה להתאבד כבר.

TheSnowQueen

New member
טוב

סה"כ לא היה משעמם... אבל גם לא מדהים בעיני. נמאס לי כבר שלועסים את התרופה הזו..
סטפן שם די מיותר.
אני מרחמת על רבקה שהיא כל כך רוצה את התרופה והיא בטח לא תקבל, ואני אוהבת שלמרות שהיא משחקת אותה ילדה טובה היא יודעת להיות ביצ'ית כשצריך. המזלג היה ממש במקום חחח
אלייז'ה וקתרין... הממ נחמד. למרות שאני לא באמת מאמינה לה..
אלנה - חוץ מהתספורת היפה אין לי סנטימנטים אליה. גם עכשיו..

בקיצור הסצינות היחידות שבאמת מעניינות אותי זה קלאוס וקרוליין, מה שמופיעות אולי פעם בפרק, ובד"כ גם לא כוללות מספיק התקדמות. עצוב.

יעלי1232

New member
מסכימה איתך חוץ מקלאוס וקרוליין

אני לא יודעת למה אנשים כל כך משפפים אותם יחד. בעיניי זה פשוט לא.

אלנה נוראית וחסרת כל עמוד שדרה, גם בתור ערפדית. זה נהיה ממש יבש.
קת'רין - גם אני חושבת שמשהו אחר יהיה איתה ונגלה שהיא יותר ביצ' משהיא נותנת לנו לחשוב.

סטפן ממש פוץ. באמת. הוא פשוט מעצבן. תפסיק כבר להטיף לדיימון זה נהיה כזה מעיק.

shaharEB

New member
סוף סוף ראיתי

אוהבת את רבקה וקלאוס

כל כך שמחה שהכניסו לכאן מקוריים.. לא מבינה כמה אלייז'ה קשור, אבל איכשהו הוא זורם אז נחמד

אוהבת את הביצ'יות של קת'רין אבל לעומת רבקה היא כלום
רבקה פשוט מלכה.
שונאת את אלנה ככה..היא הייתה מצחיקה הפרק עם קת'רין ורבקה במסעדה, אבל חוץ מזה..היא כבר לא מגיעה לאף אחד לא לסטפן ולא לדיימון.
היא סתם נהייתה כלבה ומשעשע אותי שדיימון מודה בזה

מקווה שיעיפו כבר את הסיפור של התרופה כי הוא כבר מתחיל לעצבן אותי

shaharEB

New member
+ אני ממש אוהבת את הקטע

בין קלאוס לקרוליין.. אבל הם מוזמנים להתחיל אחד עם השני !כמה אפשר לטחון את זה
?
רואים שקרוליין כבר מחכה להשתחרר מטיילר למרות כל החפירות שלה עליו

למעלה