פרק 18

אושRתי

New member
פרק 18

אף אחד לא ראה אתמול את הפרק???

vladik56

New member
אני ראיתי...

ובכן היה סבבה...בנדה נקם כמו שצריך במיכאל וניתן לראות בטריילירים שבפרק הבא יהיהו צרות בגלל שבמקום להרוג את הילד..הם תפסו אותו... וכנראה ממה שאפשר להבין שהחיסול לא יצא לפועל

ראיתי! ראיתי! ראיתי!../images/Emo108.gif

סופסווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף אחרי 3 פרקים שלא ראיתייייי היה פשוט מדהייםם פרק מושלםםםםםםם פשוט מושלםםםםםם!!!!!!111111111 מכל הבחינותתתתת המתח,הצחוק,הדרמה,הרגש היה פשוט פרק נפלא! רק חבל שהם שמים ספוילרים בסוף.. אדע לפעם הבאה לא לראות

shiratel

New member
ראיתי

אני לא מאמינה!!! מסכן הילד הערבי... בסה"כ רצה להעיף עפיפון... אני מקווה שישחררו אותו בסוף בלי שהמילואימניקים ייתפסו... למרות שזה לא סביר :( ידעתי שהצלף הזה יהיה רק צרות!!!!! גררררר אינעל אימו!!!!!!!! עוד פרק בלי מאיה... אוף עצוב לי =( טוב הנה הכל מתחיל להסתבך אבל בריבוע... זה יהיה מעניין... אני רוצה לראות איך זה ייגמר (אני כמעט ולא רואה סדרות דרמה... בד"כ הן מסתיימות שהכל פתור וסגור או שיש דברים שלא נפתרים אף פעם?) אבל הכי חשוב - שאביתר יחזור למאיה על ארבע! א=ר=ב=ע!!!!!!!!!! אוףףף פרק יפה... ומרגש... רק חבל לי על הילד הערבי (למרות שזה מהספוילרים)... שהוא אומר "באבא, באבא".... ='D

אושRתי

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

בפעם הבאה במקרה של ספוילר נא לשים את האיקון המתאים בנושא של ההודעה.

shiratel

New member
סליחה :|

בגלל שזה היה בפרומו בסוף הפרק זה התחבר לי כחלק מהפרק עצמו... לפעם הבאה אני אדע.

ספטון1

New member
ראיתי את הפרק אתמול - ובכלל

בכל הפרקים האחרונים ובעיקר אתמול מבליטים את הקצינים. ממש כמו בעיתונות היומית שבמשך כל השנים ובכל המלחמות תמיד הבליטו את הדרג הראשוני. ואת כל הקצונה. אך גם החיילים הקטנים עושים את העבודה הקשה. מלבד זאת, דבר אחד לא מצא חן בעיני שמרבים להראות את בית החולים ואישפוזים שם. זה מצב די קשה.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכרגיל... עבודה..

עייפות.. לישון... רואים רק באתר חלקים...

למעלה