פרק 19- חזל"ש

YossihNew

Well-known member
|היי|

אז מה יקרה לאיריס לאחר שאוקו חטף אותה?

איך יהיה לכולם בעוצר בעוצמה?

והאם סקיי ואריק יבינו את רגשותיהם המשותפים?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
עוד פעם שקופית...

זה יהיה קצת מחשיד אם סקיי תעלים את המכות שאריק חוטף מיוני כל פעם. וכל הזמן אני חושב רק על דבר אחד- עידו טאקו עושה סצנות עם צמר גפן תקוע באף. תתביישו לכם. אוי שיט, הסגר גם אצלם.

הוא נראה מאוד מוזר באור.

וגם הקול שלו לא כזה טוב.

"מפגע"? נו באמת.

לא, איריס... הוא בעלך!!!!!!!!!!!!!!!!! מה, מעתיקים מאי.טי, בואו נעתיק ממלחמת הכוכבים. או מגאליס כי שוב דניאל גד חטף ונחטף ליער.

יופי, שלי. הייתי מציע לך מישהו יותר טוב. שלי, אל תרדי על החבר הכי טוב שלך. מעניין אותי מה היה קורה אם זאת באמת הייתה מילי. זה לא אמור להשאיר אותן חברות.

אני הייתי מעדיף לקחת את האלה מיוני ולהרביץ לו חזק ב... לא משנה. שבוע ו... היא באמת תזרוק אותו, לא?

"חוצן"? חייזר פוגעני מדי? לא הבנתי, חגי בן 30? ממתי? הוא נראה ילד. אבל הוא באמת בן 30...

שלי, בדרך כלל הייתי מציע לך לחזור מלונדון לנשק את יוני. אבל לא משנה, כל ביץ' ודרכה. יפה, סקיי.

אבל למה איריס חשבה מלכתחילה שמדובר בחייזר? בדיוק. רמת סיווג שר הביטחון. תמיד אצל שר הביטחון הזה מסתירים ומשקרים ומאשרים מגבוה והכול בשם ביטחון המדינה.

תתביישו לכם.

מי אומר "מפגע"?! לך לתחרות פאזלים ותיקח חלק, מה אתה רוצה ממני?

אני ברצינות חושב שאוקו זה בעצם אלי שהפך לחייזר ויהיה לנו פה דארת' ויידר 2.

אני לא מאמין שברוש, חייל מוצלח ב-8200, חושב שחזל"ש זה "חזרה לשלווה". זה מה שקורה כשאתה רק מחפש את הקיפוד שלך כל היום. מה פתאום, סקיי. לפעמים אנחנו עושים גם סדרות על מלחמות! ו... תגידו, היא עוזבת עוד שבוע, היא לא תראה את יום הזיכרון, כן? יופי... אז, אה... מה פתאום רק מלחמות?!

חגי, בחייאת.

רעיון חכם.

אכן. אלא אם אוקו השתנה ל... אוי. לא טוב. רגע... מה קרה פה עכשיו?

וזה שהחבר'ה ממד"א רואים, זה בסדר?

איזה החזר מס, איזה משחק לא הגיוני. הדבר המצחיק הוא שהסתכלתי על הקוביות וזה נראה מאוד שזה 5-4 ויצא לרביד במקרה. תתביישו לכם. בושה. מאוד קטנטן, ברוש. מאוד קטנטן.

מה יקרה כאן... ואל תצעק "סקיי". סקיי חייבת לראות טלוויזיה כדי להבין דקויות ולמה עושים דברים כאלה. תצפי בשמינייה ותביני. תצפי בעוד כמה פרקי שכונה (לא מעונה 2 חלילה וחס) ותביני שזה רומן הגיוני. חמודים.

אבל איפה חגי ואיך נוצר אוקו אחר? למרות שנורא אהבתי את הרמיזה לנו שחגי זה אוקו...​

Roei152

Well-known member
מנהל
רגע רגע , יכול להיות שאוקו החדש הוא בעצם חגי המקורי? שבעצם החייסרים מסוגלים לא רק להחליף דנא בעצמם אלא גם להכניס את הדנ"א שלהם לנתקפים?

YossihNew

Well-known member
ברור שכן, אבל זה מוזר לי שיש אופציה כזאת.

ולמה אוקו לא מתגרד בצוואר?! זה המינימום שבן אדם (סליחה, חייזר) צריך לעשות כשהוא מחליף פנים!

Roei152

Well-known member
מנהל
אז למה סקיי לא מתגרדת בצוואר? היא לקחה את הדנ"א של מילי בכל זאת?
השאלה חזרה אליך...

YossihNew

Well-known member
אוהו, רועי, בחייך, אתה יודע שזה רק כשמישהו מתגלה כמישהו שהוא לא וכדי לרמוז לנו שהוא לא מי שהוא אומר שהוא.

תכף תגיד לי גם שג'יני טיימרית, לא מבין בגיורא שכמוך.

Roei152

Well-known member
מנהל
הוא העלים את הפצע.. לא סימן ?
שעושים את הגירוד , כי זה תופעת לואי של ניתוח פנים , , לא החלפת דנ"א חייזרי ...
הגירוד זה סימן רק ששהצופים לא נחשפים לכך מיד..
מי מבין בגיורא עכשיו?

שיר m

Well-known member
אני: אין סיכוי שחגי הצליח לקשור אותו ככה אלא אם גם הוא חייזר

גם אני: כמובן שהוא חייזר.

שמחה שלא משכו את השקר של החברים יותר מדי. פרק אחד זה די והותר.

YossihNew

Well-known member
זה לא משנה, כשמחליפים זהויות צריך לגרד בצוואר. מינימום מסורת.

וג'יני לא טיימרית, לא מבין בגיורא.

למעלה