למה ככה חזק?
נפרדים מנפאל
אבל למה ככה חזק?
אין ספק שהפרק הזה היה אחד הפרקים היותר רעים בעונה.
הוא ריכז לתוכו משימות אל אנושיות, גם עבור החזקים ביותר בשישיה שנותרה.
אוי למי שבחר במשימת הצומת את משימת הדציבלים.
מי חשב על המשימה? לקחת בן אנוש ולהפוך אותו למוט שמכה בגונג ומפיק ממנו צליל עוצמתי?
קסדה? זה מה שעושה את ההבדל?
הפקת המירוץ, נראה לי שהגזמתם. נראה לי שיש גבול לניסיון לסחוט את קצה גבול כוח הסבל של המתמודדים ומשימת הגונג האנושי ומשימת האבנים היתה חציה של קו אדום.
ועדין, כל הזוגות היו נחושים לעשות את המשימות שעמדו בפניהם וכולם עברו אותם בהצלחה יתרה.
מאכזב מאד שטיה ופיי לא הודחו.
מרגיז לשמוע את טיה [או פיי? הקטנה מבין שתיהן] ממררת בבכי על מר גורלה, על כמה החיים לא האירו אליה פניהם, עד כמה תמיד היתה הכבשה השחורה של כולם.
טוב, די, הבנו, אבל במירוץ למיליון סחטנות רגש לא עובדת והצופים לא מצביעים, אז, חאלאס.
דווקא פיי [או טיה? זאתי עם האפרו הענקי על הראש] היא סבבה. לוקחת את המירוץ בדיוק בפרופורציות הנכונות. היא באה לנצח ועושה כל מה שאפשר, אבל לא נכנסת לפינות של מִסכנוּת, של "אכלו לי, שתו לי".
ממש ממש מקווה שבהדחה הקרובה הן ילכו הביתה.
די, מיצוי.
השלישיה הראשונה אחרי הפרק הזה היא בדיוק השלישיה שקיוויתי.
רק בסדר מעט שונה.
איזה אושר היה לצפות, אחרי כסיסת ציפורניים וירטואלית, שסיד ואיל מגיעים לשטיח שניים.
האחים לבית ממן הגיעו ראשונים, וואלה, הגיע להם והזוג קארין ואריאל הגיעו במקום השלישי.
אין ספק, זו צריכה להיות גם שלישיית הגמר, כאמור, רק בהחלפת המקום השלישי בראשון והכל יהיה מוש'.
מי שהפתיע בפרק הזה הם האחים אוראל וניסים.
הנה, קצת שקט, הקשבה ושיתוף פעולה יכולים להקל מאד על ביצוע המשימות. אמנם משימת מזל רגע לפני נקודת הסיום יכולה לשנות לגמרי את התמונה, מה שאכן כמעט וקרה, ועדין, הם בחמישיה.
הם מקסימים, חביבים וממלאים את המסך בצבעוניות ולכן אני מקווה שיצליחו להגיע לרביעית הגמר ויודחו אחרי טיה ופיי.
וההדחה? וואלה, אחת ההדחות המרגשות בעונה.
טלי וגילי, מי היה מאמין שיגיעו לשלב כל כך מתקדם במירוץ?
ולחשוב שאלמלא שמו לב שהכד המוזהב התנפץ, היו הן אלו שכובשות את השטיח וכנראה ניסים ואוראל היו מודחים.
אז תורן הגיע, והחיבוק של רון שחר היה מרגש וכך גם התגובה של טלי, הקשוחה מבין השתיים, שברגע האמת הזילה דמעה.
איך הן אמרו? שהן מקוות שהן יהוו דוגמא לכל הנשים שיאמינו ביכולות שלהן? אני איתן לגמרי. ממרומי גילי המופלג אני בהחלט שואבת מהן השראה.
טלי וגילי – ניצחתן את העונה, ובגדול, אפילו מהמקום השישי!
עכשיו, צריך לנוח, לאסוף כוחות כי היעד הבא הוא ... שנגחאי.
יש למה לצפות
שבוע מופלא לכולנו