פרק 199 של המנגה

Violettecat

New member
פרק 199 של המנגה ../images/Emo58.gif

יש אני הראשונה שמגיבה! אז ככה,המשפחה של איצ'יגו כאלה חמודים, במיוחד אהבתי את התגובה של איישין,כשהוא קרא לרוקיה "הבת השלישית שלו" . זה היה ממש חמוד, אבל לא חמוד כמו הצורה שבה רנגיקו מתנהגת כמו אחותה הגדולה של אוריהימה. זה היה כזה מקסים לראות את שתיהן מתנהגות כמו אחיות, למרות שעובדת היותה של מאטסומוטו עירומה באותו זמן, הרסה קצת את הרגע המרגש. החיילים של אייזנים מתחילים להיות מעניינים,מסתבר שהם מתכננים לחסל את כל מי שהם מרגישים את העוצמה הרוחנית שלו באזור הזה. מה שאומר שאיצ'יגו,רוקיה,איקאקו,היטסוגאיה,אוריהימה,טאטצוקי,רנג'י ,מאטסומוטו,איישין וכ'ו בצרות גדולות עכשיו, כי מבלי שהם מודעים סכנה חדשה מתקרבת לעברם.

0Onegaineko0

New member
ווה~! נצ'אן הקדימה אותי D=

אהההה!!!! פאן-סרוויס! פאן-סראוויס! רוב הפרק זה רק רנגיקו עירומה! >< מה אפשר לצפות מקובו, ההנטאי הזה! לטושירו אין לאן ללכת? ;O; אני מתערבת שהוא בסוף יגור עם רנגיקו ואוריהימה.

Violettecat

New member
כוונתך לצערו הרב...../images/Emo58.gif

לצערו הרב בסופו של דבר הוא יצטרף אל רנגיקו ואוריהימה. לא נראה לי ששירו צ'אן יהנה מחברה כזו, הן אומנם חתיכות, אבל היטסוגאיה נראה לי מסוג האנשים הזה שרוצה להישאר לבד כדי לחשוב. אוף,קיוויתי שהפרק הזה כבר יראו איך רנג'י מרביץ לאורהארה ,אני יודעת שזו רק השערה,אבל אני בטוחה שכל המפגש הזה ביניהם יהיה מעניין!

מאיפה אתן קוראות ככ"ך מהר?../images/Emo15.gif

יש אתר נסתר? אם כן- ברינג מי! אני מתהההה! חסר ליוצרי האנימה שהם לא מגיעים לקטע הזה!

Hinamori

New member
ראנגיקו ?!../images/Emo58.gif

ערומה ?! אאאא X______________________________X;;;; לאאאאא X____X;;; תגידו כבר מה עם הינאמורי !11 >.>

עכשיו אנחנו בטיקו!

אני יכולה לאיים עלייך עם תמונה של ראנגיקו בעירום מלא, הישר מהמנגה!! ^O^

dark max

New member
היפנים לא כמונו בנוגע לזה

וזה מדובב ע"י אנשים עצמאיים, כך שלא נראה לי שהפרק יצונזר

JeeChan

New member
אם זה בקשר לעירום יש מצב שלא

גם בנארוטו היה פרק פילר ושם הראו את הינאטה עירומה.

זה בסדר

אני אשלח לך את זה במסווה. או פשוט אים בפורום ואת תפתחי בטעות. אני כבר אמצא דרך. :C

למעלה