גם באולימפידה גברים ונשים מתמודדים בנפרד
לא תשים את אלופת העולם בריצה מול אלוף העולם כי היא תפסיד. כנ"ל גם בטניס, כדורגל וכדורסל. גברים חזקים פיזית מנשים.
באחת העונות של האמריקאי (העונה של ג'סטין ודיאנה), השתתפו זוג נמוכי קומה, שהודחו די על ההתחלה. אני בטוחה שהיה להם קשה יותר פיזית מזוגות אחרים, אבל במקרה שלהם, לא חשבתי שצריך לשנות את הכללים עבורם, או עבור זוגות מבוגרים וכולי, אבל כשמדובר בנשים (חמישים אחוז מהאוכלוסיה), מול גברים, ובהבדלי כוחות כל כך מובהקים - זה לא לעיניין לתת משימת דו-קרב כל כך פיזית שמראש נותנת יתרון עצום לגברים.
לי וטל היו זוג בנות חזק, לי בעיקר הייתה אתלטית מאוד וגם טל בחורה חזקה, אבל שים אותן במשימת משיכת חבל מול ציון ואביב, רז ועמית או הצרפתים - והלך עליהן. אפילו השפלנים, לא בדיוק זוג חובב כושר, היו מנצחים אותן, כי מה לעשות, יש להם את מסת הגוף (ולי וטל קטנות קומה וקומפקטיות). יש משימות פיזיות שזוג בנות היה יכול להצליח בהן לא פחות מגברים, שלא מסתכות בעיקר על כוח פיזי ומסת גוף, אלא דורשות סיבולת, אומץ, התמדה ומחשבה, ויש משימות פיזיות שלזוג בנות אין בכלל צ'אנס בהן מול גברים. לו הייתה משימת חבל בעונה של לי וטל, הן היו מוצאות את עצמן מתעכבות ומתעכבות עד שהיו מגיעות בנות אחרות שאותן יכלו לנצח, ממש כמו המוריות. אבל בעונה שעברה משימות הדו קרב היו הוגנות בכל מה שקשור להבדלים בין המינים. אם לא, אני בטוחה שהיינו שומעים ממך קובלנות.
אני לא יודעת עד כמה המוריות חזקות פיזית, אבל הן כן בכושר, הן מהבנות שלא רק עושות מינוי לחדר כושר אלא ממש משתמשות בו, כל מילימטר בגופן מעוצב ומחוטב, הפסנתרנים לעומת זאת, לא ממש טיפוסים של חדר כושר, ובכל זאת הם הביסו אותן, כי מה לעשות, הם שני בנים מול שתי בנות. הלן ורגב הצליחו אומנם להביס זוג בנים, וזה לא היה מובן מאליו, הם חשבו מראש שזה אבוד, אבל היה להם מזל גדול שהבנים התברברו והתפזרו לכל הכיוונים, כשהם מבזבזים את הכוח שלהם, והלן ורגב כבר הבינו את השיטה מאוולין וטוהר. לדוגמנים לעומת זאת, הייתה בעיה מול אבי ויוסי, בגלל מסת הגוף. אבל שוב, אם לא רגב היה שם עם הלן אלא בחורה אחרת, עם כל כמה שהדוגמנים עבדו רע, זה לא היה עוזר.
לגבי טבעונות וכשרות, זו לא מגבלה פיזית אלא מנטלית, ולדעתי אם מלהקים מראש זוג שומר כשרות או טבעוני, צריך לתת להם את האופציה לשמור על עקרונותיהם. משימה שבה חייבים לאכול בשר או טרף ואם לא עושים אותה נפסלים מכל המשחק - לא הוגנת. כן הוגן לתת לזוג משימת בחירה, שאולי תעכב אותם ותשים אותם בעמדת נחיתות מסויימת מול זוגות אחרים, אבל כן תתן להם את האפשרות להשאר במשחק. ההפקה גם יכולה להחליט מראש שהיא לא נותנת אופציה כזו, ושמי ששומר כשרות או טבעונות יקח את זה בחשבון, וזה גם לגיטימי, כל עוד יש שקיפות מראש. זה נכון גם לגבי מגבלות פיזיות. בעונה שעברה אלכס, מזוג הצרפתים, עשה משימה לבדו, כי לג'וזי יש אלרגיה ליוד. לפי חוקי המשחק, אין מצב שרק אחד מבני הזוג יעשה משימה שאינה משימת יחיד, אבל הגמישו את הכללים, כי אי אפשר להרוג את ג'וזי וזה לא הוגן לפסול את הצרפתים. ההפקה יכלה מראש לא ללהק משתתף עם אלרגיה, אבל מכיוון שהוא לוהק, חייבים להתגמש.