פרק 2 סגגגג

Hinamori

New member
ווטף הפרקים הראשונים היו כלכך טובים. ;_;

ושכחתי 80% מהם ווטף X_X; בכלמקרה, ממש נהניתי~! "אין לך שום זכות לס--" "אני מסרב!" XDDDD זה היה טוב. ;; ואוריהימהההה 33333333> ... אני כלכך רוצה לראות כבר את פרק 34. O:

Shankip

New member
אני דווקא זוכרת אותם. 3>

הם באמת ממש טובים... אחרי הפילרים די הפסקתי לראות. X_X (מה די, פשוט הפסקתי ._.) התרגום היה ממש טוב, קצת עילג בכמה מקומות ("אל תנענע את זה סתם ככה!" XDDDDגג), אבל... סה"כ זה משעשע. XD אני אוהבת את הפרקים האלה. ;;
(חוץ מהפרקים עם התוכי של צ'אדו. XD אוכס, זה היה משעמם.) אני מקווה שילדים קטנים לא רואים את זה, זה בטח עושה סיוטים בלילה. ס:

TaIu

New member
למה לא המשכתי לפני שלוש שניםםםםםם

למה אני פוסטמהההה XDD ואני חדשה או משהו, היי. XD;

Snake Bandage

New member
אני אוהבת את הסדרה הזאת. *-*

כשרואים בטלוויזיה במקום ביוטוב אז באמת שמים לב לזה. (ועוד מעט הפרקים יהיו חדשים לי אז בכלל!) יש רגעים בהם אני חושבת שמישהו צריך להשיג למתרגם עורך צמוד, אבל 95% מהזמן אני מפאנגירלת את התרגום אז לא נורא.

Goggle Girl

New member
אשכרה ראיתי קצת היום סג

אוח. 2-3. אחד מהצמדי פרקים האהובים עלי 3> אוריהימה צ'אאאאאאאאאאאאאאאאאן 3>3>3> אוח כמה אני אוהבת אותה ;; (מעניין איך אמא שלי תגיב לפרק XD היא מקליטה @_@;;; ) התרגום באמת טוב למרות שעדיין מוזר לי לראות את זה בעברית XD מצד שני כן צריך לערוך אותו @_@;;;

Noya Nyan

New member
לול XD

אתם עושים לי חשק לראות את הפרקים עוד פעםם. ;;; למרות שעשיתי מרתונים כבר איזה 4 פעמים XD גרר. באלי לראותת. ;; [אבל קודם אני אסיים וואן פיס 3>3> מתישהו XD] גררר. כל מי שפה!@$ תמשיכו לראות בליץ'!%$ תדלגו על הפילרים ותראו מפרק 109 ומעלה, נו. ;; זה טוב ;;; ויש גרימי ואולקי ושינג'י ואראנקר וויזארד. ;;; ניאמ. ;;;

Ikari Shinji

New member
אחחח הימים הטובים של הפתיח אסטריסק... אגב...

הם תרגמו את הפרקים שאנחנו ראינו ונראה מלפני די הרבה זמן, ככה שעורך הם כבר לא יביאו לפרקים שאנחנו רואים... אני מחכה שנראה את די-טכנולייף. זאת הייתה אחת הפתיחות הטובות... קיצר, יהיה בסדר. אני גם מת לראות איך הם יתרגמו את הפתיח רוליג סטאר (למרות שזה יגיע בעוד מיליון שנה ערך. תהרגו אותי, אני YUI פאנבוי...)

Ihavenonick

New member
הזכרונות ../images/Emo13.gif

התרגום הפתיע אותי לטובה
נראה לי שאני אראה מתי שאפשר

Aneduune

New member
אומג פרק טוב. 3>

גמני הספקתי לשכוח חצי ממנו. ם_ם אבל אלה באמת היו פרקים מדהימים וממכרים. 3> רוקיה;;

למעלה