פרק 2 עונה 4!!

פרק 2 עונה 4!!../images/Emo41.gif

אולי אני אברח כבר עכשיו ל-VOD אני לא יכולה לחכות
צפייה נעימה!@ היום מישהי שאני אוהבת תהיה

שקדולה

New member
אני לא מבינה מה הסתומים האלה רוצים מכריסטיאן

טוב אני ישר ידעתי שויקטוריה תנצח הבגד שלה היה הכי טוב אבל באמת שאני לא מבינה מה הם רוצים מכריסטיאן הבגד שלו היה מדהים ! הרבה יותר יפה משל אליסה החולה הזאת שיורקת על הבגדים וקורעת אותם וברור שיותר יפה משל מריון שעף לפי דעתי הוא צריך לנצח בכל משימה , אין עליו ( : המעצב הכי טוב שהיה בפרוייקט מסלול אבר .. הוא בכלל לא ברמה של שאר המעצבים שם וחוץ מזה שהוא חתיך וחמוד אבל זה לא קשור
הוא ודניאל וסוביק הכי טובים שהיו השופטים נראה לי עוד לא מבינים אותו כל כך

למרות שכריסטיאן מעולה,

הוא ממש לא הוכיח את עצמו במשימה הזאת. הבחורה נראית כאילו יצאה מסרט של מלחמת הכוכבים,חסר רק קסדה או משהו. וחבל כי השמלה היתה ממש טובה אולי בחירת הצבעים לא היתה טובה

loligoth

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo31.gif

המראה הכללי שהוא עיצב היה פשוט על הפנים... נורא לא מחמיא השילוב הזה של הג'אקט עם השמלה וגם הצבע של השמלה עשה לי דיי רע.

P i x i e s

New member
שרה ג'סיקה פרקר../images/Emo99.gif

השמלה של ויקטוריה ממש מהממת
בהתחלה נכנסתי לאתר של הסדרה כי לא זכרתי מי ניצח, לא ידעתי מי של מי ואת השמלה של ויקטוריה ממש אהבתי. במיוחד עם המגפונים הקטנים... ממש יפה. פרק נחמד.

shiratel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

loligoth

New member
../images/Emo214.gifשרה כ-זאת מקסימה ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

Topro

New member
אני דווקא ממש אהבתי את של אליסה...

השמלה ישבה מדהים על הגוף, וגם המעילון הקטן הזה היה מקסים. בעיני של ויקטוריה היה קודר מדי ומעט משעמם. אהבתי גם את של רמי וג'יליאן. כריסטיאן חמוד, אבל הפעם באמת הייתה לו נפילה, בעיני. [ביחס לשאר העונה.{אוי, נפלאות היו-טיוב}]

Topro

New member
לא בטוחה זה נחשב ספויילר, אבל סליחה בכל מקרה.

למעלה