פרק 2, עונה 4 - Prophets ans Loss

Freemee

New member
עונה 4 - פרק 2 - Prophets and Lost

אני אהבתי את הפרק הזה! למרות שהוא קצת מוזר זה נחמד לראות איך הם נלחמים נגד האורקל הזה ומעניין עולם שבו דיכאו לכולם את חופש המחשבה והביטוי. אהבתי מאוד את הציטוטים
בסוף ברור שהמדע ינצח
מה שלא הבנתי זה, אחרי שהם גלשו (כביכול לצד האחר) ואז קווין אמר שיש שתי דקות, אז איך זה שהם חוזרים לעולם שבו הם היו? מה זה צריך להיות? ממתי המד זמן מחזיר אותם חזרה לעולם הקודם שהם היו בו? או שאולי הוא הפעיל בכוונה את הטיימר ואז שברו את הרצף של הגלישה? משהו בבקשה תסבירו. היה נחמד שהסגן של האורקל הוא זה שהיה המרגל מבפנים והוא מאוד התאים לתפקיד. העונה ה4 מתחילה כזה טוב אבל לאידע, זה שונה מפעם. זה נראה כבר סדרה שונה אך דומה. לא שזה פחות טוב אבל זה סוג שונה כזה.

Th3onE

New member
איפה היית כמה פרקים אחרונים?

מאז האקסודוס הם קיבלו תטכנולוגיה לעקוב אחרי חורי תולעת ולהכניס קורדינאציות. (הטכנולוגיית עקיבה זה מאז הפרק עם לוגן ?) לפני שנגמר הזמן הוא הכניס תקורדינאציות או משהו אוז בגמר ה2 דקות הם גלשו לשם בחזרה.

RAZCOM

New member
הרחבה בנושא

בפרק אקסודוקס המדען (בעלה של מגי) נתן לטיימר שלהם את היכולת לעקוב אחרי חורי תולעת (ככה הם עקבו אחרי ריקמן) ולזכור ולהכניס קורדינאציות של יקומים מקבילים. כך שלאחר שהם גלשו קווין שלף מן הזיכרון של הטיימר את הקורדנציות וכיוון את הטיימר במקום לגלישה אקראית לגלישה לעולם שהם היו בו והם יוכלו לחזור לשם ברגע שהספירה של הטיימר תיגמר (כי הרי בזמן הם לא יכולים לשלוט).

Lord VoIdemort

New member
נו באמת

במאים דפוקים. כמה ימים אחרי שהפרופסור מת הם עדיין היו באבל ובכו, עכשיו, כשוויד נאנסת שוב ושוב על ידי קרומגס, הם אפילו מרשים לעצמם לצחקק על זה. :\ ד"א, שמתם לב כמה ש"מגי" נשמע כמו השם הנקבי ל"מגס"? ><

kevin198

New member
משהו לא מובן לי

מדוע לא לגלוש ישר לעולם של קולין מדוע הפרק הזה? הרי כבר יש לו את הקוארדינטות של קולין אז קדימה למשימה לא מובן לי למה הכניסו את הפרק הזה בלי הסבר מדוע הם לא גלשו קודם לעולמו של קולין.

RAZCOM

New member
היה לזה הסבר..

בתחלית הפרק קווין אומר שהוא נתקל בקשיים כאשר ניסה להכניס את הקורדינאצינות של אחיו לטיימר, ולכן הם צריכים לחפש בעולמות שהם גולשים אליהם משהו שיעזור לו לבצע זואת..

גלבטרון

New member
כל כך הרבה פוטנציאל מבוזבז

הפרק הזה היה נחמד אבל לא משהו מיוחד. העלילה אגב של הפרק הזה מבוססת על תסריט/רעיון ישן של יוצר הסידרה, טרייסי טורמ'ה (ב-1996 אותו תסריט נחשב כלא ניתן לביצוע ולכן נעשה מימנו קומיקס במקום). הפרק הזה שאכן שאב את העלילה מאותו תסריט/רעיון אך הוא הוציא מימנו הרבה מאוד על מנת שהוא יהיה מתאים לצפיה בטלויזיה והדבר רק פגע בסיפור. שלא תבינו אותי לא נכון, עונה 4 היא עונה דיי טובה (יותר טובה מעונה 3 זה בטוח) רק הפרק הזה לא היה משהו (דבר שלא מנע מימנו להיות הפרק הרגיל הכי נצפה באותה עת בערוץ, מבחינת רייטינג). הפרק גם כלל מחווה קטנה ונחמדה לפרופסור (כאשר סמסון קורא לקוויין פרופסור קוויין ורמי מחליפים מבט ביניהם) - רגע מאוד יפה המראה כי קוויין באמת הפך מתלמיד למורה ולמנהיג החדש של הצוות. מגי לעומת זאת בכלל לא מתנהגת כמישהי שכל חייה גדלה בבית עם אוירה צבאית, כטיסת וחיילת מארינס לשעבר - פשוט נורא (חלק מזה לדעתי נובע מיכולות המשחק הנמוכות שלה ולא רק באשמת הכותבים). למי שבאמת רוצה לדעת כיצד הפרק הזה היה צריך להראות, אני מצרף את הקומיקס שהיה מבוסס על אותו תסריט/רעיון - תקראו ותיווכחו בהבדל בעצמכם.

Burger4

New member
גלבטרון, כנס בבקשה

חוץ מ4 הקומיקס: armada 1/2 ultimatum 1/2 יש לך עוד ? תודה

גלבטרון

New member
כן

יש לי את כולם. וכמו ש-GrandPrix2OO7 ניתן למצוא את כולם באתר EarthPrime. אגב, מה דעתך עליהם? אהבת את אולטימטום? איך הוא מול הפרק שהיה מבוסס עליו?

Burger4

New member
עוד לא יצא לי לקרוא אותם

אני שמרתי את כולם. אני קצת בדיכאון בתקופה הזאת אבל אני אקרא אותם בקרוב כדי לראות באמת מה ההבדל. תודה

CoolBoy 17

New member
../images/Emo3.gif

לא אמרתי שלא אהבתי...פשוט בין הפרקים האחרונים של העונה השלישית וההמשך של העונה הרביעית הוא יחסית חלש

למעלה