פרק 20- איזה פרק...!

פרק 20- איזה פרק...!

וואו..זה היה פרק מועלה. נשארתי כל הפרק עם העניים צמודות למסך. רציתי לבכות בשביל אלנה..מבכנה..ואז בסוף גם ג'נה..זה כמו מכה שניה לריק..מסכן:( ודיימון? פאק טיילור נשך אותוXD אנלא יכולה להפסיק להזכר במה שקרה לרוז. ישלי הרגשה שהפרק הבא..ואייייי

TwilightFan

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובפנים! OMG איזה פרק!!!!!!

וואוווווו פרק מדהים!!!!! איזה מ-ת-ח!!! מה יהיה עם דיימון?? אני לא מאמינה שטיילר נשך אותו
וג'נה ערפדית???? אני לא מאמינה!!!!!! ומה יהיה עם אלנה? וההקרבה? וקרוליין?? קיצור אני חצי מתה יאללה שיגיע יום שישי הבא!!!

noam239

New member
../images/Emo58.gifאימלה איזה פרק אדיר!!!!

וואוו פשוט כל הפרק הייתי צמודה למסך מרוב שהייתי שקועה הפרק נגמר כל כך מהר.. אני לא מאמינה שטיילר נשך את דיימון!! מסכן!!
כייף שטיילר חזר אני ממש אוהבת אותו!
אני לא מבינה אייך סטפן נתן לאלנה ללכת עם קלאוס אם דיימון היה שם הוא היה מוכן למות בשבילה את זה ממש לא הבנתי.. וג'נה ערפדה??!?! פאק זאת הייתה הפתעה!! מעניין מה יקרה עכשיו אימלה כל כך הרבה דברים לא פתורים אני לא יודעת אייך אני יחיזק עד יום שישי הבא זה נראה רחוק!!!!

00נטע00

New member
אימלההההה איזה פרקק!!!../images/Emo58.gif

איך לעזעזל הם הולכים לפתור את כל הבעיות בשתי פרקים..? אימלהה דימון ימות???? ואלנה הייתה כזאת מתוקה כשהיא סיפרה לסטפן איך היא מרגישה...אווף איך נחכה ככה עוד שבוע??? מה אתם אומרים היא ודיימון יחליפו תפקידים?הוא יהפך לאנושי והיא לערפדית?..
כיף שטיילר חזר,ומאט סוףסוף קיבל שכל..דיי אני לא רוצה שדימון ימות..!!! אוופפ איזה פרק..

noam239

New member
שמועה חזקה ברשת..../images/Emo58.gif

קראתי שיש שמועות חזקות לגבי סוף העונה שאלנה הולכת להיפרד מסטפן ואז תיהיה אם דיימון.. אי אפשר לדעת אם זה באמת יהיה אבל אלו השמועות שרצות..

mikej007

New member
סופסוף!!../images/Emo58.gif

בינינו, כמה שדיימון טועה לפחות הוא עושה משהו בשבילה לא כמו סטפן הצנון שמוביל אותה כמו כבש לשחיטה...

אוי ואבוי....../images/Emo58.gif

איך הכל הסתבך בשניה!!! אלנה תהפוך לערפדית, ג'נה תהפוך לערפדית, דיימון עומד למות.... אוף כל כך לא רציתי שהעלילה תהיה ככה! ממש לא רציתי את ג'נה ערפדית.. למה הוא לא לקח סתם מישהו מהרחוב?! מסכן אלאריק
מסכנה אלנה
מסכנים כולם!!! אני מקווה שיהיה סוף טוב לכל הדבר הזה...

SharoNofit

New member
כרגיל אהבתי את הפרק

המעשה של דיימון שנתן לאלנה את הדם היא מפתיע וטיפשי מצדו ואלנה לגמרי צודקת בהסבר שלה לסטפן למה היא לא רוצה להיות ערפדית... אני מתה על קתריןןןן לא מובן את מי קרוליין אוהבת יותר טיילור או מאט חח אבל אהבתי שסופסוף מאט עבר צד ותומך בקרוליין השריף מתכננת לעשות משו... נראה אם משהו מאיים טיילור חזר חתיך מתמיד! ג'נה בשינוי לערפדית... תכלס זה חוצפה מקלאוס כי הרי אלנה הסכימה להכל כי לא רצתה שאף אחד יפגע והנה... המתח לפרק הבא: מי ימות ואיך יצילו ת'מצב חח חולה על הסדרה הזאת

mikej007

New member
אחרי צפיה בפרק../images/Emo58.gif

אז ככה פרק קשה ומרתק מיוחד, כמה תהיות:
האם אפשר לדפוק את הדמות של דיימון עוד קצת??? קודם כול מה שהוא מנסה לעשות כדי להציל את אלנה לא הולך וההיילייט הוא מקבל נשיכה קטלנית מזאב בטעות...אני לא מאמינה שהוא באמת ימות הוא מחזיק את כול הסדרה, מעניין איך הם יצאו מהתסבוכת הזאת..
לא ריחמתן קצת על סטפן אחרי שאלנה יבבה לו שהיא מעולם לא תיכננה להפוך לערפדית והיא צריכה להתחתן ולהביא ילדים (כמובן לא איתו) בעוד הוא אוהב אותה ולדעתי היה בטוח שבאיזשהוא שלב היא תשתנה בשבילו?? מעליב..
קלאוס הזה ממש חכם בנוסף על היותו חתיך, אני מקווה שיחסלו אותו מהר..חחח

אומג../images/Emo58.gif

דיימון עומד למות?!?!?!?!? וואו איזה פרק מעולה!!!!!!!!!! אני ממש אוהבת את קתרין וקרולין ושונאת את אלנה.היא מעצבנת בטירוף! ומעניין מה יקרה עם דיימון,אני יבכה אם הוא ימות)':

noam239

New member
../images/Emo58.gif+מוסיפה...

אני חייבת לציין שממש אהבתי את הקטע המדהים בין אלנה לסטפן בפרק שהיא בכתה לו שהיא לא רוצה להיות ערפדה ואף פעם לא רצתה.. עבר הרבה זמן מאז שבאמת אהבתי קטע בניהים הם ממש ריגוש אותי.. מסכן סטפן שהוא יודע שאלנה לא רוצה להיות איתו לנצח ואם זה היה הוא הוא היה עושה זאת בשבילה אבל גם די רחמתי על אלנה בקיצור ממש קטע מרגש בניהים לייק!!

Shiri from the block

Active member
אוףףף../images/Emo58.gif ממש עצוב לי על ג'נה!! ../images/Emo4.gif מסכנה!! לא מגיע לה להיות ערפדית! (לא שזה מגיע למישהו..) אז או שהיא תחיה כערפדית או שהיא תמות, שניהם מעפנים!! ובאמת לא בסדר מצד קלאוס שהוא עשה את זה! אלנה עשתה כל מה שהוא רוצה! ובהקשר אחר, טיילררררר!! התגעגעתי אליו :) בהחלט נראה טוב! ומאט החמודי, שמחה שהוא סוף סוף בחר צד!../images/Emo23.gif וזה היה ברור גם לסטפן שאלנה לא תרצה להיות ערפדה.. זה לא משהו שבא כל כך בקלות.. הכי מובן בעולם למה היא לא רוצה ואני בטוחה שגם סטפן ידע את זה..

Shiri from the block

Active member
וחצי השערה + ספוילר לספרים ../images/Emo58.gif לדעתי דיימון באמת ימות, ולפי כל הספוילרים שמסתובבים לאחרונה ברשת, הוא אכן יחזור בעונה הבאה כבן אנוש.. הרי אי אפשר לברוח מנשיכה של איש זאב, הוא בטוח ימות.. אמרו שאין לזה מרפא נכון? והרי לא יהרגו אותו לגמרי, אז בטח זה ילך לפי הספר, הוא ימות ויחזור כבן אנוש עד שיהפכו אותו שוב לערפד.. דווקא יהיה מעניין לראות את כל זה ../images/Emo13.gif

שאלה קטנה ../images/Emo58.gif

לא הבנתי למה דיימון נתן לקת'רין וורבנה... כדי שהיא תוכל לספר לו מה התוכניות של קלאוס? =/

SharoNofit

New member
אממ

גם כי אכפת לו ממנה, וגם כי היא ככה עוזרת לו כמו שהוא אמר "אני יבוא לגבות את הטובה הזאת" והנה בפרק הזה הוא בא...

nofar119

New member
דליינה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יואווו כשדיימון אמר לאלינה שהוא לא יכול להפסיד אותה נמסתיייייי
אין אני פשוט מאוהבת בווו הוא מושלםםםם
אני מתה שהוא ואלנה יהיו ביחד כל פעם שאני רואה אותם ביחד אני מחייכת
ובקשר לפרק הבא אני מקווהה שמי שימות תהיה השריף כי היא במילא לא קשורה לכלום... ואם דיימון ימות אני אבכההההה

../images/Emo58.gif מעליי ואצלי

כן גם אני אהבתי את החלק הזה
חבל שלא כתבת את זה בהודעה על פרק 20...

SharoNofit

New member
אבל זה היה כ"כ טיפשי ואגואיסטי מצדו

קשה להאמין שאלנה תסלח לו

00נטע00

New member
הוא כזה אידיוטט!!

הוא כל הזמן אומר שסטפן מנסה להיות גיבור אבל הוא בעצמו כל הזמן משחק אותה גיבור ותראו מה קרה.. אלנה צכה להיות עם סטפן..!!אין כמו סטפן,הוא באמת אוהב אותה והוא היה כזה מסכן כשקלאוס לקח אותה,איך שהוא התנהג כשקלאוס לקח אותה רק מוכיח כמה הוא אוהב אותה באמת,הרי כבר ראינו אלפיי פעמים שהוא מוכן להקריב תחיים שלו בשבילה..ונראה לי לראות אותה ככה נלקחת זה פי אלףף קשה..!! דיימון צריך להיות עם בוני..למרות שהיא וג'רמי חמודים ביחד..אולי אחרי הפרק הבא זאת כבר לא תהיה בעיה..מי יודע..

למעלה