פרק 202

Violettecat

New member
פרק 202 ../images/Emo58.gif

פרק טוב, פחות נהדר מהקודם, אבל לא רע. המודו סול של רוקיה מחטיפה מכות לאיצ'יגו ומתעללת בו,אבל בין לבין היא מידעת אותו לגבי כך שרוקיה חזקה והזאנפאקוטו של רוקיה הוא אחד מהיפים ביותר והמיוחדים ביותר בסול סוסייטי. כמו כן היא הסבירה משהו לאיצ'יגו שיכול להיות שפירשתי לא נכון, אבל אם אני לא טועה, היא טענה שרוקיה אף פעם לא הפכה לseated officer בגלל שביאקויה לא רצה שהיא תיפגע ודאג לכך שהיא לא תצא למשימות מסוכנות. רוקיה מחסלת את הארנקארו בשנייה, אבל הוא לא היה כזה חזק ככה שזה לא משנה... בינתיים אסאנו קון נקלע לקרב בין איקאקו יומיצ'יקה והארנקארו שנגדם,איקאקו עושה מעין עיסקה כזו עם אסאנו ,הוא ויומיצ'יקה יגנו על אסאנו מפני האראנקרו ובתמורה הוא ייתן להם מקום לישון בו. סוף סוף מתברר לנו למה השיניגאמים תמיד מכריזים על השם שלהם כשהם מתחילים קרב, ואיקאקו מעמיד את האראנקארו הטורד על מקומו ומודיע לו רשמית שהוא יחסל אותו. יא !!!!!!! אני מתה על החברה של פלוגה 11 !!!!!! הם כאלה אפלים וקשוחים, זה גם נחמד שהם קוראים לעצמם Zaraki's division ולא 11 division בינתיים הראו רק מספר מצומצם של אראנקארו וקרבות נגדם, עקרונית אני מקווה שבפרק הבא יראו את הקרב של רנג'י נגד האראנקארו שנגדו,כבר שני פרקים שאין את רנג'י וזה די מבאס.....

Neon taichou

New member
-משיכה באף- מישהו יכול להגיד לי

למה בליץ' פורטל מסרב לעבוד לי?! T____T

MichelleLev

New member
גם לי זה ככה..

אבל יש ימים שזה עובד.. פעם בשבוע משהו כזה אז הורדתי איזה 11 פרקים .. תבדקי בכל יום אם זה עובד לך או לא D=

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif

אייזן השתמש בהוגיוקו כדי לקחת הולואים להפוך אותם להולושיניגמים, להם קוראים ארנקארו.

Violettecat

New member
תמונות ^^ ../images/Emo58.gif מ 202

הסיבה שבגללה רוקיה היא לא סגנית בפלוגה 13, מוסברת על ידי המודו סול

Violettecat

New member
*מדביקה עלייך מדבקת נודניקית רשמית*

הפורום הזה זה לא מקום להתווכח בו על "האם לקרוא מנגה על המחשב או לא", נאקורי !

Jifannit

New member
את האנשה הכוסע שציירה-

-והתלהבתי מהציורים שלה? D: בעצם. נראה לי שכולם התלהבו. O.O;

אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו

[בהנחה שיש לו את האפשרות בכלל] לקנות את כל הווליומים.

בתפוז קיימת מערכת נפלאה

שפותחת אפשרויות רבות לפרטיות ואינטימיות. המסרים!

למעלה