פרק 208

axnholic

New member
פרק 208

תגידו, רק לי נדפק תפוז בשעה האחרונה? התקציר: שם הפרק: "My Life is a Soap Opera" כאשר מייק מתחיל לצאת עם ליסה, תסריטאית בשביל אופרת סבון, הוא מתחיל לראות את חייהם מופיעים באופרת הסבון המצליחה. בנתיים, סטיוארט בטעות "מוצא מהארון" ומגלה שחייו הרומנטיים משתפרים כשאישה חושבת שהוא הומו.

omer landau

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הציון 4 כי החלטתי עכשיו שלא כל פרק יקבל כל כך מהר את הציון חמש אבל היה פרק ענקקקק ---------------------------------------------- מייק: "לא נעים לי להיות הבחור הרע" סטוארט: "התוכנית מבוטלת" מייק:"סטייסי---קוד אדום" סטייסי: "צא מהמשרד" הפרידה באמצעות התסריט ואיי זה היה רעיון ענקקקק אבל בעוד סדרות ראיתי שהם עשו את הרעיון של תוכנית בתוך תוכנית ושדמות משחקת את עצמה בתוכנית שבתוך התוכנית אהבתי את הקטע שאמרו שסטוארט גיי והוא ניצל את זה כדי להשיג דייטים—גם את זה ראיתי בעוד כמה סדרות נראה לי במשפחת בנדי..... זה מצחיק שהם ראו שמרביצים לפול בטלוויזיה ובעצם זה רק כמה חדרים ליד

שלמונזה

New member
לא ראיתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

ונורא רציתי לראות את הפרק של היום כי אני מתה על אופרת סבון, אבל האמממ בערוץ 24 היה קוטנר בכפר והיה קטעים מההופעה של משינה שהייתי בה אתמול... אז משינה ניצחה
אז ראיתי רק איזה 10 דק' של תחילת הפרק והיה נורא משעשע!

s h i r k u s h

New member
לא ראיתי ../images/Emo10.gif

אוף, סילקו אותי מהחדר לטובת אחותי ובעלה שהגיעו מהארץ, ובסלון הטלויזיה גם תפוסה בערב כך שלא יכלתי לראות
שלא תבינו לא נכון, שמחה שהם הגיעו לארץ לביקור והתגעגעתי אליהם נורא, אבל עד שחוזרת מהצבא, חייבת קצת את הטלויזיה שלי והחדר שלי...

למעלה