פרק 209
-השרשור הרשמי

michalushK

New member
../images/Emo28.gifCroatoan - 2x09../images/Emo28.gif

צריך לעשות בפורום הזה סדר , כמו פעם ~מתנדבת~ אני מתנדבת לפתוח כל שבוע שרשור מסודר של הפרק השבועי
[ולמנהלות , אם אפשר לשרשר לכאן את ההודעות על פרק 209] תקציר הפרק:
Sam has a vision of Dean shooting a defenseless man, and they go to the town of River Grove, where they find the townspeople have been possessed by a virus that makes them violent.​
ציטוטים:
Duane: You were gonna shoot me! Dean: You don't shut your pie hole, I still might. (edit) Man at Barricade: Say, why don't you get out of the car and we'll talk a little? Dean: Well, you are a handsome devil but I don't swing that way. Sorry! (edit) Dean: I just think we ought to go to the Grand Canyon. Sam: What? Dean: Yeah, you know, all this driving back and forth cross country, you know, I've never been the Grand Canyon. We could go to TJ, or Hollywood...see if one of us can bang Lindsay Lohan. (edit) Sam: This is the dumbest thing you’ve ever done. Dean: I don’t know about that. Remember that waitress in Tampa? Brrr.... (edit) Sarge: My neighbor, Mr. Rogers… Dean: You’ve got a neighbor named Mr. Rogers? Sarge: Not anymore. (edit) Sam: Didn't you pay attention to anything in school? Dean: Sure I did. The shot heard 'round the world, how bills get passed.... Sam: That wasn't school, Dean. That was Schoolhouse Rock! Dean: Whatever. (edit)​
חוות דעת על הפרק יתקבלו בברכה

michalushK

New member
ציטוטים - מתוקן../images/Emo28.gif

Duane: You were gonna shoot me! Dean: You don't shut your pie hole, I still might. Man at Barricade: Say, why don't you get out of the car and we'll talk a little? Dean: Well, you are a handsome devil but I don't swing that way. Sorry! Dean: I just think we ought to go to the Grand Canyon. Sam: What? Dean: Yeah, you know, all this driving back and forth cross country, you know, I've never been the Grand Canyon. We could go to TJ, or Hollywood...see if one of us can bang Lindsay Lohan. Sam: This is the dumbest thing you’ve ever done. Dean: I don’t know about that. Remember that waitress in Tampa? Brrr.... Sarge: My neighbor, Mr. Rogers… Dean: You’ve got a neighbor named Mr. Rogers? Sarge: Not anymore. Sam: Didn't you pay attention to anything in school? Dean: Sure I did. The shot heard 'round the world, how bills get passed.... Sam: That wasn't school, Dean. That was Schoolhouse Rock! Dean: Whatever.​

dance13

New member
ח"ח!../images/Emo24.gif

איזה השקעה! אני יכתוב את תגובתי אחרי מבט מעמיק בפרק|מנסה להשמע חכמה|

darklighter

New member
פרק 209../images/Emo58.gif-השרשור הרשמי../images/Emo70.gif

תודה למיכל (אני מנחשת שזה השם כי אין לי כוח לכתוב את הכינוי) על פתיחת השרשור המסודר
אני מבקשת לא לשכוח לסמן
בנושא ההודעה ולא לכתוב ספוילרים בכותרת אלא רק בתוכן
אגב הפרק ירד לי בדיוק הרגע אז אחרי שאני אסיים לשרשר אני אלך לראות

darklighter

New member
דעתי על פרק 209../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

סוף סוף הסידרה חזרה לעצמה
פרק מעולה, מבויים טוב, מעניין, מלא בטוויסטים וברגעים מותחים. אני לא מבינה איך דין יכל לירות בכל כך הרבה אנשים ולצאת מזה במכושפות כבר מזמן הוא היה נשפט ודריל לא היה עוזר לו והקלינרס היו נאלצים לנקות הכלXD אבל ברצינות- הייתה לי הרגשה מההתחלה שהוא היה צריך לירות באיש ההוא שסם ראה בחיזיון ראו עליו שהוא מפוקפק כזה ומשחק אותה תמים בניגוד לתמימים האחרים שנפגעו מהוירוס... יו ואהבתי איך שדין התחיל להגן על סם שאנשים רצו לירות בו נראה לי באיזשהו מקום הוא ידע שסם לא יושפע מהוירוס בגלל מה שאבא שלו אמר לו... טוב הוא גם לא רצה שיהרגו את המשפחה היחידה שיש לו וזה... אז הפרק היה טוב מותח ועבר לי מהר- אבל- ויש אבל גדול- הסוףףףףףףף- הם ממש אבל ממש לא היו צריכים למתוח את זה לעוד פרק למרות שזה יצא להם אחלה קליף האנגר ואנשים ירוצו לראות את 210... אנחנו מחכים כבר מ201 לשמוע מה אבא של דין אמר לו ובינתיים מרחו סתם פרקים ממוצעים מינוס... אני מקווה מאוד שב-210 יגלו את זה ולא ידפקו עוד פרק מרוח אלא יהיה פרק ששוה את הזמן שמחכים (כמו שזה היה אחרי ההפסקה של שבועיים). מי שקרא את כל זה אני סוגדת לו.

קראתי!!! ../images/Emo6.gif

לא מסכימה איתך בזה שהפרקים הקודמים היו ממוצעים מינוס...דווקא היו פרקים טובים ברובם... ואכן לא היו צריכים למשוך את זה לפרק הבא..
אבל סבבה ימשוך יותר צופים... דרך אגב פיפל, מישהו מתעדכן במצב הרייטינג של SN בCW? אני רוצה לדעת אם היא מוצלחת לפחות יותר ממה שVM

darklighter

New member
ראיתי בטבלת רייטינג מסויימת../images/Emo190.gif

שSN רק מקום 117 או משהו כזה
אבל יכול להיות שזה בשבוע שלא היה פרק והיה ש.ח... הבעיה היא עם האמריקאים שמורידים את הסידרה וזה פוגע ברייטינג... ראיתי סקר על איזה סדרות מורידים בפורום של אתר הורדה כלשהו וכמעט כולם רשמו supernatural!!!!!!!

SN במצב ממש קשה..../images/Emo182.gif

אני לא מבינה על מה CW חשבו כשהם שמו את SN מול CSI והאנטומיה של גריי שמקבלות 20 מליון כל שבוע....ועכשיו גם האו.סי חזרה וFOX שמו אותה באותה משבצת של SN אז יש פחות צופים... אבל לפי מה שאני הבנתי, הרבה מאוד אנשעם שם אוהבים את על טבעי ומורידים אותה וכאלה...הם פשוט מעדיפים לראות את האנטומיה\CSI בימי חמישי

darklighter

New member
כן האנטומיה CSI וOC זה תחרות קשה

אם CW רוצים להעלות את הרייטינג הם חייבים דחוף לשנות שיבוץ!!!! כי אנשים יעדיפו לראות אנטומיה/CSI כי SN יש גם ככה ביוטיוב... מקווה שSN תצליח לשרוד עונה שלמה של 22...הם נורא אכזריים שם בארה"ב

michalushK

New member
להלהלה../images/Emo28.gif

טוב שהם חזרו
אבל פרק קצת מסכן כזה.. איפה כל הרדיפות? החיפושים? ה..לאיודעת P: סתם כולם נדבקו ואז נעלמו , רציתי קצת הרג קצת אקשן XD עהאעה תסריטאים מסריחים!!! מושכים את מה שג'ון אמר לדיןןן >< מישו יודע אם הולכת להיות עכשיו הפסקה ענקית בעל טבעי [חוזרים בינואר?] כי אמרו לי אבל אנלא בטוחה :/

michalushK

New member
והיה הרג ואקשן../images/Emo28.gif

אבל לא מהסוג שאני רוצה
ד"א עדי [darklighter] קראתי את התגובה שלך , סוגדת לי?

darklighter

New member
ברור שאני אסגוד../images/Emo190.gif

אבל אני אסגוד עוד יותר אם תסמני
(כן אני יודעת שזה מקלקל את האייקון מאומץ וזה אבל עדיין...

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ובתגובה הזאת../images/Emo190.gif

וגם אני התעצבנתי על התסריטאים שמשכו את מה שג'ון אמר לדין... וחסר להם שהם לא ימשיכו מאותה נקודה ויתפזרו לכיוונים אחרים... בכלל כל העונה הזאת בלאגן גם את הסיפור עם אלן וג'ו לא סגרו...

darklighter

New member
ח"ח../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

לא קוראת... אחרי שאני אראה אני אקרא ואולי אתרגם את התקציר אם יהיה לי כוח...

למעלה