לגבי יתר המתמודדים
טל הביאה נאמבר מעולה ואיכותי ביותר ואפשר בהחלט להגיד שעשתה כבוד לשיר של הביטלס.

כרגע טל ואנה תופשות פער על פני יתר המתמודדים ואני מקווה ששתיהן יגיעו לחלק השני של הגמר הטופ2.

הביצוע החביב השלישי בתוכנית היה דווקא של קלוז אפ שהיה די יפה אפילו יחסית אליהם.

הביצוע הרביעי שייך ליוסי שיטרית. בחירת שיר לא מתאימה ליוסי(בחירה לא נכונה שמועצמת עקב היות המקור שיר די יפה) אפילו חששתי שהוא יגיע לבוטום טו אבל עדיין הטונים היפהפיים שלו עושים את העבודה בגבוהים ובכל זאת זה די ממכר. אבל בד בבד זה גם מרגיז כי שירים אחרים יכולים להוציא מיוסי נאמברים פיצוץ. עבודה לא נכונה של עברי עם יוסי.

הביצוע החמישי היה הנאמבר המרגש של אלמוג שגם בשיר ההדחה הביא ביצוע נחמד לשיר המעולה של דודו טסה.

הביצוע השישי היה של דודו איבגי שהשתפר למדי יחסית ללייבים הקודמים אבל עדיין זה רחוק מאוד מביצוע מקצועי. כנ"ל בשיר ההדחה. הטונים שלו נעימים וכיפיים אבל לא יודע זה לא מתחבר לי.

הביצוע השביעי של עידו ועטרה היה בשבילי אכזבה יחסית אליהם עצמם אולי הביצוע הכי גרוע שלהם מאז חיברו אותם. עידו הוא הקול המרגש של הצמד ובנסיבות אחרות הוא היה בקלות מגיע לנבחרת הבנים. הקול שלו לא פחות מרגש מהקול של יוסי. ושיגעו אותם בביקורות הקודמות עד כדי כך שעידו הקטין את עצמו בנאמבר הזה כך שלא אהבתי את התוצאה. הקול של עטרה בשירים שלהם צריך להיות בין זמרת ליווי לבין החלק השני של הצמד. ועדיין למרות הכל החיבור שלהם הרבה יותר טוב מהחיבור של פיוז'ן שנה שעברה.

הביצוע של דניאל לא התחברתי. היה נחמד אבל ככה חפיף. לא משהו שמרשים ווקאלית.
עד שהתחלתי להתחבר בשני הנאמברים הקודמים היא שוב שקעה בעיני. עדיין מרגיש שהכי יוציא אותה איקסית זה שירים בעברית ופחות שירי ביונסה ונגזרותיה.

לסיכום הביצועים שאהבתי הפרק:
1. אנה
2. טל
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. קלוז אפ
4. יוסי
5. אלמוג בשיר ההדחה

מנטור מצטיין: שירי.
וגם תודה לה על שגילתה לי כוחה את אנה בז'אנר הכי אהוב עלי(מטאל אופראי).