פרק 210

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
אני ב92% עוד כמה דקות אני מסיים!!!!

אני אצפה מחר בצהריםם..אין לי כוח להסתכל אני מת מעייפות..

Rachel47

New member
אוקייי...עצבים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

עוד לא הוריד לי את 9

lihi love jesse

New member
בקשה מיוחדת

מישהו יכול להיכנס לאי....מי....ול כדי שיהיה לי מאיפה להוריד את הפרק

STA1

New member
../images/Emo58.gifפרק ממש טוב!!

אז ככה : התחלה מאוד יפה ומצחיקה..בעיקר שג'וני נפל מהקייטבורד ושהוא נסע עליו אז הוא כאילו רקד ריקודי בטן..חח..זה היה קורע!!1 פרק ממש נחמד וגם האיש האנגלי הזה שאווה נסעה איתו לבית הקברות לאישתו (?) ושאריקה שפכה על בריידן את הקולה זה היה מצחיקק.. והאישה הזאת שאני לא הבנתי איך קוראים לה אז אני ידעתי שיקרה משהו בינה לבין ג'יי.. אבל פרק ממש נחמד..

מיטל101

New member
../images/Emo58.gifיש...ראיתי../images/Emo58.gif

טוב,בקצרה: זה היה ממש ממש עצוב שמונה מתה...אהבתי אותה...היא היתה ממש חמודה.. לפחות היא הורישה את המסעדה לג'וני. חבל מאוד שאווה וג'וני לא היו בסוף ביחד... בריידן-אין מה להגיד הוא פצצה הבנאדם..ואני מאוד שמחה שהוא השלים עם ג'יי והכל טוב ויפה... ממש חבל לי על קמרון...הוא כזה מתוק אבל הוא התייחס לניקי ממש מזעזע...אבל אני מבינה אותו...חתיכת סימן אבא שלו השאיר... ודאריק-אני יותר אוהבת אותו עכשיו..הוא הפסיק להיות היד הקטן והמעצבן.. מה שלא אהבתי בפרק זה שכל אחד היה עם העיסוקים שלו ולא היה זמן שכל המשפוחה יחד. וגם לא הבנתי למה לעזאזל אווה היתה צריכה שוב לנסוע?למה זה טוב? סה"כ פרק נחמד מאוד...

נופר 247

New member
ראיתי...../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

אוקי... טוב לדעת שגם אווה לא אוהבת את השער של דאריק... ג'יי-סוף סוף הוא מתקדם הוא ממש חמוד בפרק הזה עם איך קוראים לה האימא הזאת..וברידן..(אוח ג'סי
) פויה הוא היה ממש מגעיל בפרק הזה! איך הוא ירד על אריקה ואיזה זונות החברים שלו בסוף שהם נתנו לו לשלם על הארוחה ...אבל גם לא חסר ...(נכון זה ג'סי אבל) כל הכבוד לאריקה ששפכה עליו את הקולה!!! לא יצאה חייבת!! החברים שלו מדרדרים אותו...(פרק אחד הוא חמוד פרק שני הוא מניאק) אבל גם הם יפים מאוד. עכשיו ניקי..ניקי פשוט קרעה אותי בחלק שהיא הייתה שיכורה ובכלל בכל הפרק..אבל יפה בסוף שהיא קרעה את השיר..לא יודעת היא דיברה בשיר על אוה וג'וני. אגב אווה וג'וני חמודים לאללה..משהו צריך להתקדם שם כבר..משכו את זה יותר מדי... בסה"כ פרק מהמם...אם לתת לו ציון אז9 וחצי..

lihi love jesse

New member
ראיתי ביום שישי!!! מהמם!!!

אבל איזה חרא "החברים" החדשים של בריידן!!! זונות...מנצלים אותו...!!!

למעלה