פרק 213

פרק 213 ../images/Emo58.gif

אין כרגע מה לומר. לאמא אין כוח לאמץ את העיניים. בכל מקרה...כן. יצא פרק 213 עם תירגום, אפילו. וגם היה גין!~ ^_^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif

טוסן כל כך סמא על גרימג'ו. ועכשיו גרימג'ו מזכיר קוקאקו כי אין לו יד. >:

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif גין !

אני ממש מתחילה לחשוב שהוא חמוד >: דיי להסתכל עליי ככה >: אר. טוסן לא סמא על גרימג'ווווו TT_________TT גרימג'וו/אולקיורה !!111 כןכןכןכןכןכן. <: איפה ההיטסו שלנו. אנחנו רוצים אותו, ועדיף שהוא יחשוב על הינאמורי באנגסטיות !!111 >:

Violettecat

New member
פרק יפה ומעניין!!!!!

המבט שהיה לאיצ'יגו על הפנים כשהוא הביט ברוקיה הפצועה, והמבט העצוב והמיואש של אוריהימה היו ממש קטעים חזקים. וואו אייזן ממש קשוח ואפל......... טוסן וגין שולטים , גין במיוחד ! אני מתה שתהיה כבר סאגה שתסביר עליו קצת יותר. אהבתי את הפרק הזה מאוד, הוא היה מותח ועם בשורות לעתיד.

Goggle Girl

New member
כמו באנימה, שבוע

לכן האנימה משיגה את המנגה, כי הן יוצאות באותו הקצב אבל פרק באנימה שווה ערך לשלושה ואפילו יותר פרקי מנגה

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

פרק יפה ^^ אני מטומטמת, עשיתי מרתון וכרגע גמרתי לקרוא את כל המנגה עד לפרק הזה ^^" P: תנו לי לשחרר צווחה: "אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!" זה כזה מהמם *___________* כל ההמשך הזה כ"כ סגיד!!! הומיגד, זה מהמם!!!! D=

cRitiCaL KitTy

New member
righteous../images/Emo205.gif../images/Emo113.gif../images/Emo191.gif../images/Emo58.gif

לא יודעת למה פשוט לא מתאים לטוסן תפקיד הכלבלב...

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifשמתי לב למשו O:

אייזן אמר שהארנקארו שנהרגו היו רק גיליאנס.... היסטוגאיה אמר לאיצ'יגו בפרק 197 שהם ההכי חלשים מבין הצבא של אייזן OO" הומיגד, לפי איך שזה נראה - סול סוסייטי לא תשרוד הרבה זמן.... OO

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif אבל~

הוא עוד לא סיים את העבודה על האספדה, מה שאומר שכל מה שאיצ'י צריך לעשות זה להרוג אותו לפני שיהיה לו צבא בלתי-מובס של אראנקארים שיעזור לו להשתלט על העולם. ^_^

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

מה שאיצ'י צרי עכשיו זה קודם להשתלט על עצמו לפני שהוא מתחיל לכסח אחרים <.< זה רק אני, או שגם אתם מחכים בכליון עיניים לרגע בו איצ'י-הולו ישוב לקבל שליטה? D<

marinaaa

New member
אווו ../images/Emo110.gif

זה היה כזה מקסים כשאיצ'גו הסתכל על רוקקיה ^-^

למעלה