פרק 227 של המאנגה~

S.Riddle

New member
פרק 227 של המאנגה~ ../images/Emo58.gif

ואני תוהה, הו קובו טיטה, עד איפה? D: אז מצד אחד יש לנו את הינואי, אר, אוריהימה. ומצד שני יש לנו את אייזן. OTOKO TO OTOKO NO LOVE STORY, מישהו? ההשערה שלי, וזה בגלל שאני קוראת יותר מדי ספרות מתח, היא שאורהארה הולך להשתמש באוריהימה כפיתיון לאייזן במלחמה הגדולה שתהיה נגד הארנקרים בחורף, או ליתר דיוק לפניה. מה שמעלה את השאלה, מה אייזן מוצא בכוחות של אוריהימה שאורהרה לא? או יותר נכון, מה אורהרה לא מספר לאיצ'יגו? אני לא חושבת שאייזן התלהב ממשהו באוריהימה שאורהרה לא יודע עליו. זה נשמע לא הגיוני שאורהרה פשוט יוותר על לפתח את הכוח של אוריהימה וישאיר אותה פגיעה במקום שהוא יודע שאייזן כן ירצה לנצל אותה (מינית?). המסקנה שלי מהפרק הזה היא: אייזן\אוריהימה OTP וגם סופסוף העניינים זזים, אני לא יכולה לחכות להמשך~ וגם, כמובן, רמז ראשון לכך שאנשים הולכים להתחיל להתפגר; זה ייקח זמן, אין לי ספק, אבל אני כבר מכינה את הטישו. :x

Fay Wood

New member
XDD עדי, אל תקראי את הלמעלה ../images/Emo168.gif

(ו, אמג, כלכךךך XDD)
~ ארג, פרק כלכך טוב. 0_0 יומיקאקו.~
(החולצה. אמפג. XDDD) אורהרה כלכך אידיוט XDDD הנוכחות של בנות חסרה לו? אז רגע, ומה יורואיצ'י? עץ? Oס לא מתאים ליורואיצ'י לא להגיב XD; אוריהימה כלכך חמודה. אורהארה לאנחמד. ;; אעע!!1 אייזןןן~~ אחרי כל הרמזים על "לאוריהימה יש כוח גדול בלהבלה, לא יודעים אותו בלהבלה" גם אייזן אומר את זה. O= אז מה לעזאזל הקטע של אוריהימה? x.x אע. פרק הבא, צא כבר. ><

S.Riddle

New member
החולצה. XDDD ../images/Emo58.gif

טוב שלא השפרצתי את כל התה שלי וקיצרתי את המקלדת. שוב.
יורואיצ'י לא עץ, היא שיח חנוכה! O: (פאנפיקים של חשיש מתחילים לקצר לי את המוח. o_o;;) אני מניחה שעל זה קובו יתחיל לבנות את קו העלילה שלו- הכוח המסתורי והמרגש של אוריהימה, דאםדאםדאם~ ...בחיי שזה לא עד כדי כך מעניין, אבל בסדר קובו, איך שבא לך. x_x

ketty the sheep

New member
תודה לאלוהי הקראק../images/Emo58.gif

ולאמא, ולאמא, ולדוד אורהארה. אחות של קייגו פשוט פסיכית. ^_^ דיי, זו רשמית המנגה עם הבנות הכי מגניבות שאי פעם נוצרו.
החולצה של איקאקו. XDDDD אלוהים ישמור, אני חושבת שלשוהיי של הOVA יש תחרות. ו... אוריהימה. ואייזן. וWTF. לירון, תחזירי לי את שמינית המח שלי, דיי להגיע לאותן מסקנות כמוני. >_>

S.Riddle

New member
שום תחרות לשוהיי. ../images/Emo58.gif

החולצה שלו מהאובה לוקחת הכל. הכל. את הקיום של יומיצ'יקה היא לוקחת.
אחותו של קייגו! היא כמו... קייגו, רק בבחורה! XD גאד, הבחורות בבליץ' הורסות לי את המוח (או היו הורסות אותו, בהנחה שעדיין היה לי אחד) עוד יותר. 3> מה להחזיר לך אותה, היא לא אצלי. גם שלי הלכה לאיבוד, נראה לי שהיא נפלה כשקלטתי את הזוג הזה. o_o עכשיו אני רק תוהה מה הינאמורי תעשה. או יותר נכון, האם זה יערב התאבקות בוץ בעירום ואת גין בביקיני מריץ את השלט של "round 1".

Fay Wood

New member
XDDDDDDD ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

ואחות של קייגו היא פשוט קייגו בחצאית. ועם ציצי. אמאלה XD

למעלה