פרק 240.

ketty the sheep

New member
פרק 240.

[
דיסקליימר: סביר להניח שכל ההודעות שתשורשרנה להודעה הנ"ל מכילות ספוילרים לפרק 240 ולפרקים מתקדמים במנגה בכלל. ראו הוזהרתם kthx ^_^ ] OMGOMG *בועטת במילון המתפורר שלה, מנטאלית*

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

שיניגאמי, קווינסי ובן אדם נכנסים להואקו מונדו... נשמע כמו התחלה של משהו קראקי לחלוטין, אם תשאלו אותי. אבל אני מניחה שמבחינת קובו טיטה (ורוב קוראי המנגה) זה אומר המון קרבות מייגעים ואקשן שיגיע ברגע שהם ימצאו את עצמם שם. אני תוהה מה עוד יש בהואקו מונדו חוץ מהארמון (כן, כך הוא קורא לזה, האומו) של אייזן. אולי גין הקים לעצמו פארק שעשועים פרטי בחצר האחורית בנוסף לזה, אבל מה שבאמת מסקרן אותי זה איך העולם הזה מאורגן. כאילו, סביר להניח שהמנוס גראנדה חיים בכאוס טוטאלי, אבל יכול להיות שיש שם עוד דברים שעוד לא חשבנו עליהם. הם האליטות של ההולואו, אחרי הכל, כך שבטח יש שם איזה משהו מעניין, בעולם הריק (או החור? זה היה ממש משעשע לשאול חברה ארגנטינאית שמשרתת איתי מה זה 'הואקו מונדו'. מסתבר שקובו טיטה הוא fail רציני בגראמר, גם בספרדית). קצת מטריד לראות את כל החברים של איצ'יגו שמצליחים לקלוט פחות או יותר מה קורה נכנסו למקום הסודי והמאגניב הזה של אורהארה. אני מקווה שהם לא יהיו מעורבים יותר מדי בעלילה, מספיק לנו כבר שאוריהימה נמצאת בסכנה. חוץ מזה שאם הם יתערבו, סביר להניח שאחד מהם ימות, שזה הרבה אנגסט ומי צריך את זה. ואם כבר מוות, אז... רופי הו רופי, אהבתיך. אבל את גרימי אני אוהבת יותר. XD דיי, איזה גבר, איזה סוס הגרימג'ו הזה.
הפרק הזה עשה לי חשק להואקו מונדו קראק/פורן/כל סוג של פיק שימיס את מה שנשאר מרבע המח שלי. למישהו יש המלצות?

ketty the sheep

New member
|ספילר|

רופי ברגעיו האחרונים. אח, 'הרגע אנסו אותי' שיק, קצת מזכיר את היטסוגאיה בקטעים מסוימים. XD

ketty the sheep

New member
זה...

העולם שאבא אייזן, אמא גין והדודה טוסן הלכו אליו בשביל להביא לעולם את הlovechildren שלהם. העולם של המאנוס גראנדה שורצים בו, אם אינני טועה. כאילו, כמו שיש את סולסוסייטי, כך יש גם את העולם הזה, אי שם בין המימדים. ^^;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif לא, נו

התכוונתי מה המשמעות המילולית של זה, הרי שאלת את חברתך מארגנטינה.

ketty the sheep

New member
אה אונד XD

הואקו (מבטאים 'וואקו') זה חור, או ריק. מונדו זה עולם. XD = עולם החור, עם תחביר עילג.

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

לא ידעתי שהכוחות של אוריהמה כאלה חזקים :O

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אמפ"ג

איזה פרק :| היה לי חשדות שהעלילה תיקח את אוריהימה לכיוון של ממש ממש חזקה, אבל לא ציפיתי עד כדי כך. הקטע שטטסוקי הייתה שם וחבריו הפתיע אותי. גרימג'ו 3> מעניין לאן העלילה הולכת מפה ם:

למעלה