קיי אז שתתחיל מ257 בערך ~_~../images/Emo58.gif
בוא נודה בזה, קובו הלך להאקו מונדו כדי למרוח את העלילה. בקלות הוא יכול למרוח את האקו מונדו על 5-6 כרכים, היי ם: הוא כבר גמר כרך על כמה קרבות משניים. מה כבר יקרה ? אוריהימה תחסל את ההוגיוקו ? הרי בלי זה, אייזן לא יכול לפתוח את השער למלך סול סוסייטי. וכולנו יודעים שאם היא תעצור אותו, הקוראים יכעסו על זה, לכן זה דיי ברור שהוא יילך לשם. אז מה כבר יקרה? אוריהימה תמות ? בשביל מה כל מבצע ההצלה, להראות לנו כמה הם דואגים לה ? יופי ידענו את זה מראש ~_~. אז הוא יילך לסול סוסייטי, אז למעשה כל סאגת האקו מונדו חסרת תועלת, אלא אם כן רוצים להתייחס לזה כפיתוח של הדמויות ויחסיהם [שלדעתי כבר מבוססות], או להראות הכוחות החדשים, שאפשר היה להראות כשאייזן היה פותח את השער למלך סול סוסייטי. שלא לדבר שהוויזארדרים, באו, אימנו את איצ'יגו, שנאו את אייזן ובום נעלמו. המנגה רצה בטיל וזה נראה לי אישית, כאילו לקובו היה מלא רעיונות והזדמנות לשפוך אותם. שלא לדבר שהאקו מונדו עד כה היה חיקוי עלוב של סול סוסייטי, בין אם זה אוריהימה במקום רוקיה, או צ'אדו/אוריהימה ובמקום זה הפעם צ'אדו/אישידה ואליהם מי מצטרף, אם לא רוקיה ורנגי'. והיי O: צריך איכשהו לפצל אותם, כי הרי פיצלנו בסול סוסייטי, אז כמובן שרנג'י יגיד שצריך להתפצל, אם תירוץ עלוב, כשאיצ'יגו אומר שצריך להישאר ביחד [מה שגם דיי הגיוני], אבל אז רוקיה תבוא ותתנפל על איצ'יגו, שהוא רוצה להגן עליה וכו' וכו'. שלא לדבר על 2-3 פרקים שמסבירים לנו ומשוויצים לנו בכוח החדש של צ'אדו, ואז פרק אחרי זה הוא פוגש יריב שכבר יותר חזק ממנו [תנו לנו לפחות 10-15 פרקים להנות מחמת הספק ~_~]. בקיצור לדעתי האקו מונדו זה מריחה לחלוטין. אומנם אני חייב לציין שהיו קטעים לפעמים שממש היו טובים [כמו עם הקטע של איצ'יגו, שאומר שהוא יכול להראות את המסכה רק לשניה, ואז בשניה חותך אותו XD, או הקטעים של צ'אדו], ובפרקים האחרונים היה שיפור ניכר O: [התאוריה שלי, זה שהוא לא צריך להשקיע יותר בעלילת הפילרים, ולכן משקיע במנגה]. אז כן מהפרקים של צ'אדו בערך, מומלץ לקרוא, אבל לא היה צריך כל כך הרבה פרקי מנגה נמרחים. כמובן שזו דעה אישית.