פרק 261 במאנגה

סוף סוף הפתעה ../images/Emo58.gif

ועכשיו כשאפשר להשתולל ללא חשש מטדים... ZOMG ESPADA!!1 זה מכין את הקרקע לקראת עוד סיבוב של איצ'י Vs גרימי -- יש לי הרגשה שזה לא יהיה הסיבוב האחרון. לפי גודל הCliffhanger, הייתי משער שבפרקים הקודמים יעברו להתמקד (סוף כל סוף) בשני השיניגאמיז המרדנים בעלי גלימות ההיעלמ..כלומר, רוקיה ורנג'י, ויחזרו לסאדו רק לאחר מכן. הנשק של נויטורה כל כך מגניב, בייחוד כשחושבים על זה שכנראה שזו צורתו ה ראשונית . (*מפנטז על קרב חרמשים בינו לבין איקאקו*) והכפית, כפית בצורת .. כפית!!1 כמה שנון.

ketty the sheep

New member
נכון..!../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

באמת לא ראינו מה קרה לרוקיה אחרי שהחבורה התפצלה בלאס-נוצ'ס (או שכן ואני בכלל לא זוכרת? אין לי איך לבדוק את זה כרגע..
). בכל מקרה, צ'אדו גברגבר. רק חבל שאו שלא הולכים לראות אותו כמה פרקים טובים עכשיו, או שיקרעו לו ת'צורה (אם איצ'יגו או מישהו אחר לא יבוא לעזרו בפתאומיות)... או שניהם.

את רוקיה ../images/Emo58.gif

גם ראינו בפעם האחרונה בתחילת פרק 249, אחרי שרנג'י סיים לדקלם את "תפילת הדרך".
(מצטער, לא יכולתי להתאפק, זה כיף להעלות פריימים בודדים מהמאנגה)

אגב כפיות ../images/Emo58.gif

עוד מישהו חושב שקובו קיבל השראה ממקורות בלתי צפויים..?
(אמנם הכותב נורבגי אבל האנימציה .. יפנית!)

JeeChan

New member
פרק מפגר XDDD ../images/Emo58.gif

הכוח של צ'אדו מגניב :] והכול, וסוף סוף רואים שהוא מוכן לעבור הלאה ולעזור לאחרים ולא להיות רק פסיבי. אבל למה שניה אחרי שהוא מסיים את הקרב שלו, הוא פוגש מישהו [או שזה היה מישהי ?] שעל המקום כבר יותר חזק מהכוחות שלו XD זה כאילו לומר, שיחקת יפה עם הגדולים ועכשיו הגיע הזמן להפסיק לשחק, ולחזור מאיפה שבאת XD

למקרה ששכחת ../images/Emo58.gif

נויטורה הופיע כבר בעבר בפרק 249 אחרי שאולקיורה ביקר בתא שבו אוריהימה מוחזקת. הוא כינה אותה "חיית מחמד" ואז אולקיורה הסביר באריכות מדוע היא הייתה בשליטתם עוד טרם הגיעה להואקו מונדו וכמה אייזן שולת!!1 וכו'.

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif|אווו

*נוגע בחרמש הכפול של נויטורה ועושה קולות מוזרים* *נוגע בידיים[Oס] של צ'אד ומשמיע קולות שמקסיים* . . . יאי, אלה היו פרקים נחמדים[160.161] נקווה ליותר טוב ואני כבר מחכה לצווח מאושר שאני אראה את זה באנימה *~* יותר מדי תנ"ך,סליחה על החרפון X_X

Noya Nyan

New member
ספוילרים לפרק 262 ../images/Emo58.gif

מישהו ראה את הספוילרים שיצאו לפרק 262? O: סליחה. אבל. אני. חייבת. לצרוח. ההעאהעאהאעאהעעאהעאהעככעויוקראעיאעילךחעראח!!!! X________________X" קוובוווו טיטהההה X_____X" אומג!!! קאיין. חוזר. ארג. (לפחות זה נראה כמו קאיין! O___ס) ואוריהימה סוטרת לאולקירה~ חוי~ אבל זה לא משנה >< לאאא. כי. קאיין. חוזר. ארג!!!!##$%^^ קאיין / איצ'גו ? ^^ (נו, הם נראים בול אותו דבר ושניהם רוצים להגן על רוקיה P: זה שיפ מצוין -מתה-)

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif O__________O

אם זה נכון אני אעשה קריאה רצופה של 40-ככה פרקי מנגה בקרוב מאוד

JeeChan

New member
בשביל מה @_@

קראי את פרק 262 וזהו, למה לשעמם את עצמך עם 40 פרקי מנגה גרועים '.' ?

../images/Emo2.gif (../images/Emo58.gif למאנגה עד 262)

איך אתה מעז ללכלך ככה? אמנם זה נכון שמהרגע שבו נכנסו החבר'ה להואקו מונדו, ולמשך כ-10 פרקים, צפינו בקרבות שהתפתחותם הייתה צפויה וירודה ביחס לכל מה שראינו לפני כן, אבל מהרגע שסאדו פגש בנויטורה לטעמי זה הכין את הקרקע לשינוי של ממש ועכשיו, עם הארנקאר-משנה-צורה/וייזארד-קאיין, זה רק הדובדבן שבקצפת! קובו מראה סימנים של חזרה לעצמו. אז תן כבוד.

JeeChan

New member
קיי אז שתתחיל מ257 בערך ~_~../images/Emo58.gif

בוא נודה בזה, קובו הלך להאקו מונדו כדי למרוח את העלילה. בקלות הוא יכול למרוח את האקו מונדו על 5-6 כרכים, היי ם: הוא כבר גמר כרך על כמה קרבות משניים. מה כבר יקרה ? אוריהימה תחסל את ההוגיוקו ? הרי בלי זה, אייזן לא יכול לפתוח את השער למלך סול סוסייטי. וכולנו יודעים שאם היא תעצור אותו, הקוראים יכעסו על זה, לכן זה דיי ברור שהוא יילך לשם. אז מה כבר יקרה? אוריהימה תמות ? בשביל מה כל מבצע ההצלה, להראות לנו כמה הם דואגים לה ? יופי ידענו את זה מראש ~_~. אז הוא יילך לסול סוסייטי, אז למעשה כל סאגת האקו מונדו חסרת תועלת, אלא אם כן רוצים להתייחס לזה כפיתוח של הדמויות ויחסיהם [שלדעתי כבר מבוססות], או להראות הכוחות החדשים, שאפשר היה להראות כשאייזן היה פותח את השער למלך סול סוסייטי. שלא לדבר שהוויזארדרים, באו, אימנו את איצ'יגו, שנאו את אייזן ובום נעלמו. המנגה רצה בטיל וזה נראה לי אישית, כאילו לקובו היה מלא רעיונות והזדמנות לשפוך אותם. שלא לדבר שהאקו מונדו עד כה היה חיקוי עלוב של סול סוסייטי, בין אם זה אוריהימה במקום רוקיה, או צ'אדו/אוריהימה ובמקום זה הפעם צ'אדו/אישידה ואליהם מי מצטרף, אם לא רוקיה ורנגי'. והיי O: צריך איכשהו לפצל אותם, כי הרי פיצלנו בסול סוסייטי, אז כמובן שרנג'י יגיד שצריך להתפצל, אם תירוץ עלוב, כשאיצ'יגו אומר שצריך להישאר ביחד [מה שגם דיי הגיוני], אבל אז רוקיה תבוא ותתנפל על איצ'יגו, שהוא רוצה להגן עליה וכו' וכו'. שלא לדבר על 2-3 פרקים שמסבירים לנו ומשוויצים לנו בכוח החדש של צ'אדו, ואז פרק אחרי זה הוא פוגש יריב שכבר יותר חזק ממנו [תנו לנו לפחות 10-15 פרקים להנות מחמת הספק ~_~]. בקיצור לדעתי האקו מונדו זה מריחה לחלוטין. אומנם אני חייב לציין שהיו קטעים לפעמים שממש היו טובים [כמו עם הקטע של איצ'יגו, שאומר שהוא יכול להראות את המסכה רק לשניה, ואז בשניה חותך אותו XD, או הקטעים של צ'אדו], ובפרקים האחרונים היה שיפור ניכר O: [התאוריה שלי, זה שהוא לא צריך להשקיע יותר בעלילת הפילרים, ולכן משקיע במנגה]. אז כן מהפרקים של צ'אדו בערך, מומלץ לקרוא, אבל לא היה צריך כל כך הרבה פרקי מנגה נמרחים. כמובן שזו דעה אישית.

Tiger Eye16

New member
יש לי רעיון קצת מופרך..אבל ../images/Emo58.gif

היכולת של אינואה זה בעצם "להחזיר בזמן" אז יכול להיות שאם היא תשתמש עם זה על ההוגיקיו היא בעצם תחזיר אותה למצב שלפני שאורהארה "סגר" אותה (או מה שהוא עשה לה) ואז היא בעצם תחזיר אותה למצב שאייזן רוצה.. כמובן שזאת רק אפשרות אבל נממ.. אני בכל זאת מנסה לחשות שהייתה איזהי מטרה בעניין הזה XD

סביר להניח ../images/Emo58.gif

שזה בדיוק מה שאייזן רוצה שהיא תעשה, זו בעצם המטרה העיקרית שלשמה אוריהימה הובאה אליו (מלבד, כמובן, כביטוח נגד פציעות אפשריות וכדי למשוך אליו את איצ'יגו כי הוא חושק בגופ..כלומר, יכולותיו כוייזארד). לא קיים מצב שבו אייזן לא מתכנן לפחות צעד אחד קדימה.

JeeChan

New member
אמרו כבר ../images/Emo58.gif

היא לא מחזירה בזמן, היא מבטלת אירועים, שזה כוח הרבה יותר חזק מלהחזיר בזמן. ואכן גם אני חושב שאייזן יחזה את זה מראש, מה שדיי לפעמים מעצבן בדמות שלו, שהוא יודע הכול, כך שאין טעם לתכנן אפילו, הכול תמיד הולך על פי תוכניותיו.

למעלה