פרק 266.~

S.Riddle

New member
פרק 266.~

הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא. עכשיו תורכם.~

!Gather, spoiler-monsters ../images/Emo58.gif

טוב, יש לי יש לי: אחרי הפרק הזה רוקיה בטח חושבת שקאיין צריך לדבר יותר על הרגשות שלו כלפיה .. במקום למלא פיו מים! פהה. עוד אחד? טוב, אני מניח שאחרים יוכלו לעשות מזה פיקשן יותר טוב ממני, עם הניסויים הכושלים בצנצנות הפורמלין בחדר ה"אביזרים" של גין. לאט לאט מתגלה מי באמת המאסטרמיינד מאחורי הואקו מונדו. אייזן רק שם בשביל להסניף את הנצנצים מהעין של אולקי. But srsly, אני מצפה עכשיו לראות האם רוקיה פשוט תקפיא/תנפץ את האקווריום או מה. וגם, האם הגוף יכול לחיות בלי האקווריום שמחובר אליו או שמא הוא רק מיכל ריק שפשוט ייפול חסר חיים ברגע שינתקו ממנו את ה"ראש". באופן כללי אני פשוט רוצה לראות את סופו (הסופי באמת?) של הקאיין-לכאורה הזה. יהיה נחמד אם רוקיה פשוט תמעך אותו עם הרגל.

Noya Nyan

New member
הא הא הא XD../images/Emo58.gif

תגובה ראשונית: אומג. O___ס" קאיין הוא בעצם אקווריום מהלך?! X____X" אחרי השוק: אומג?!?!?!?! XDDDDDDDD קאיין הוא בעצם אקווריום מהלך, וטפ!? XDDDDDDD מעניין מה יקרה אם אנשים ירצו לעשות קוספליי לזה XD *מדמיינת אנשים לובשים שמלות לבנות ומסתובבים עם אקווריומים על הראש* XDDD "הא, כן... אני התחפשתי לאספדה #9.... אמ..." |בוהים בו| לא, אבל באמת~ עשו כבר קאסט של אקאטסוקי, עכשיו צריך קאסט של אספדה! D< *לא קשורה* הו {: רוקיה שולטת בקידו 3> וקאיין שולט יחד עם נג'יבאנה~ אבל גאד XD האקווריום XD והראשים המכוערים האלו XD -dies laughing-

JeeChan

New member
ארג :/ ../images/Emo58.gif

איך שהוא דיבר, איך שהוא התנהג, הכול הרגיש כאילו הוא מנסה לרמוז לה, שהוא כן קאיין, אבל אייזן צופה בו, אז הוא מתנהג ככה. קיוויתי שזה באמת הוא, ושאולי רוקיה תאלץ לעשות בנקאי. עתה אבל יש 2 אופציות. הראשונה זה באמת קאיין, ואז נשאלת השאלה מה קרה לו, והאם מה שיש במיכל זה ההולו והוא ? או שזה הוא ועוד מישהו ? השניה אם זה לא קאיין, למה זה לא הרג אותה עד עכשיו ? [בטח בגלל שכיף לשחק איתה ~_~, אבל עדיין ההתנהגות מוזרה מדיי וחשודה]. מה שכן הציור היה מעולה 3>

Tiger Eye16

New member
WTF?? ../images/Emo58.gif

צנצנות בחצי מחיר!!! בתוך אחת תקבלו שניים!! (WTF!?!?) GROSS!!!!!!!!!! אני רוצה שיעלימו אותו כבר וזהו שיתקדמו עם זה.. =\ קובו היה יכול לעשות עם זה הרבה יותר דברים אם הוא היה משאיר את קאיין.. אבל לא!! מילה אחת לסיום ~~ יאק!

למעלה