פרק 274!

S.Riddle

New member
פרק 274!

שבירת מוח יאי D: (MIND CRUSH!)
אני די בטוחה שאוריהימה מנסה להרוג אותי. כאילו. כן, תמשיכי לרפא אנשים שמרביצים לך. np. אני פשוט אלך לצד ואייבב. כן. *מבט סובל* שיתוף פעולה של רנג'י ואישידה זה מקסים ואף מבורך, ונראה (לפחות ע"פ סוף הפרק) שיש שם אחלה פוטנציאל ל-kickass רציני. אני מאשרת. :> בלי קשר, אולי אני היחידה ששמה לב לדמיון הקל בין זארואפולו לאישידה-פאפה, אבל נראה לי שזה רק יעודד את אישידה לכסח את האמאמא שלו. סתם מחשבה. p: פלוס, אם כבר חשבנו שגין זה הסבא-רבה של פוג'י-- עכשיו נראה לי שאפשר לומר בבטחה שזארופולו (ואיל פורטה ז"ל) הוא הסבא-רבה של מיזוקי מפרינס אוף טניס. "יש לי את כל הדאטה שלך! 'נפו~" (טוב, הוא לא אמר 'נפו [עדיין], אבל!) פרק יחסית חלש ולא עמוק במיוחד, אבל אני מניחה ש-295 יתקן את זה. אולי. :x

JeeChan

New member
פרק חלש :/ ../images/Emo58.gif

פרק משעמם שלא קרה בו כלום. דמיינתי לרגע שאוריהימה מפרקת את גרימג'ו לחתיכות, אבל אז עידו הסביר לי שאני מדמיין והיא מרפאת את מי שהרביץ לה ואז קלטתי שאני סתם מדמיין. אפילו אישידה שיצא בהתחלת הפרק גאר, התגלה שזה לא >: קובו תמות [טוב אני מגזים, אבל ברצינות הוא הבטיח שהוא בעתיד יפגע בהרבה דמויות קשה, שילמד קצת מקלאמפ >:]

Noya Nyan

New member
אומגג 33> ../images/Emo58.gif

זהירות, פאנגירל בדרך. <פאנגירל> אומגגגגג!!!$$%%^%^
אומגואמגואמגגגג זאל זאל זאל זאל ... *סזאייל סזאייל סזאייל סזאייל סזאייל סזאייל!!!! 333>
אני אוהפתותווו &___& סקסייי &___& שיער ורודדד 33> משקפיים.
"לחקור זה האושר שלי~ ולא איכפת לי אם אתם הופכים לאפר בדרך D:" אני אוהבת אותך. ;; תעשה לי פראקשיין קטנים. ;; < /פאנגריל> אה, אני לא מבינה איך אתם יכולים להגיד שהפרק היה חלש, בהתחשב בעובדה שחצי מהפאנדום (באנגלית) לא מפסיק לדבר על איך שאוריהימה החזירה את המתים לחיים (כן, גרימי הרג את הילדה ההיא עם הזרו. אוריהימה החזירה אותה). ואיך שהכוח שלה חזק מידי, ושהיא כמו כדורי הדרגון בול, ושהיא חייבת למות, בגלל שהעלילה לא תתקדם לשום מקום אם מעכשיו כל פעם שמישהו ימות (אם ימות בכלל XD), אוריהימה תחזיר אותו לחיים. אז כולם עסוקים עכשיו בלהתווכח אחד עם השני על איך זה שאוריהימה הולכת למות, כי הכוחות שלה חזקים מידי, ואיך זה שאולי היא בעצמה תבין שהכוחות שלה חזקים מידי ותתאבד Oס (...אממ...כןן...ברוור...). וגם כולם מדברים על זה שאוריהימה מתנהגת כמו רובוט במהלך הפרק, בגלל שהיא מייד הלכה לרפא את הבנות האלו, והמבט בעיניים שלה היה כלכך חסר חיים, ואנשים חושבים שזה בגלל שהיא איבדה את כוח הרצון שלה, ושהיא חושבת שכל מה שהיא יכולה לעשות זה רק לרפא אנשים. ובגלל זה היא הלכה לרפא אותן, בגלל שככה היא מזכירה לעצמה שהיא לא חסרת-תועלת, או משהו. בקיצור, אנשים חושבים שאוריהימה הולכת למות, בגלל שאסור שכוח חזק כלכך כמו שיש לה ימשיך להתקיים. (אם זה נותן לך איזשהי תקווה, אור... XD) אוה, וגם חושבים שמשימת ההצלה הזאת הולכת להיכשל בענק, בגלל שעכשיו כשגילינו את הכוח האמיתי של אוריהימה, לא נראה לי שאייזן הולך לוותר עליה כלכך בקלות. המ. ... באמת, איך אפשר להגיד שהפרק היה חלש? ;; וחוצמזה. סזאייל 3> וגם - יאי, רנג'י ואישידה. סופסוף קובו הולך ללמד אותנו את החשיבות של לעבוד בצוות ולעזור אחד לשני 3> למרות שכבר רובנו למדנו את זה מנארוטו D:

JeeChan

New member
אמ"ג OO: ../images/Emo58.gif

את אשכרה גרמת לי לאהוב את הפרק O: לא קלטתי שהיא החזירה אותו מהמתים XDDD " בקיצור, אנשים חושבים שאוריהימה הולכת למות, בגלל שאסור שכוח חזק כלכך כמו שיש לה ימשיך להתקיים. (אם זה נותן לך איזשהי תקווה, אור... XD)" כפרעלייך ^_^ אני מקווה שכן ;; או לפחות שהיא תתחיל להתפרע ולבטל קיומם של אנשים ם: בתאכלס עם כוח כמו שלה, היא יכולה להחזיר אותם למצב הולואים או אפילו לבני אדם, מעניין עד איפה הכוח שלה יכול ללכת ? גלגול נשמות קודם ? נראה לי היא שכחה לגמרי, שאחת מהסיבות שהיא הלכה להאקו מונדו, זה כדי שהיא תוכל לבטל את קיומו של ההוגוקיו ולעצור את אייזן, ובמקום זה עכשיו היא סתם אימו >:

Noya Nyan

New member
יאיי~ XD ../images/Emo58.gif

אמ... שמחה ש... גרמתי לך לאהוב את הפרק? XDD (באמת, אנשים!! תקראו בליץ', העלילה כלכך טובהה ;___; עם הרבה plot twists ודברים טובים אחרים XDD) בכל מקרה~ אני חושבת שאוריהימה שכחה שהיא רוצה לבטל את קיומו של ההוגיוקיו בגלל שהיא נשברה לגמרי ;; ואיבדה את כל כוח הרצון שלה~ אם תשים לב... היא התחילה להישבר כשהיא הרגישה שהריאטסו של צ'אד נעלמה (בגלל זה היא החטיפה סטירה לאולקי XDD), אחרי זה כשהיא ראתה את הקרב של רוקיה vs אקווריום-דונו (XD), היא נשברת עוד קצת ודופקת על הדלת כדי שישחררו אותה... ואז, כשהיא הרגישה שהריאטסו של "קורוסאקי-קון" נעלמה (שכל עולמה סובב סביבו), זה היה הקש האחרון ששבר אותה לגמרי~ אז בעצם היא חושבת שאין טעם לכלום כרגע, וכל מה שהיא יכולה לעשות זה לרפא אנשים P: (זה למה שהיא הלכה מיד לרפא את הפאנגירלז האלו &__& גרר ...) בכל מקרה, מעניין אותי לדעת מה גרימי רוצה לבקש ממנה~ הוא הרי לקח אותה לאנשהו P: (והספויילרים לפרק 275 לא אומרים כלום על גרימי ;; קובו יא ... >_<) וזה יהיה גם מעניין לראות מה יקרה אם אולקי יחזור לחדר, ואוריהימה לא תיהיה שם! XDD אולקי: *נכנס לתוך החדר* ... אינואה... אוריהימה...? *מסתכל בכל מקום* אחת מהפאנגירלז: גרימג'ו לקח אותה >_> אולקי: ...קסו... >< ...גרימג'ו...!! *הולך לחפש אחריהם בכל לאס נוצ'ס* XDD

JeeChan

New member
XDDDDD ../images/Emo58.gif

" וזה יהיה גם מעניין לראות מה יקרה אם אולקי יחזור לחדר, ואוריהימה לא תיהיה שם! XDD אולקי: *נכנס לתוך החדר* ... אינואה... אוריהימה...? *מסתכל בכל מקום* אחת מהפאנגירלז: גרימג'ו לקח אותה >_> אולקי: ...קסו... >< ...גרימג'ו...!! *הולך לחפש אחריהם בכל לאס נוצ'ס* " זה יהיה משעשע XDDD אבל קצת חבל שעם כוח כמו שלה, היא נשברה במקום לקלוט שהיא יכולה לנצח את כל האקו מונדו בכוחות עצמה

למעלה