אומגג 33> ../images/Emo58.gif
זהירות, פאנגירל בדרך. <פאנגירל> אומגגגגג!!!$$%%^%^
אומגואמגואמגגגג זאל זאל זאל זאל ... *סזאייל סזאייל סזאייל סזאייל סזאייל סזאייל!!!! 333>
אני אוהפתותווו &___& סקסייי &___& שיער ורודדד 33> משקפיים.
"לחקור זה האושר שלי~ ולא איכפת לי אם אתם הופכים לאפר בדרך D:" אני אוהבת אותך. ;; תעשה לי פראקשיין קטנים. ;; < /פאנגריל> אה, אני לא מבינה איך אתם יכולים להגיד שהפרק היה חלש, בהתחשב בעובדה שחצי מהפאנדום (באנגלית) לא מפסיק לדבר על איך שאוריהימה
החזירה את המתים לחיים (כן, גרימי הרג את הילדה ההיא עם הזרו. אוריהימה החזירה אותה). ואיך שהכוח שלה חזק מידי, ושהיא כמו כדורי הדרגון בול, ושהיא
חייבת למות, בגלל שהעלילה לא תתקדם לשום מקום אם מעכשיו כל פעם שמישהו ימות (אם ימות בכלל XD), אוריהימה תחזיר אותו לחיים. אז כולם עסוקים עכשיו בלהתווכח אחד עם השני על איך זה שאוריהימה הולכת למות, כי הכוחות שלה חזקים מידי, ואיך זה שאולי היא בעצמה תבין שהכוחות שלה חזקים מידי ותתאבד Oס (...אממ...כןן...ברוור...). וגם כולם מדברים על זה שאוריהימה מתנהגת כמו רובוט במהלך הפרק, בגלל שהיא מייד הלכה לרפא את הבנות האלו, והמבט בעיניים שלה היה כלכך חסר חיים, ואנשים חושבים שזה בגלל שהיא איבדה את כוח הרצון שלה, ושהיא חושבת שכל מה שהיא יכולה לעשות זה רק לרפא אנשים. ובגלל זה היא הלכה לרפא אותן, בגלל שככה היא מזכירה לעצמה שהיא לא חסרת-תועלת, או משהו. בקיצור, אנשים חושבים שאוריהימה הולכת למות, בגלל שאסור שכוח חזק כלכך כמו שיש לה ימשיך להתקיים. (אם זה נותן לך איזשהי תקווה, אור... XD) אוה, וגם חושבים שמשימת ההצלה הזאת הולכת להיכשל בענק, בגלל שעכשיו כשגילינו את הכוח האמיתי של אוריהימה, לא נראה לי שאייזן הולך לוותר עליה כלכך בקלות. המ. ... באמת, איך אפשר להגיד שהפרק היה חלש? ;; וחוצמזה. סזאייל 3> וגם - יאי, רנג'י ואישידה. סופסוף קובו הולך ללמד אותנו את החשיבות של לעבוד בצוות ולעזור אחד לשני 3> למרות שכבר רובנו למדנו את זה מנארוטו D: