מה שהוא רוצה? אוקיי, בסדר, אני אפסיק עם הבדיחות על רונה ויותם.
עליתי על בעיה. בסקיי אין באמת רעים. לא, גם לא אוקו. אז יותם לא מטומטם.
חגי הוא החייזר והחייזר הוא חגי, הם אותו דבר! קומוניסטים! אגב, לא תאמינו מי חוזרת... לאיריס יש בעיות עם יוצאי גאליס.
רונה חיילת נהדרת. אבל זה הזוי לי שכל השאר הם תפאורה. כאילו, שחקנית נהדרת, היא גם יפה מאוד. אבל בחייכם.
מעכב אותנו שאתה לא יכול לעשות מה שאתה רוצה כל הזמן! זה לא 2007 פה!!!!!!!!!!
יופי איריס.
בחייך, כאילו לא ראית את דניאל וניני. אני לא אומר שאריה צ'רנר לא מצוין, הוא מצוין, אבל ליאיר נועם היו יותר טקסטים. ואישה אייקונית. פינטו קיבל יחידה בעייתית.
איריס, זה לא זמן להיות היסטרית.
בתור דמות ראשית, לסקיי לוקח המון זמן להופיע. וגם לאריק.
איריס, את לא אמורה להמציא דברים מטומטמים כשאת היסטרית. רגע, לאן הוא ילך? יואו, איזה טקסטים הזויים יש לפעמים.
סופסוף אריק מתחיל לפעול. עצבן אותי כבר.
שלום, עדן. שהיא רק החיילת המאה שנקראת עדן בצה"ל והיא ממוצא אתיופי.
יופי, איריס. נורא חכם.
בדרך כלל כשמגיע השר אני מרגיש שגיורא מעביר לנו מסר על פשיזם. יותם גידל עמוד שדרה. הגיע הזמן אחרי שלוש עונות של החממה וחצי של סקיי. קראוס תמיד היה בסדר. עוד כשוטר וכמובן כשעזר לשכונקים.
יופי, אריק. נהדר. יופי, סקיי.
ברור שפינטו הוא איש לא נעים. אבל הוא לא ממש רע. איריס, מה את בוכה, כולה יהודה פוליקר! יש שיר להכניס לפה? לא מתמצא בפוליקר. לא אצלך בצריף.
אוקו עומד לכעוס. וגם אריק. אני מעדיף קרב עד המוות בין אוקו ללוק. נראה מי ינצח... טוב, ברור שאוקו, כי לוק (סליחה, ליטמן!). רגע, אז אריק לא יודע שזה ה...
איריס, תמהרי עכשיו!
זה לא טוב. אבל את אוקו מותר להסגיר! אריק יסגיר אותו ובטח סקיי תכעס, אבל במקרה הזה אני אצטרך להיות בצד של אריק. כי בואו, זה הרוצח של אבא שלו. המבט של אוקו כשסקיי ואריק התנשקו...
כן, אריק, לא הייתה הדברה. עלית על זה לבד? לאריק יש בעיות עם שקרים, מסתבר.
היה חסר לי משהו...
אה, כן, עוד דמויות?! אני לא מבין, הדמות הראשית זאת איריס?!