פרק 28 - סופת שלגים

JAMES DEAN

New member
פרק 28 - סופת שלגים

הזוגות יחפשו רמז בשלג של אריזונה ובנוסף יהיו עם כלבי מזחלות.
http://www.youtube.com/watch?v=YHtvoRiUfjI

שלי 78

New member
מקווה לצפות היום

לא צפיתי בשניים וחצי פרקים ברצף, כיוון שהתייאשתי קצת מצילומי האווירה וד"שים מהמשפחה פחות מדברים אלי.

מישהו כאן כתב שהוא מאוד אוהב את פרקי האווירה, שבהם אנחנו זוכים להכיר יותר את המשתתפים. אז אני נמצאת במקום אחר: הכרתי מספיק את המועמדים, יש להם המון מרחב לביטוי אישי ויהיה נחמד אם הם ממש ירוצו למיליון ולא ינוחו בדרך אליו. חוץ מזה, עושה רושם שהתכנית היקרה הזו היא טיול צ'ופר למשתתפים והצוות, לא מירוץ.

יקר לא יקר, ממילא אני מריצה את הפרסומות, כך שהמחשבה שיותר פרקים וצילומי אווירה יוזילו את ההוצאות או יכסו עליהן, נראית לי של מישהו שלא חי במאה 21, אבל פעם מזמן השתתף בקורס כלשהו בתמחור. בקיצור, זה הזמן של מערכת התכנית לרענן את התקציבאי.

לגבי העריכה, הגעתי למסקנה אחת: ההפקה עוזרת כמעט לכולם. כך למשל, איציק ואלירן היו צריכים לעוף בין הראשונים ונשארו בזכות משימות ערום שהתאימו אך ורק להם; רונית ולירן, היו דנה ודבי-זוג שבו אחד הצדדים חזק בהרבה מהשני, כשרונית היתה עם פחות כושר סיבולת מדנה. ודבי? הסיבה היחידה שהיא עדיין במירוץ היא כי מישהו מאמין שהיא מביאה ריטינג (בטח מצד אנשים שמחכים לרגע בו היא תודח).

לכל המאוכזבים, נראה שיהיה פרק פצצה הערב!

פרסה ודו קרב בפרק אחד. מי יקבל פרסה? מי יסיים אחרון בדו קרב?

וכמובן קצת צחוקים עם בתאל מעיין (והידיים), התמכרתי

ny22

New member
מנהל
אם ככה באמת נראה שהולך להיות פרק מעולה..

מקווה מאוד שאכן הוא יהיה כזה

פרטים על הפרק הערב

מי הזוג הראשון שיסיים משימת הצלה בשלג:
או דוד ואלירן , או טליה וקובי, או הסגולות. על פי הערכת רוב הצופים: דוד ואלירן.

מי הזוג שיקבל פרסה?
או הסוורים, או הסגולות או דנהדבה. על פי רוב הצופים: דנהדבה

מי האחרון שסיים משימת כלבים:
דנהדבה, רומי וקורל או טליה וקובי. על פי רוב הצופים: דנהדבה.

עד כאן מתוך האתר של רשת. והערכה שלי: אם אכן דנהדבה גם מפורססות וגם מסיימות אחרונות את משימת הכלבים, דרכן הביתה סוף סוף סלולה בסוף לג זה.

אז ככה

בקליפ שומעים את קובי אומר: ''מתחילים את המירוץ השני'' (הפסידו במירוץ הראשון). כנראה שהגיקים והסוורים סיימו את המשימה הראשונה(חילוץ בשלג?) לפני הסגולות ומשם לדו קרב מזחלות...מה מיקום הסגולות אחרי מירוץ המזחלות, שני או שלישי?

לקהל המצביעים מותר לקוות שדבי ודנה יפורססו (בזבוז פרסה לזוג חלש שרוב הסיכוייים יסיים אחרון). הסוורים או הסגולות יפורססו.

תודה ג'מס - אבל יש לי 2 שאלות:

1. אני שואל שוב על לאס וגאס - שהרי זה מדבר, ולא קר שם בחורף? עובדה שהן רחצו מכוניות בביקני

2. הן נסעו 700 ק"מ ? לא ראיתי ממש את הרק בתחילתו, אבל כ 8 שעות נסיעה מהשעה 6 בבוקר, יובילו אותך סביב 14-15 בצהריים

3. אח"כ המשימה כמה שעות וזה חורף השמש שוקעת סביב 17

למעלה