מקווה לצפות היום
לא צפיתי בשניים וחצי פרקים ברצף, כיוון שהתייאשתי קצת מצילומי האווירה וד"שים מהמשפחה פחות מדברים אלי.
מישהו כאן כתב שהוא מאוד אוהב את פרקי האווירה, שבהם אנחנו זוכים להכיר יותר את המשתתפים. אז אני נמצאת במקום אחר: הכרתי מספיק את המועמדים, יש להם המון מרחב לביטוי אישי ויהיה נחמד אם הם ממש ירוצו למיליון ולא ינוחו בדרך אליו. חוץ מזה, עושה רושם שהתכנית היקרה הזו היא טיול צ'ופר למשתתפים והצוות, לא מירוץ.
יקר לא יקר, ממילא אני מריצה את הפרסומות, כך שהמחשבה שיותר פרקים וצילומי אווירה יוזילו את ההוצאות או יכסו עליהן, נראית לי של מישהו שלא חי במאה 21, אבל פעם מזמן השתתף בקורס כלשהו בתמחור. בקיצור, זה הזמן של מערכת התכנית לרענן את התקציבאי.
לגבי העריכה, הגעתי למסקנה אחת: ההפקה עוזרת כמעט לכולם. כך למשל, איציק ואלירן היו צריכים לעוף בין הראשונים ונשארו בזכות משימות ערום שהתאימו אך ורק להם; רונית ולירן, היו דנה ודבי-זוג שבו אחד הצדדים חזק בהרבה מהשני, כשרונית היתה עם פחות כושר סיבולת מדנה. ודבי? הסיבה היחידה שהיא עדיין במירוץ היא כי מישהו מאמין שהיא מביאה ריטינג (בטח מצד אנשים שמחכים לרגע בו היא תודח).