פרק 287 במנגה

Noya Nyan

New member
פרק 287 במנגה ../images/Emo58.gif

סזאייל חזררררר!!!!!!$%#$%&&%$
סוףסוף~ התגעגעתי ;;;;;;" ואמ, נוייטורה 333> הוא מגניב. וגרימג'ו לא מת. הוא משחק את התפקיד של אוריהימה ורוקיה ושוכב בשקט בזמן שמצילים אותו, חח. אישידה ורגנ'י הם גאונים!
~אישידה: "אין לנו זמן להילחם נגד אספדה! אנחנו חייבים להציל את אינואה-סאן!" ~רנג'י: "כן, ואל תשכח שאנחנו צריכים להציל את גם רוקיה וצ'אד בדרך!" איזה רעיון נפלא!!! שמעת את זה, קובו טיטה? אין להם זמן להילחם באספדה, ישלהם אנשים להציל!!$$% אוה, ודרך אגב, השיניגאמי ההוא עם השיער הכתום... נראה לי שגם אני שכחתי את שמו... >___>" מילא, בכל מקרה הוא הולך למות בקרוב. D: (או לקבל פאווראפ -_-)

../images/Emo58.gif

מספר חמש? <.< האמת שזה היה צפוי, בהתחשב בעובדה שהוא היה כ"כ עצבני על ההתנשאות של אולקיורה, ואם הוא רק מספר מתחתיו זה מסביר את התסכול שלו... אבל עדיין, מספר חמש? מתי כבר נדע מי הם המספרים החזקים באמת? עוד אלף שנה? ותכלס אם לאיצ'יגו היתה כזו בעיה להביס את גרימי, איך הוא ינצח את מס' אחד לדוג'? אני חושבת שקובו צריך להוציא איזו הפתעה מהשרוול בסדר גודל של הבגידה של אייזן, כי אחרת הכל הולך להיגרר להמון קרבות אינסופיים של פאווראפים כל רגע -_- בגידה של גין באייזן, לדוגמא 3: גין
או אולי הולואיצ'י? O: הולואיצ'ייייייייייייייייי333333>
ולא הראו את נל >: ואוריהימה נפלה XDDD בצורה מאוד מצחיקה XDDD האם נזכה לראותה סוף סוף נלחמת? סה"F היריבה שלה לא יותר מידיי חזקה P: וסזל אשכרה הלך להחליף בגדים XDDD ולמה הם הגיעו לאותו מקום שממנו הם יצאו? הם מטומטמים? שילכו לעצור את הדם של צ'אד ורוקיה במקום! >: וזו רק אני, או שגרימי היה נראה פשוט יפה בעמוד השלישי שוכב לו שם על הרצפה? O.O לא להאמין איזה שינוי יכולים לגרום כמה פציעות, הא? X3 פרק חביב בסה"כ.

Noya Nyan

New member
ממ../images/Emo58.gif~

האמת שמספר חמש דיי מאכזב אותי, כי כולם קיוו שהוא יהיה מספר אחד או לפחות שתיים. נו, טוב. >__>" גרררר. אנחנו אפילו לא יודעים מי זה מספר שבע! -__-" (בטח זאת האליבל הזאתי. או סטארק.) וגם כן, השלושה הראשונים, בטח נדע מי הם עוד מיליון שנה >: כי קובו חייב למשוך כל קרב קטן למשהו כמו איזה 20 פרקים!!@$^ נראה לי שינג'י הולך לבוא לעזור להם מתישהו. (כי הוא היה באחד מה- color spreads !! ;; ) נראה לי הוא יהיה כמו יורואיצ'י בסול"ס, ויבוא לאמן את איצ'יגו כדי שהוא יוכל לנצח את מספר אחד. >___>" ואז עדיין יש את אישידה ורנג'י! (אם הם ישרדו את זעמו של סזאייל D<) וגם את רוקיה וצ'אד! (אם הם עדיין חיים ;;; ) הם יכולים לנצח את מספרים עשר, שבע, שלוש ושתיים. (את אולקי לא צריך לנצח, נו ;;; הוא ישאר טוב ויחיה לעד עם אוריהימה. XD) כן, גמני חושבת שהולואיצ'י צריך להופיע בקרוב!! DDDD< יותר נכון, הוא חייב להופיע בקרוב!!#$%#$%$% הוא הבטיח שהוא יחזור~
ונראה לי ה"הפתעה" הולכת לקרות מתי שאוריהימה תנסה להשמיד את ההוגיוקו. כי אייזן חייך ||< על בטוווח משהו קורה שם. .. רגע! טסלה (הפראקשיון של נוייטורה) = בת?! חשבתי שטסלה הוא בן. S: הציור שלך~ כלכך נכון. XDDD הוא חייב להפסיק לעשות את זה. XDDD זה נהפך לבעייתי. XDDDD

../images/Emo58.gif

גו גו אוריהימה/אולקי!!! 3333> X3 אבל אני לא רוצה סאגה כ"כ ארוכה בלס נצ'וס >: ויש עוד את הקרב הגדול בחורף, ואת המפתח של המלך שבטח יוביל למימד שלו שגם שם יהיו מלא קרבות <.< חוסר עלילה -__- אבל כל עוד הולואיצ'י יחזור אני אהיה מאושרת ^^ יש מצב שטסלה בן, אני מה זה לא עוקבת~ בהתחלה חשבתי אפילו שנויטורה הוא בת XDDDDDD עם חזה שטוח במיוחד 3: ואין שום סיבה לאוריהימה לנסות להרוס את ההוגיוקו עכשיו, אני מתכוונת- הם מצאו אותה, אז יאללה לצאת משם! אין סיבה להתחיל להעמיק לתוך לס נצ'וס לחפש את ההוגיוקו ולהשמיד אותו /: אלא אם כן הם יגיעו בטעות (עם עזרה של גין מאחורי הקלעים אולי? מהחדר ההוא שהראו?) לחדר של אייזן עם ההוגיוקו. ואז *לזה* אני קוראת טוויסט. *מדמיינת אותם קולטים לאן הם הגיעו, מתקרבים כלא מאמינים להוגיוקו, ואז אייזן יוצא מבין הצללים ואומר משהו בסגנון של "באמת חשבתם שאני אשאיר אותו ללא הגנה? 3:< " * נויטורה 3>

JeeChan

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מה שנויה כתבה ../images/Emo58.gif

מעניין איך איצ'יגו ישרוד גם את הקרב הזה ם: הוא השתמש במסיכה יותר מדי פעמים, בסוף ההולו עוד השתלט עליו @_@ רוב הסיכויים שההולו היה חלק מהקרב ולכן המסיכה נשארה כל כך הרבה זמן.

למעלה