פרק 2X16

QAF Fan Block

New member
פרק 2X16 ../images/Emo58.gif

שרשרו תגובות לפרק...... לי יש אותו כבר אבל אין לי זמן לראות..........):

RooNey1

New member
../images/Emo58.gif נהדר...

אז ככה..עוד פרק נפלא.. אהבתי איך סת' אמר למריסה "קופ"...וזה קצת עיצבן אותה ואז הוא אמר אם A הולך ל-B ו-B הולך ל-C אז A הולך ל-C...כלומר כמטאפורה לזה שזה שהוא חבר של סאמר והיא חברה של מריסה אז גם לו מותר לקרוא לה ככה. היה מגניב גם כשאלכס התחילה לקנא וזרקה על ראיין פחית וכמעט הלכה איתו מכות וקראה לכמה בריונים. בעיקרון כמו תמיד סוף טוב הכול טוב..רק מה שמעניין לראות מה יקרה עם ג'ולי והקלטת למרות שסנדי כנראה סידר את זה.

RooNey1

New member
../images/Emo58.gif הממ..

תאמת לא כ"כ אבל הרעיון די ברור שכולם מבסוטים שהכל יצא טוב בארוע הזה של שריפת הסוס.(דמוי קפטן אוטס) מה שלא הבנתי והייתי רוצה לדעת אם הבנת הוא מה אמר ראיין לאלכס כשהם התווכחו אחרי שהיא זרקה עליו את הפחית ואז אמרה לו.."אל תעז להתקרב יותר למריסה"..ואז הוא ענה לה משהו במילה והיא אמרה i'm gone והלכה לדירה שלה.מה הוא אמר לה?!?! ניסיתי להבין את המילה ולא קלטתי הבנת מה הוא אמר?

שאלה

אני פשוט רק בפרק 208... אלכס זאת ההיא שעובדת עם סת'? בבאר הזה!? כי אם כן איך היא לסבית? אם היא התנשקה עם סת ועם אנשים אחרים כאילו זה נראה שהיא אוהבת גברים!

QAF Fan Block

New member
../images/Emo58.gifמעלי+../images/Emo58.gif

כן, אלכס היא הבוסית של סת' בהמשך האקסית של אלכס מגיעה לOC ואז מתברר שהיא דו-מינית

P o i s o n ivy

New member
קפטן אוטס שולט 2X16 ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפרק ואני אוהבת את הכיוון הכללי של הפרקים האחרונים. סופסוף רואים את כולם ולא דקה מכל אחד. אהבתי את אלכס וחבל שהיא עוזבת. אני מקווה שאם ריאן ומריסה יהיו ביחד זה לא יהיה דרמות וריבים כל פרק. מתי סת' יחליף מצעים?!!? עברו שנתיים!

../images/Emo58.gif216

פרק נחמד. ציפיתי לקצת יותר, מהפרומאים שראיתי לפרק חשבתי שראיין ואלכס ממש יתכסחו ( למרות שדיי ברור שהוא לא ירביץ לבחורה ) אבל נראה כי הוא היה ממש משועשע מהמצב. סת היה כל-כך מצחיקקקקק סת--> אוקיי נכון שהבחור משחק את ה"גיק" אבל בפרק הזה הוא היה: "סופר-סופר-הומו גיק" , כאילו מה הקטע שסאמר משביתה אותו ככה ?. אהבתי שהוא קרא למריסה קופ והיא לא אהבה את זה
ואז הוא מתחיל להסביר לה שאם A שווה ל-B .... אבל הקטע הכי גדול היה שראיין ביקש ממנו את "קפטן אוטס" והוא כזה לחש לו " אם ראיין יגע בך במקומות אסורים ..." ואז ראיין הכניס לו צ'פחה
דייייי נקרעתי מצחוק !!! מה הקטע עם קירסטין- היא כל כך משעממת, אוף הקטעים שלה עם קרטר היו שיאאאאאאאאאאאא שעמום !!! לעומת זאת סנדי וג'ולי חחחחחחחח זה היה משעשע ביותר, שסנדי ראה את הקלטת ואמר "אני חושב שפעם ראשונה בחיי אני חסר מילים" זה היה היסטרי !! ולסיום מריסה---> אני לא יודעת איך הכותבים או הבימאים הצליחו בזה אבל בפרק הזה היא היתה ממש נורמלית, אפילו דיי חיבבתי אותה לקראת הסוף, במיוחד שהיא הפרידה בין ראיין לבריונים שאלכס הביאה. באופן מוזר היה נדמה לי שבפרק הזה היא שיחקה ממש טוב וכל השאר שיחקו לא משהו בכלל (בד"כ זה ההפך).

../images/Emo58.gif208

זה בערך בדקה ה-33 (לפחות אצלי בקובץ) זה אחרי שסאמר פוגשת את האמא והאחות של זאק ומביכה את עצמה. אז סצנה אחת או שתיים אחרי זה יש קטע שהיא ומריסה יושבות בחדר שלה ומדברות ואז היא אומרת את זה.

Nitzan122

New member
אם מישהו

מצא את הפרק באימיול שישלח לי מסר כי אני לא מצליחה למצוא אותו )-:

PrincessAlina

New member
יש לי שאלה!!!!

נכון בקטע של שאקס של ג'ולי עם הקלטת כאשר סנד בא אליו עם החוזה מה לכל הרוחות נאמר שם?! לא הבנתי בכלל מה נסגר ומה החוזה הזה קשור! תודהההההה :)

../images/Emo58.gif216 מעלי ובתוכן ההודעה שלי

מאחר וללאנס (נדמה לי שככה קוראים לו) יש את הזכויות להפצה ולמכירת הקלטת ובנוסף ג'ולי לא היתה קטינה בעת צילום הקלטת לאנס יכול למכור אותה באינטרנט וזה לא יחשב לא חוקי. ע"מ למנוע ממנו לסחוט את ג'ולי שוב בעתיד, סנדי מציע ללאנס לקנות את הזכויות למכירה והפצת הקלטת תמורת חצי מליון דולר. סנדי יודע כי לאנס לא יעיז להפיץ את הקלטת לאחר שהוא מכר לסנדי את הזכויות כי אז הוא יאלץ לשלם לו פי 10 ממה שהוא מקבל על הקלטת בעצם (החצי מליון). כך שסנדי לא מונע את הסחיטה אלא הוא מונע סחיטה עתידית של ג'ולי ע"י לאנס מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מידי

למעלה