../images/Emo58.gif216
פרק נחמד. ציפיתי לקצת יותר, מהפרומאים שראיתי לפרק חשבתי שראיין ואלכס ממש יתכסחו ( למרות שדיי ברור שהוא לא ירביץ לבחורה ) אבל נראה כי הוא היה ממש משועשע מהמצב. סת היה כל-כך מצחיקקקקק סת--> אוקיי נכון שהבחור משחק את ה"גיק" אבל בפרק הזה הוא היה: "סופר-סופר-הומו גיק" , כאילו מה הקטע שסאמר משביתה אותו ככה ?. אהבתי שהוא קרא למריסה קופ והיא לא אהבה את זה
ואז הוא מתחיל להסביר לה שאם A שווה ל-B .... אבל הקטע הכי גדול היה שראיין ביקש ממנו את "קפטן אוטס" והוא כזה לחש לו " אם ראיין יגע בך במקומות אסורים ..." ואז ראיין הכניס לו צ'פחה
דייייי נקרעתי מצחוק !!! מה הקטע עם קירסטין- היא כל כך משעממת, אוף הקטעים שלה עם קרטר היו שיאאאאאאאאאאאא שעמום !!! לעומת זאת סנדי וג'ולי חחחחחחחח זה היה משעשע ביותר, שסנדי ראה את הקלטת ואמר "אני חושב שפעם ראשונה בחיי אני חסר מילים" זה היה היסטרי !! ולסיום מריסה---> אני לא יודעת איך הכותבים או הבימאים הצליחו בזה אבל בפרק הזה היא היתה ממש נורמלית, אפילו דיי חיבבתי אותה לקראת הסוף, במיוחד שהיא הפרידה בין ראיין לבריונים שאלכס הביאה. באופן מוזר היה נדמה לי שבפרק הזה היא שיחקה ממש טוב וכל השאר שיחקו לא משהו בכלל (בד"כ זה ההפך).