למה חזרנו ל... יש המון חזרות בסדרה הזאת. סתום, רובוט בוגדני! אני לא אוהב את השפה. בלתי הפיך? היא תיתקע מילי? רביד חמודה. איריס חשדנית. אגב, מי הרעים כאן? אנחנו צריכים רעים כאן ופינטו לא נראה לי מספיק טוב לזה.
פתיח נחמד, אבל למה אין יותר שירים?
לא פרצתם. איריס רוצה שיעיפו אותה על טיל. זה יקרב אותה לחייזרים. למילי יש פיג'מה, מסתבר. בלי קשר.
סקיי מתאהבת.
ריקוד לכבוד זה שמילי לא נסעה! נהדר! המורה לספורט, כן, בנוגע אליו, אני מאוד... אי אפשר את ה... צודק, ברוש. חייבים לראות את המורה לספורט.
שלי כבר מתחילה לעבוד. שלי, מה רוני הייתה אומרת לגבי זה שחצי גדול מהשלם? (לאו דווקא רוני מלכי. רוני של מייכל) ולמה את מריחה אותו? הייתי רוצה שיתמקדו בפרצוף של בר לאט לאט מאבד את החיוך כשהיא שומעת שמילי פה, אבל התגובה שלה מספיק טובה גם ככה. היא אחלה.
רואים? רביד מבינה פחות בשיער משירה. השפה עדיין מוזרה. יש לתקן את המשדר! רה-רה. משדר.
רה-רה?
למה אני מרגיש שאנחנו בטלנובלה ספרדית? ומי סינג'ר את טל מוסרי להגיד את כל זה? אני מניח שכולנו רצינו להחטיף ליוני.
מה שם המשפחה שלהם? היישוב רגיל להתראות על חייזרים?
זאת דנה פריד? כי אין לי מושג מי זאת חוץ מזה שהיא דנה פרידר ללא אות. כן, הוא יכול להרוג אותך. זה ברור.
חבל, הוא חי. סקיי צריכה ללמוד שפה. מגע זה מיושן? אתם כבר עם מחשבות? שקט, רובוט בוגדני!
את מתה. מתה. למה חי תמיד נראה עם פרצוף רע? בכל זאת התכוונתי שצריך עוד רע.
המורה האהוב עליי! לספרות, לספורט, למוזיקה וגם כיועצת! הגאון הקומי בחסד! רק כמעט לשיא של מילי. רק כמעט. הוא אמר פול ואני מקשיב לו, מן. נוט קול! ליאור רק חוזרת על מה ששלי אומרת. עצוב.
לא יהיו לך מספיק נתונים כדי לענות על זה. בחיים. אבל הוא חי... חבל... סקיי נגעלת מנשיקות, אבל עם אריק היא בטח לא תיגעל.
איריס, שחררי. רה-רה!!!!!!!!!!!
זה נשמע כמו שילוב מוזר בין ספרדית לערבית. חיים שלה בלב, בלב. כן, היא קצת מוז... לא משנה, יופי שהוא נפל.
.
הוא אמר פריז!!!!!!!!! ברוש, די, צא מהטראומות צבא שלך. לא טוב. וכן, אריק. אתם יודעים מה תעשו! תקיפו את בית הספר בזכות המורה המגניב! קפיצה לנומך. למרות שבר ושחר חברים טובים. דבילים שכמוכם. והמורה לא חשוד בכלל, הוא בן אדם סבבה לגמרי.
לא, אריק, נו!!!!!!!!!!!!!!!!!
בלי קשר, אני והמורה האהוב עליי לספורט, ספרות, מוזיקה ויועצת. וחקיין מעולה, אתם צריכים לשמוע אותו עושה בן אל תבורי, הוא קורע.
![1615816619903.png 1615816619903.png](https://www.tapuz.co.il/data/attachments/18/18308-c7a4dc7bc741ac26906c80249dfe490d.jpg)