פרק 3 לכבוד השנה החדשה?

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
פרק 3 לכבוד השנה החדשה?

בלי 5 אנשים שרוצים, אין פרק 3! אני מנסה עוד להתגבר על טראומת פרק 2 החלש, אני צריך ח"חים.

Gdil

New member
5 ../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo36.gif, לא תגובות.

ומה היה פרק 2? רפה?

פרק 2

פרק 2 נכתב בלחץ הקהל, ללא השראה מתאימה ומצב רוח יצירתי של כותב הסדרה, ולכן היה קצת פחות מוצלח מהראשון, וגם לא הכי מובן. גם ה'פריצה' של סתם-רוח פנימה, לא ברורה... אבל אנחנו פורום רחום וחַנון (וחְנון) וניתן לגדיל הזדמנות להראות שהוא עדיין יכול, בפרק 3 !!!

ויימס

New member
ואהבתי את הפריצה של סתמרוח!

ואת המחווה לפאנפיק שלי! מו הא הא הא!

Gdil

New member
אתה קורא לי ישן??

טוב, אז חיפשתי בחיפוש המתקדם (לראשונה בחיי) ואני מעתיק לפה כי אין מושג איך לשים קישור נוח. מככבים: -הוא לואיס האגדי! -הוא הספרן. -היא המזכירה של "כנרת". -הוא טלפון לא נייד לצורך העניין הממוקם כ-20 ס"מ מהחלק הקדמי ביותר של המזכירה שלנו. TAKE 1 :רינג רינג, רינג רינג, אהם אהם, רינג רינג! :(מרימה את השפורפרת באלגנטיות) שלום, הגעתם להוצאת כנרת, כיצד אפשר לעזור לכם? :אוק! :בוודאי, הוא מיד יתפנה אליך. :אוק. :בבקשה. :(מלווה במחיאות כפיים סוערות) שלום, כאן לואיס. :אוק? :מה בנוגע לתפוז? אתה בטח מדבר על פורום המעריצים שלי שם. :אייק...אוק אוק!!! :(תוך הגרת זיעה קרה על השולחן והפלת כוס השוקולטה על בסיס שוקולד מריר שלו) אז אתה הוא אדון תפוזים המפורסם! לעונג הוא לי לדבר איתך. מה מביא אותך להתקשר אלי, לואיס, אדון הכריכות הרכות? :אוק אוק, אייק אוק, אוק? :אבל נורית שרעבי אמרה שאתה הוא אדון תפוזים! :אוק אוק אואוק? :טוב, אני בטוח שאיפה שהוא ב"היפה והחיה" יש ריבת תפוזים מדברת, הרי הקומקום מדברת וגם לנר יש כמה הגיגים עמוקים ביותר. :אוק אוק אוק! :כן אדוני, ברור לי שלא נכנסת לנבכיה של הספריה רק כדי לשמוע ביקורת על סרט שכבר ראית בכיכובו של רוק בתור החיה. :אוק אוק! יוש... :יוש? :אוק.... :כן אדוני, אני מיד מגיע, אני מניח שאין מזגנים באוניברסיטה? :אוק. שריף|:כך חשבתי, בסדר, אני מיד מגיע, להתראות. (מעביר שלוחה בדרמטיות) אל תעבירי לי שיחות, אני נוסע לגליל התחתון לספריה האזורית כדי לפגוש קוף-אדם שהגיע ממימד אחר. (הולך אל הדלת ורץ אל המכונית תוך שפיכת השוקולטה החדשה שהספיק לקנות במכונה על החליפה). בקרוב פרק 2 על מעללי לואיס בעולם הדיסק! מובטחת פגישה מרגשת עם וטינארי ו-ויימס. תגובות!

Gdil

New member
לא לקרוא את האחד הזה!!

אני שם עוד פעם, אבל עם הדמויות.

Gdil

New member
אאל"ת. (מה זה אאל"ת?)

מככבים: -הוא לואיס האגדי! -הוא הספרן. -היא המזכירה של "כנרת". -הוא טלפון לא נייד לצורך העניין הממוקם כ-20 ס"מ מהחלק הקדמי ביותר של המזכירה שלנו. TAKE 1 :רינג רינג, רינג רינג, אהם אהם, רינג רינג! :(מרימה את השפורפרת באלגנטיות) שלום, הגעתם להוצאת כנרת, כיצד אפשר לעזור לכם? :אוק! :בוודאי, הוא מיד יתפנה אליך. :אוק. :בבקשה. :(מלווה במחיאות כפיים סוערות) שלום, כאן לואיס. :אוק? :מה בנוגע לתפוז? אתה בטח מדבר על פורום המעריצים שלי שם. :אייק...אוק אוק!!! :(תוך הגרת זיעה קרה על השולחן והפלת כוס השוקולטה על בסיס שוקולד מריר שלו) אז אתה הוא אדון תפוזים המפורסם! לעונג הוא לי לדבר איתך. מה מביא אותך להתקשר אלי, לואיס, אדון הכריכות הרכות? :אוק אוק, אייק אוק, אוק? :אבל נורית שרעבי אמרה שאתה הוא אדון תפוזים! :אוק אוק אואוק? :טוב, אני בטוח שאיפה שהוא ב"היפה והחיה" יש ריבת תפוזים מדברת, הרי הקומקום מדברת וגם לנר יש כמה הגיגים עמוקים ביותר. :אוק אוק אוק! :כן אדוני, ברור לי שלא נכנסת לנבכיה של הספריה רק כדי לשמוע ביקורת על סרט שכבר ראית בכיכובו של רוק בתור החיה. :אוק אוק! יוש... :יוש? :אוק.... :כן אדוני, אני מיד מגיע, אני מניח שאין מזגנים באוניברסיטה? :אוק.
:כך חשבתי, בסדר, אני מיד מגיע, להתראות. (מעביר שלוחה בדרמטיות) אל תעבירי לי שיחות, אני נוסע לגליל התחתון לספריה האזורית כדי לפגוש קוף-אדם שהגיע ממימד אחר. (הולך אל הדלת ורץ אל המכונית תוך שפיכת השוקולטה החדשה שהספיק לקנות במכונה על החליפה). בקרוב פרק 2 על מעללי לואיס בעולם הדיסק! מובטחת פגישה מרגשת עם וטינארי ו-ויימס. תגובות!

Gdil

New member
מה קורה פה? זה גם לא טוב!

שמישהו אחר ישים קישורים לשני הפרקים, ואור, אם אפשר, תמחקי את כל השרשרת הודעות הזאת שלי. בבקשה.

Gdil

New member
אני יודע למה.

בגלל שהעתקתי, אז את כל האייקונים זה לא העתיק בגלל שהם אייקונים ולא כתב, האחרון לעומת זאת, למי שזוכר מהפרק הראשון, היה חסר קו שני שיסגור אותו ולכן הוא נשאר כתב, הוספתי לו קו ולכן הוא היחידי שהופיע, שזה אפליה מתקנת לעומת הפרק הראשון, זה מה שזה.

ויימס

New member
אני רוצה פרק 3, ולא חשבתי שפרק 2

היה חלש! הוא רק היה יותר אפל ואלטרנטיבי, וזה פשוט שאנשים לא יכולים להתרגל אליו כי הוא שובר מוסכמות! אבל שפרק 3 יהיה ארוך ומפורט! והנה אני שמה קישורים לפרקים 1 ו-2.

למעלה