פרק 3 - נוחתים בגאורגיה

JAMES DEAN

New member
פרק 3 - נוחתים בגאורגיה

ny22

New member
מנהל
צפייה מהנה חברים

מקווה שיהיה פרק טוב!!

זה מכעיס

נראה לי פעם ראשונה במירוץ הישראלי עוצרים זוגות לחצי שעה באופן מלאכותי ומקומם רק בשביל ליצור מתח ועוד כל מיני אשליות. אולי מבחינה טלוויזיונית זה נראה אחלה אבל סתם ככה לקצר את הסיכוי של חצי מהמתמודדים להמשיך הלאה? סתם ככה?! המירוץ בהחלט התחיל ברגל שמאל

JAMES DEAN

New member
זה מכעיס? אותי מכעיס שמראים כל פעם זוג אחר במשימה

ולא כמה זוגות בבת אחת. אותו הדבר ההגעה לשטיח.

אתה מתכוון במקביל באותו צילום, נכון?

זה באמת תמוה. מה רע להראות לכמה שניות זוגות יחד שצלם אחד מצלם? חלק יפה מהתחרות זה לראות זוגות שאשכרה נמצאים באותה סיטואציה ולא ערוכים באופן מסוים. כמו שהיה היום כאשר האישה והחבר של הבחור של הבעל של הגבר שלה עברו את המאורסים.

הגעה לפיט סטופ כשזוג אחר נמצא בו

יש חשיבות לזמן ההגעה כי הוא קובע זמן הזנקה (בייחוד קריטי כשנשארים באותה הארץ).
זמן ההגעה הוא כשהזוג פוגע בשטיח.
אח"כ מבקשים ממך לחכות בצד עד שיגיע תורך.
&nbsp
בוודאות קרה לנו כשהגענו לשטיח כשהיו עליו זוגות אחרים.
אני לא מבין את השיקול של ההפקה לא להראות את זה כמו גם השיקול של ההפקה להראות פחות long shots שמראים תחרות בין זוגות (למרות שאני יודע בוודאות שיש בכל משימה צוותי צילום שאחראים רק על זה).
&nbsp
אבל... עדיף זה מכלום :)

פרארי1

New member
כיף לקרוא את התגובות שלכם

לא יודע עד כמה אתם עדיין תחת חסיון כלשהו, אבל תמיד כיף לשמוע את מי שהיה שם, גם אם זה תחת מגבלות, זה מספק הרבה אינפורמציה שאנחנו כצופים יכולים רק לנחש.
&nbsp
לדעתי השיקול הוא נטו האפשרות למתוח כל פרק (משיקולי זמן פרסומת, חוזה עם הזכיינית שמשדרת או כל סיבה אחרת).
במירוץ האמריקאי כל הקטע של הגעת הזוגות תופס ממש מעט זמן בכל פרק והצופים יודעים בדיוק מה ההפרשים האמיתיים בין הזוגות.
בעונה שלכם היו לפחות שני מקרים שאני זוכר בבירור (בטוח שהיו יותר) שבנו מתח בעזרת זה שלא הראו מה באמת המיקום של זוג אחד ביחס לשני.
מקרה ראשון שאני זוכר זה איציק ואלירן לא זוכר מול מי (מולכם?) במירוץ לפיט סטופ בסכר הובר ומקרה שני זה כמובן בגמר, הבנות מולכם.
איכשהו, יש לי תחושה שהן לא הפסידו על פספוס הפניה ושההפרש היה גדול יותר, אבל את זה כנראה שאתם לא באמת יכולים לגלות

גםצופה

Member
מנהל
בעונה הקודמת דיברו על כך

שבגלל שאין מספיק צוותי צילום חלק מהמשימות צולמו בנפרד והזמן שכל אחד עשה את המשימה שוקלל באיזו שהוא אופן כדי לקבוע את דירוג הזוגות....

גםצופה

Member
מנהל
אז איך בדיוק

למשל במשימה של 'השיכון הסבוייטי' בפרק היום (בגיאורגיה) -הראו שיפה ובועז במשימה ומייד אח"כ הראו שצוותים אחרים הגיעו לשיכון והתחילו את המשימה אצל אותה אישה ?

נראה לי שהחלק הזה לא ממש צולם במקביל - אלא צולם בנפרד ובהמשך המיקום של הצוותים שוקלל לפי הזמן שהם עשו את המשימה...

take a number

לוקחים מספר
(יש לוח בתוך הדירה, ואפילו יש לי כמה מספרים שלקחתי שלא שודרו :) ).
הזוג ניכנס מבצע, נכשל, אוכל מאפה יאמי יאמי.
אם אין זוג אחר, הוא ממשיך לבצע עוד הפעם.
אם יש עוד זוג, הוא ניכנס (כי תורו).
ככה מסתדרים לפי סבב, לפי המספרים.
ניכשלת? מפנה את מקומך לזוג עם המספר הבא.
&nbsp
למה לא שודר? אין לי שמץ, אני לא תמיד מבין את שיקולי העריכה...
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
ראשית תודה על ההסבר...

העריכה מן הסתם רוצה להראות שזה נעשה במקביל...

גםצופה

Member
מנהל
זה קיים גם בארה"ב...

באחת העונות בקטע המירוץ הראשון הצוותים היו צריכים למצוא את המעטפות כאשר בחלק היו כרטיסים לטיסה מאוחרת יותר (ומה שמצאת מצאת לא יכולת להחליף את הכרטיס...)
&nbsp
מה שכן - באותו קטע מירוץ דווקא הצוותים שיצאו מאוחר יותר הגיעו ליעד ראשונים - כי הטיסה הראשונה התעכבה מסיבה כלשהי...

זה לא אותו הדבר...

לפחות יש תירוץ למה מפרידים בין הזוגות. בישראל לא יכלו למצוא משהו כזה אז כולם התחילו באותו הזמן את גיאורגיה אבל סתם חיכו במשך חצי שעה. יכלו לפחות לשים משימת דו קרב על ההתחלה או משהו אחר. הכל יותר טוב מ- "חכו".

ny22

New member
מנהל
בינתיים הפרק מעולה
גאורגיה נראית מדהים

למעלה